Joseph Joseph -kuorintaveitsisarja THE PEELING PERFECTIONIST, 3 kpl sarja

Code: JS98220
KULINA WEEKEND
€33
Varastossa (9 pcs)

3-osainen kaavin-lahjasetti sisältää:

  • 1x klassinen kuorimaveitsi + sivukuorimaveitsi ja perunankuorimaveitsi, koko 8,5 x 13,5 x 2,2 cm, kevään vihreä
  • 1x sahalaitainen hedelmä- ja vihanneskuorimaveitsi, pehmeä kuori + kiinteä sivuterä sitrushedelmille, koko 3,5 cm x 17,2 x 1,4 cm, keltainen
  • 1x julienne-kuorimaveitsi + sivusilmukka sitrushedelmien kuorisuikaleiden raastamiseen, koko 7,7 x 13 x 2,2 cm, oranssi

Detailed information

Product detailed description

Suunnittelijoille suunnattu kutsu Joseph Joseph: perinteisten kaavintalaitteiden viipalointityylien laajentaminen

Ratkaisu: Multi-peel-monitoimikaavainsarja

Tehokkaissa kaapimissa, joissa on ergonomiset kahvat, on terävän terän lisäksi myös sivutoiminto. Maksimaalinen suorituskyky on tärkeintä hedelmien ja vihannesten puhdistuksessa ja valmistuksessa.

  • 3 muotoilukaapimen sarja
  • Mukavat liukumattomat kahvat
  • 3 erilaista terää kaikenlaiseen särmäämiseen ja puhdistamiseen
  • Terä valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä
  • Astianpesukoneen kestävä
  • Lahjapakkauksessa

Suunnittelijat ovat lisänneet klassiseen vihreään kuorimiseen, jossa on suora terä, kiinteän terän ja silmukan perunoiden puhdistamista varten. Keltaisen kuorimaveitsen hienosti sahalaitainen terä käsittelee pehmeän kuoren täydellisesti. Tämän kuorimalaitteen sivureunaan on lisätty terä sitrushedelmien kuoren raastamiseen. Oranssilla julienne-kuorimaveitsellä voit leikata vihanneksia ohuiksi suikaleiksi - ihanteellinen sitkeämmille lajeille, kuten selleri, porkkanat, retiisit jne., ja sivussa olevaa hienoa silmää voidaan käyttää pidempien sitrushedelmien kuorisuikaleiden valmistamiseen. Valmistelutyö tämän sarjan kanssa on yhtä helppoa kuin aina ennenkin.

Yleisten keittiöapuvälineiden päivittäminen on ollut Joseph Joseph ja niiden suunnittelijoiden tavoitteena vuodesta 2003 lähtien. Veljekset Richard ja Anthony Joseph päättivät hyödyntää tuotesuunnittelun opinnoissa hankkimaansa kokemusta omassa yrityksessään. Heidän innostuksensa innovointiin tuo joka kausi uusia tuotteita ja uusia houkuttelevia värisarjoja. Jokainen yksittäinen tuote on tulosta kehitysprosessista, jossa on pyritty nostamaan toiminnallisuus, turvallisuus ja visuaalinen miellyttävyys huippuunsa. Tuloksena syntyneet tuotteet herättävät innostusta ja tuovat iloa paitsi leikkisällä muotoilullaan myös yllättävällä käytännöllisyydellään, jota rakastat heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Joseph Joseph voittaa kautta linjan asiakkaita yli 100 maassa, ja lisäksi se saa vuosittain useita palkintoja ja ehdokkuuksia muotoilusta ja innovaatiosta. Keittiötuotteiden suuren myynnin ja suosion ansiosta suunnittelijat ovat voineet siirtää huomionsa työtason ulkopuolelle ja erityisesti sen alapuolelle - jäte- ja siivoussegmenttiin. Tämän tuloksena asiakkaat voivat nyt nauttia paitsi design-keittiötarvikkeista myös kattavasta, vaihtelevasta ja älykkäästä jäte- ja kierrätysratkaisusta, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen elämäntapaan. Joseph Joseph ei ole enää vain tae ensiluokkaisesta muotoilusta ja laadusta, vaan myös mahdollisuus muuttaa elämäntyyliäsi.

Additional parameters

Category: Kuorijat
Weight: 0.23 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Materiaali: Muovi
Tuotetyyppi: Keittiötarvikkeet
Kpl setissä: 3 kpl
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Výrobce prémiového kulinářského náčiní, doplňků pro stolování i do koupelny
✓ Výjimečně praktické a funkční produkty
Hravý barevný design
Komplexní a inteligentní řešení v oblasti úklidu

109143

Od roku 2003 přináší společnost Joseph Joseph na trh praktické, funkční, a hravé pomocníky do kuchyně a domácnosti, které dělají radost i zpříjemňují každodenní život. Cílem značky je neustálé zdokonalování a prémiová kvalita. V pestré nabídce naleznete špičkové kulinářské náčiní, vybavení pro stolování, doplňky do koupelny a mnoho dalších báječných nezbytností.

Pod značkou jsou podepsáni bratři Richard a Anthony Josephovi, kteří se rozhodli přenést své zkušenosti z oblasti produktového designu do vlastního byznysu. Jejich nadšení pro inovace přináší každou sezónu výrobky, z nichž každý je výsledkem precizního vývoje. Joseph Joseph produkty tak vždy zaujmou nejen svým hravým barevným designem, ale i vynikající praktičností, kterou si zamilujete od prvního použití. Jednou ze specialit značky jsou také chytré prémiové produkty pro segment úklidu. Díky tomu si můžete dopřát například komplexní inteligentní řešení tříděného odpadu a recyklace, která je dnes základem moderního stylu života.