WMF-fileerausveitsi SPITZENKLASSE PLUS 17 cm

Code: WM1895936032
Sale Sticker
Brand: WMF
€61,90 –20 %
WMF-fileerausveitsi SPITZENKLASSE PLUS 17 cm
€61,90 –20 % €49,52
Loppuunmyyty
The item has been sold out…

Spitzenklasse Plus -fileerausveitsessä on pitkä, erityisen joustava terä, jossa on suora reuna. Se on täydellinen väline kalojen puhdistamiseen ja fileointiin. Se leikkaa puhtaasti hienojen kuitujen läpi lihaa viipaloidessa ja erottaa helposti litteän kalan, kuten punakampelan tai kielikampelan, nahan ja luut.

Detailed information

Product detailed description

Spitzenklasse Plus -fileerausveitsessä on pitkä, erityisen joustava terä, jossa on suora reuna. Se on täydellinen väline kalojen puhdistamiseen ja fileointiin. Se leikkaa puhtaasti hienojen kuitujen läpi lihaa viipaloidessa ja erottaa helposti litteän kalan, kuten punakampelan tai kielikampelan, nahan ja luut.

Spitzenklasse Plus -sarja

 • Veitset, joiden kahva on valmistettu erittäin kestävästä muovista, jossa on kolme niittiä
 • Mukava tarttua
 • Valmistettu erityisestä korkealaatuisesta ruokailuvälineteräksestä
 • Taottu yhdestä kappaleesta
 • Valmistettu Performance Cut -tekniikalla äärimmäistä ja pitkäkestoista terää varten
 • Kovuus noin 55 - 57 HRC Rockwellin mukaan
 • Innovatiivinen huomattavasti terävämpi terä
 • Suojelu turvallista käsittelyä varten
 • Sujuva siirtyminen suojuksen ja kahvan välillä
 • Huokoseton, optimaalisen hygienian ja helpon puhdistuksen vuoksi
 • Laser-terän ohjaus
 • Helppo puhdistaa, suositellaan käsinpesua
 • Laaja valikoima veitsiä

Saksalaisen yrityksen WMF Spitzenklasse Plus -veitsisarja seuraa perinteistä Spitzenklasse-veitsisarjaa, joka on keittiöveitsien klassikko. Niitatuissa, korkealaatuisesta erikoismuovista valmistetuissa kahvoissa on pyöristetyt reunat, ja niistä on erittäin mukava pitää kiinni, toisin kuin edellisestä sarjasta. Tällaisissa korkealaatuisissa veitsissä on tietenkin myös yksittäisten osien täydellinen sidos, joka estää saostumien ja bakteerien jäämisen.

Taotusta ruokailuteräksestä valmistetut terät on valmistettu innovatiivisella Performance Cut -tekniikalla. Terä on myös laserohjattu. Tämä takaa erinomaiset leikkuuominaisuudet ja pitkäaikaisen terävyyden koko terän pituudelta. Veitsien käyttöikä on jopa kaksi kertaa pidempi kuin standardit edellyttävät. Spitzenklasse Plus -mallisto tarjoaa veitsiä kaikkiin mahdollisiin käyttötarkoituksiin, aina oikealla terällä ja oikean muotoisella terällä.

Käytetyt tekniikat ja materiaalit

Veitsien valmistuksessa käytettiin erityistä korkealaatuista veitsiterästä, jonka kovuus on Rockwellin mukaan noin 55-57 HRC, joka on hienorakeista, kovaa ja vähemmän korroosioaltista. Lisäksi litteän leikkauksen ansiosta se kestää hyvin vaurioita ja rikkoutumista säilyttäen samalla erinomaisen leikattavuuden. Sen ominaisuuksia parannetaan edelleen veitsien valmistusta varten takomalla, mikä homogenisoi ja tiivistää sen rakennetta.

Special Performance Cut -tekniikassa yhdistyvät perinteisen takomisen edut ja nykyaikaisten valmistusprosessien edut. Tuloksena on erinomainen reuna. Tarkka teroitus tasaisessa kulmassa on myös ratkaisevan tärkeää erinomaisen veitsen laadun kannalta. Litteä leikkaus tekee veitsistä niin teräviä.

Suojus on integroitu osaksi terää yhdestä teräksestä. Varmistaa painon oikean jakautumisen, suojaa sormia liukastumasta terään ja takaa veitsen tarkan hallinnan.

Laadukkaasta muovista valmistettu kahva on pyöristettyjen reunojensa ansiosta mukava pitää kädessä. Terät on kiinnitetty veitsen varteen kolmella niitillä. Yksittäisten osien täydellinen liittäminen toisiinsa estää saostumien ja bakteerien muodostumisen. Näin ollen veitset ovat hygieenisiä.

Veitsen huolto WMF

Spitzenklasse Plus -veitset eivät ole astianpesukoneen kestäviä. Tällaisille korkealaatuisille veitsille suositellaan vain käsinpesua juoksevan veden alla, mikä on veitsille hellävaraisempaa ja myös paljon nopeampaa.

Veitsen teroitus WMF

Jokainen veitsi on teroitettava aika ajoin, mutta mieluiten se teroitetaan teroittimella jokaisen käyttökerran jälkeen. Spitzenklasse Plus -sarjan veitsien teroittamiseen suosittelemme teroituskiviä (on teroitettava 13° kulmassa) tai teroituskiviä WMF.

Additional parameters

Category: Fileerausveitset
Weight: 0.21 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: WMF Spitzenklasse Plus
Tuotetyyppi: Lihaveitsi
Margin: E
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Německý prémiový výrobce nádobí a kuchyňského náčiní s dlouholetou tradicí
✓ Špičkové hrnce, pánve, nože, kuchyňské náčiní
✓ Pro domácí i profesionální kuchaře
✓ Perfektní funkčnost, vysoká odolnost, dlouhá životnost

104428

Německá preciznost ve spojení s nejmodernějšími technologiemi, to je WMF, značka s dlouholetou tradicí. Od roku 1853 vyrábí vysoce kvalitní a vzhledově propracované vybavení do kuchyně i domácnosti s dlouhou životností.

Německá značka WMF, patří již více než 160 let k předním výrobcům špičkových hrnců, pánví, nožů a dalších kuchyňských pomocníků. Ti denně pomáhají jak amatérským, tak profesionálním kuchařům k dokonalým gastronomickým výtvorům a jejich perfektní prezentaci. Společnost si dlouhodobě zakládá na neustálých inovacích a sledování nejnovějších trendů v oblasti kulinářství, které se snaží dále posouvat a rozvíjet. Výsledkem jsou produkty, vyznačující se prémiovou kvalitou, perfektní funkčností a vysokou odolností, zaručující dlouhou životnost. Skvělým příkladem je chytrý a oblíbený tlakový hrnec Sicomatic. Specialitou této značky jsou také ušlechtilá nerezová ocel Cromargan® a Cromargan protect®, technologie nožů Performance Cut či izolované úchyty hrnců Cool+. Na všechna tato vylepšení vlastní WMF patent, stejně jako na první plně automatický kávovar, kterého je tvůrcem.