SMEG

Smeg tarkoittaa ikonista muotoilua keittiössäsi, mutta myös laadukasta, huippuluokan teknologiaa ja keittiökoneita, jotka muuttavat asenteesi ruoanlaittoon. Tästä lähtien ruoanlaitto on ilo ja makujen juhlaa!

Smeg - väri, muotoilu ja teknologia

Smeg, täysin italialainen kodinkonevalmistaja

Smeg on vuonna 1948 perustettu italialainen yritys, jonka kotipaikka on Guastalla. Sen nimi tarkoittaa "Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla", joka voidaan kääntää "emalointitehtaaksi Guastallan kylässä Emilian maakunnassa Pohjois-Italiassa" Se on kuuluisa innovatiivisista kotitalouslaitteistaan, jotka ovat helposti tunnistettavissa niiden erinomaisen muotoilun, värien ja tuntuman ansiosta. Made in Italy -merkin merkkinä tunnettu huippuosaamisen symboli Smeg:lla on Italiassa viisi huipputeknistä tuotantolaitosta, joissa kaikki tuotteet käyvät läpi tiukat laadunvalvontatestit, jotta laitteiden luotettavuus olisi mahdollisimman hyvä.

Smegmissio ja visio

Smeg kiinnittää erityistä huomiota laatuun ja keskittyy energiansäästöön samalla kun se vastaa nykyaikaisen asumisen tarpeisiin. Smeg haluaa tuotteidensa olevan kestäviä ja käyttäjäystävällisiä, joten jokainen Smeg -laite on mahdollisimman yksinkertainen ja toimiva, mikä vastaa nykyajan käyttäjien odotuksia.

Mutta on myös jotain muuta Smeg. Se on tyyli, jonka tarkoituksena on tehdä elämästä keittiössä, ruoanlaitosta ja ruoanvalmistuksesta mahdollisimman nautinnollista ja kaunista.

Smeg suunnittelijat ja yhteistyö

Kauneutta ja tyyliä etsiessään Smeg tekee yhteistyötä lukuisten maailmankuulujen arkkitehtien ja suunnittelijoiden, kuten Guido Canalin, Mario Bellinin, Studio Piano Designin, Marc Newsonin ja Giancarlo Candeagon kanssa.

Smeg on tunnettu 50-luvun tyylistä mallistostaan, jossa on nostalgista, lämmintä retromuotoilua (jonka voi nähdä lähes jokaisessa sisustuslehdessä), mutta myös paljon rohkeammista ja värikkäämmistä mallistoista - kuten mallistosta Sisilia on rakkauteni, joka on luotu yhteistyössä Matteo Bazzicalupon ja Raffaella Mangiarottin (deepdesign) kanssa, ja Dolce&Gabbanan erehtymättömästä luovuudesta. Leivänpaahtimien, mehustimien, vedenkeittimien, tehosekoittimien ja sekoittimien mallistolle oli ominaista elävästi koristellut kullankeltaiset sitruunat, sitrushedelmät, päärynät ja kirkkaanpunaiset kirsikat, jotka ovat tyypillisiä sisilialaisia koristeita. Voit nähdä sen myös Pedro Almodovarin elokuvassa "Kipu ja kunnia", jossa näyttelevät Antonio Banderas ja Penelope Cruz.

Smegsuosituimmat tuotteet vuonna Kulina

Kulinaasiakkaat rakastavat kaikkia Smeg tarjoamia pieniä keittiökoneita, kuten leivänpaahtimia, vedenkeittimiä, sitrushedelmien mehustimia, kahvimyllyjä ja kahvinkeittimiä. Voit investoida koko mallistoon, jotta keittiön työtaso näyttää erittäin tyylikkäältä, tai ostaa yhden tai kaksi laitetta, joista tulee keittiössäsi huomiota herättävä yksityiskohta - yhtä lailla tyylikäs ja käytännöllinen.

Näyttää siltä, että Smeg on tehty erinomaista, hidasta ja maukasta aamiaista varten, joka tekee päivästäsi paremman! Tuotteiden vintage-ilme ja upeat värit sopivat moneen moderniin sisustukseen - klassiseen, retrohenkiseen, eklektiseen tai moderniin.