Lue lisää meistä

Lue lisää meistä

Lue lisää meistä

Kirjoitamme kotisi tarinan
kanssasi

Keitä me Kulinassa olemme?

Olemme intohimolla työskentelevä ryhmä, joka on sisustanut (ja osa meistä sisustaa edelleen) kotejaan ja oppinut kokkaamaan hyvin laadukkailla tuotteilla ja ainesosilla. Nautimme myös ajasta perheen ja ystävien kanssa kodin viihtyisyydessä. Jokainen koti kertoo asukkaidensa tarinan. Me kaikki Kulinassa kirjoitamme omia tarinoitamme.

Onko kauniiden ja laadukkaiden kodin tarvikkeiden löytäminen helppoa?

Vain jos olet designin Sherlock Holmes. Jos kestävyys, ajattomuus ja laatu eivät kuitenkaan ole sinulle vain sanahelinää, huomaat pian olevasi oikeassa paikassa.

Emme halua ympäröidä itseämme tarpeettomilla tavaroilla. Siksi valitsemme huolellisesti tuotteita, jotka voivat palvella meitä ja asiakkaitamme monien vuosien ajan ja joita on ilo katsella.

Koska olemme löytäneet etsimämme, uskomme, että voimme auttaa myös sinua. Kirjoita kotisi tarina kanssamme. Olemme valinneet kestämään tehtyjä tuotteita ikonisilta tuotemerkeiltä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Kuva

Miten kirjoitamme Kulinan tarinaa?

2007
Kokkikoulun avajaiset

Kokkikoulun avajaiset

Chefparade-tiimi: syömme, mitä kokkaamme! Avaamme kokkikoulun. Se on tarkoitettu ruoanlaiton harrastajille ja yrityksille. Tiedämme omasta kokemuksestamme, että kattilallinen kuumaa chili con carnea tuo ihmiset yhteen paremmin kuin tavallinen tiimipäivä köydenvetokisalla. Tämä on totta myös silloin, jos päädytte heittämään toisianne kananmunilla.

2009
Kulina-tuotemerkin perustus

Kulina-tuotemerkin perustaminen

Vuodesta 2009, eli yli kymmenen vuoden ajan, Kulina on kehittynyt erillään kokkikoulun liiketoiminnasta. Kulina oli tuolloin ainutlaatuinen verkkokauppa Tšekin tasavallassa ja keskittyi keittiön ja ruokasalin huipputarvikkeisiin.

2019
Kokkikoulun avajaiset

Kuin avioliitto

Jotkut sanoivat, että tämä oli maalaisjärkeä, mutta me tiesimme, että se oli rakkautta. Kulina ja Chefparade, kaksi hyvän ruoan, viinin, kodin sisustuksen ja elämästä nauttimisen ystävää, ovat nyt saman katon alla (kirjaimellisesti – liikkeemme ja kokkikoulumme jakavat tilat Holešovicen torilla Prahassa).

Ostimme Kulina-tuotemerkin vuonna 2019, kun se ajautui vakaviin taloudellisiin vaikeuksiin. Aloitimme käytännössä nollasta pelkällä alkuperäisellä logolla. Hankalan ensimmäisen vuoden jälkeen pelastimme uuden tiimin kanssa yrityksen, joka nykyään nauttii designin ystävien kasvavaa kiinnostusta.

2020
Maatilalla ja ulkomailla

Chefparade-maatila

Kaikki on suljettu, mutta emme ole tauolla! Uudistamme kokkikoulua ja esittelytilaamme Holešovicessa ja avaamme Chefparade-maatilan Sukoradyyn. Voit tulla kokkaamaan tai vaikka leipomaan itsetehtyä leipää ulkouunissa romanttiseen ympäristöön lähellä Prahaa. Voit myös järjestää upeat maalaisteemaiset häät ulkona.

Onko matkustus ongelma? Ei Kulinassa. Kulina kasvaa ja matkaa ympäri Eurooppaa. Emme toimi enää vain Tšekin tasavallassa vaan myös Slovakiassa, Unkarissa, Puolassa, Romaniassa ja Bulgariassa. Lisäämme jatkuvasti uusia punaisia nastoja Euroopan kartalle...

2022
Kokkikoulun avajaiset

Keittiötä kauemmaksi

Olemme jo laadukkaiden keittiötuotteiden valinnan asiantuntijoita. Kokkikoulun kokit tarkistavat tuotteet hyödyntäen asiantuntemustaan ja kokemuksiaan. Koska koti kuitenkin sisältää muutakin kuin keittiön, päätimme laajentaa tuotevalikoimaa keittiön ja ruokasalin kuvitteellisten rajojen ulkopuolelle.

Me kaikki surffaamme internetissä etsien ideoita kodikkaaseen asumiseen ja mielenkiintoista designia, jonka voisimme jakaa toisten kanssa. Tuotemerkkivastaavamme tarkistavat aina, täyttääkö tuotemerkki tiukat laatu- ja kestävyyskriteerimme. Me Kulinassa emme valitse vain suosittuja tuotemerkkejä vaan myymme laadukkaita tuotteita. Emme ole kodin designia esittelevälle lehdelle työskenteleviä sisustusarkkitehtejä vaan luomme koteja todellista elämää ja todellisia ihmisiä varten.

Huolehdimme verkkokaupoistamme, kokkikoulusta ja kaikista mielenkiintoisista tuotemerkeistä, jotka luottavat merkkiensä jakelun meille.
Tähän kuuluu myös Made in Japan, perinteisen keramiikan valmistaja Japanista ja rakastetuin tuotemerkkimme.
Valitsemme yhdessä parhaita tuotteita kotiisi. Kuka ei rakastaisi tällaista työtä?

Kulina on erilainen. IHAN TOTTA. Onko tämä vain kerskailua?
No, katso itse ja lue MIKSI KULINA.
Miksi Kulina