Fileerausveitset

14 items total
Zwilling-fileerausveitsi PROFESSIONAL "S" 18 cm
€95
ZW31030181
Forged-fileerausveitsi BRUTE 20,5 cm
€67,58
FORGEDSDV304044
Forged-fileerausveitsi OLIVE 20,5 cm, oliivipuukahva
€67,58
FORGEDSDV305164
Zwilling-fileerausveitsi GOURMET 18 cm
€50,83
ZW36113181
de Buyer -fileerausveitsi FK2 18 cm
€94,99
DB428318
Dellinger-viipalointiveitsi SOK OLIVE SUNSHINE DAMASCUS 19 cm DNGRKHOK8S
Wüsthof-fileerausveitsi CLASSIC 20 cm
€108
WU451820
Wüsthof-fileerausveitsi kalalle CLASSIC 16 cm, joustava WU1030102916
Zwilling-fileerausveitsi PRO 18 cm
€105
ZW38403181
210985 filetovaci nuz synchros 26 cm hneda gude solingen
€268
GUDES76526
Fileerausveitsi KATAI 20,5 cm, Forged
€131
FORGEDSDV620629
210997 nuz na sunku alpha bricole di venezia 21 cm hneda gude solingen GUDEV76521
219806 filetovaci nuz classic ikon 18 cm cerna plast wusthof
Uutta
WU1040333818
218837 filetovaci nuz classic 16 cm cerna wusthof
Uutta
€96
WU1040102916

Fileerausveitset: Tarkat työkalut täydellisiin annoksiin

Fileerausveitset on suunniteltu erityisesti lihan erottamiseen luista ja nahasta, erityisesti kalasta. Niiden pitkä, kapea ja joustava terä mahdollistaa siistit leikkaukset vahingoittamatta lihan rakennetta.

Fileerausveitsien ominaisuudet

  • Kapea ja joustava terä – mahdollistaa luiden ja nahan muodon helpon seuraamisen, mikä varmistaa minimaalisen lihan hukkaan menemisen.
  • Terävä kärki – helpottaa leikkauksen aloittamista ja lihan tarkan erottamisen.
  • Ergonominen kahva – takaa mukavan ja turvallisen otteen työskentelyn aikana.
Meidän vinkkimme
Lue myös
->
filetovaci nuz
Fileerausveitsi – tarkka työkalu täydelliseen annosteluun
Neuvomme sinua, mihin kannattaa kiinnittää huomiota valinnassa.

Parhaat fileerausveitsimerkit

Fileerausveistä valittaessa on tärkeää keskittyä laatuun ja luotettavuuteen. Joitakin johtavia valmistajia ovat:

  • Forged – hollantilainen tuotemerkki, joka tunnetaan käsin tehdyistä veitsistään ja ainutlaatuisesta muotoilustaan. Forged-fileerausveitset yhdistävät perinteisen käsityön moderniin ulkonäköön, mikä takaa sekä toiminnallisuuden että esteettisen nautinnon.
  • Güde Solingen – saksalainen valmistaja, jolla on pitkät perinteet. Heidän veitsensä taotaan käsin yhdestä teräskappaleesta. Güde Solingen -fileerausveitsille on ominaista korkea joustavuus ja terävyys, mikä tekee niistä ihanteellisia tarkkaan työskentelyyn kalan kanssa.
  • Yaxell – japanilainen tuotemerkki, joka yhdistää perinteiset tekniikat moderneihin materiaaleihin. Yaxell-fileerausveitset on valmistettu monikerroksisesta damaskoteräksestä, mikä takaa poikkeuksellisen terävyyden ja kestävyyden.

Vinkkejä fileerausveitsen valintaan

  • Terän pituus – yleiskäyttöön sopiva ihanteellinen pituus on 16–20 cm, riippuen käsiteltävän kalan koosta.
  • Joustavuus – joustava terä mahdollistaa lihan helpon erottamisen nahasta ja luista.
  • Materiaali – laadukas ruostumaton tai damaskoteräs takaa pitkän käyttöiän ja helpon huollon.

Investointi laadukkaaseen fileerausveitseen tunnetulta tuotemerkiltä mahdollistaa täydellisen puhtaiden fileiden valmistamisen mahdollisimman vähäisellä hävikillä. Olitpa ammattilaiskokki tai innostunut amatööri, oikea työkalu on avain menestykseen keittiössä.