Kokkikoulu Chefparade

Chefparade-kokkikoulu

Kokkikoulu

Kirjoita kotisi tarina kanssamme!
Yhdessä Kulinan ja... Chefparaden kanssa!

Tähtiä

Vuodesta 2007

Pitkät perinteet

markkinoillaan

Käyttäjiä

Yli

250 000 osallistujaa

ruoanlaittokursseilla

haarukka-veitsi

Järjestettynä yli

50 000 ruoanlaittokurssia

ja muuta tapahtumaa

peukku ylös

Yli

12 000 positiivista arvostelua

muun muassa Staffino.cz-sivustolla

Katso, mitä olemme keittäneet sinulle!

Chefparadella sinä olet tärkein ainesosa, joten vaikka olisit ainoa osallistuja, kurssi järjestetään. Ruoanlaitosta voi nauttia ystävien ja muiden kanssa, ja ruoka maistuu parhaalta, kun sen jakaa jonkun kanssa. Henkilökohtainen kurssi kokin kanssa on kuitenkin myös herkullinen kokemus, eikö?

Siksi Kulina välittää näyttämön lisäksi sillä tapahtuvasta tarinasta. Sinun kotisi, sinun keittiösi – jos haluat niiden olevan täynnä makuja, ihania tuoksuja ja elämää, Chefparade-kokkikoulut ovat oikea valinta inspiroimaan sinua. Hyödynnä yhtä monista saatavilla olevista ruoanlaittotapahtumista, oli kyseessä sitten ruoanlaittokurssi, yrityksen tiimipäivä, häät tai yksityiset juhlat.

Kuva
Kuva
Ystäviä

Ruoanlaittokurssit aloittelijoille
sekä edistyneemmille kokeille

Poika

Ruoanlaittokurssit
lapsille

Palapeli

Yrityksille järjestämme
yritysten tiimipäiviä

Lasi

Yksityisiä juhlia
turisteille ja kaikille muille

Miksi kokeilla ruoanlaittokurssia?

  • Kaikki voivat kokata! Chefparade-kokkikoulussa me todella uskomme näin. Kokkaus ei ole vain ruoan valmistamista ja taitojen kehittämistä. Se on paljon muutakin! Kokkaus on hauskanpitoa, uusien makujen ja aromien kokeilua, yhdessäoloa ja uusia kokemuksia. Joskus nauretaan ja joskus... katsellaan vain ilolla, mitä lautaselle on onnistuttu saamaan ilman aiempaa kokkauskokemusta!
  • Laita esiliina ylle, koska ruoanlaittokursseillamme sinä olet se, joka valmistaa ruokaa – viipaloit, raastat, paistat, leivot tai haudutat. Sinä myös tarjoilet ruoan ja maistelet sitä viimeiseen herkulliseen suupalaan asti. Tätä me kutsumme käytännön oppimiseksi – mutta odota! Kyllä me hoidamme itse asiassa yhden asian... Siivoamme koko sotkun!
  • Tarjoamme yli 50 kurssia, jotka sisältävät ruokia ympäri maailmaa. Uskomme, että kaikki voivat kokata, ja siksi meillä on kursseja aloittelijoille, ruoanlaiton ystäville ja kokeneille kokeille.
  • Kurssit järjestetään ammattimaisissa, täysin varustetuissa tiloissamme – kokkikoulussa Prahassa tai maatilalla Bratislavassa, Košicessa ja Budapestissa. Maatila on ihanteellinen yrityksen tiimipäivän tai maalaisteemaisten häiden järjestykseen.
  • Osallistujamme (yli 100 000 viimeisen 15 vuoden aikana) ovat kertoneet saaneensa viiden tähden kokemuksen kanssamme ja palaavat siksi usein takaisin (tutustu arvosteluihin ja kommentteihin verkossa!) Tämä johtuu siitä, ettemme vain opeta sinua kokkaamaan. Osoitamme, että ruoanlaitto on uusien makujen löytämistä ja hauskanpitoa.
  • Tarjoamme sinulle kaikki ainesosat, tarvikkeet ja juomat. Kurssien jälkeen lähetämme sinulle kaikki reseptit, jotta voit esitellä oppimaasi kotona. Lisäksi siivoamme keittiön puolestasi!
  • Kokeneet kokkimme tekevät ruoanlaitosta helppoa ja hauskaa. He ovat eurooppalaisen ja aasialaisen keittiön mestareita sekä sushin, lihan ja jälkiruokien asiantuntijoita. He jakavat tietonsa helposti hyödynnettävällä tavalla, jotta voit luoda kokkikoulussa valmistamasi ruokalistan uudelleen kotona.
Kuva
Jos vierailet Prahassa, Bratislavassa, Košicessa tai Budapestissa, kokeile yhtä kursseistamme
Ilmoittaudu ruoanlaittokurssille