Staub-patakattila 28 cm, grafiitinharmaa, valurauta
Code: ST12612818Related products
Product detailed description
Chister-paistinpannu, jossa on valurautainen "itsestään paistuva" kansi, takaa, että kaikki, mitä siinä valmistat, on herkullista ja herkkää. kannen alapuolella oleva "Chistera Drop-Structure" edistää veden jatkuvaa kiertoa kattilassa, mikä luo ihanteelliset olosuhteet hitaalle kypsentämiselle ja hauduttamiselle. Ruoanvalmistus Staub -keittoastioissa on erittäin helppoa paitsi keittoastioiden hyväksi havaitun muodon myös käytetyn materiaalin ansiosta.
Usein käytettäessä valurautaisiin keittoastioihin muodostuu luonnollinen tarttumaton kerros valurautaisen ruoan huokosiin tunkeutuvista öljyistä. Johtavat kokit rakastavat Staub valurautaisia keittoastioita myös niiden muiden poikkeuksellisten ominaisuuksien vuoksi: ne säilyttävät lämpöä pitkään, parantavat ruoan makua ja ovat lähes tuhoutumattomia.
Tyypillisen muotoilunsa ansiosta Staub keittoastiat muodostavat yhteyden lieden ja pöydän välille, joten voit tarjoilla suoraan siitä. Ruoka pysyy oikeassa lämpötilassa ja näyttää kauniilta pöydässä.
Paistokasari, jossa on valurautainen itsestään paistuva kansi Chister lyhyesti:
- Ihanteellinen risoton, ratatouillen, paistettujen perunoiden, haudutetun tai paistetun lihan valmistukseen
- Innovatiivinen kansi, jossa on Drop-Structure Chister ruoan pehmentämiseksi kypsennyksen aikana
- Valmistettu emaloidusta valuraudasta, jolla on erinomainen lämmönjohtavuus
- Sisäpinta on musta mattapintainen
- Kestävät ja värinkestävät keittoastiat, jotka kestävät korroosiota ja lohkeilua
- Sileä pohja käytettäväksi kaikentyyppisillä keittolähteillä, myös induktiokeittimillä
- Voidaan käyttää myös uunissa 250 °C:seen asti
- Ajaton, tyylikäs muotoilu sopii myös tarjoiluun
- Ergonomiset kädensijat Staub mukavan otteen takaamiseksi
- Pese käytön jälkeen kuumalla saippuavedellä ja pyyhi kuivaksi
- Valmistettu Ranskassa
Pudotusrakenteinen kouru
Innovatiiviset valurautaiset kannet, joissa on ruoan pehmentämiseen tarkoitettu Drop-Structure Chistera, on suunnitellut suunnittelija Samuel Accoceberry, joka on työskennellyt ranskalaisen tuotemerkin Staub kanssa jo vuosia.
Verrattuna muihin kuperauraisiin kansiin, jotka päästävät kondenssivettä astian reunoille, uudet Chister-kannet antavat kondenssiveden valua tasaisesti pisaroina koko astiaan. Ruoka ei siis kuivu kypsennyksen aikana.
Kannen alapuolella oleva erityinen rakenne kerää haihtuneen veden ja nopeuttaa täydellisen muotonsa ansiosta sen kiertoa kattilassa. Jos muodostuu riittävän suuri pisara, se palautetaan kattilaan. Kannen rakenteen muoto on saanut inspiraationsa baskien Pelota-pelistä tutun pajun chistera-mailan muodosta, jota käytetään pallon kiinniottamiseen ja heittämiseen. Samanlaisen periaatteen ansiosta kannen avulla voit optimoida kypsennystulokset palauttamalla haihtuneen veden takaisin kypsennysprosessiin.
Additional parameters
Category: | Valurautaiset matalat padat |
---|---|
Weight: | 5 kg |
EAN: | 3272340020049 |
K překladu: | CZ AUTO |
Tuotesarja: | Staub Noir, Gris & Bleu - grafitově šedá |
Materiaali: | Valurauta |
Koko: | 28 cm |
Tuotetyyppi: | Pata |
Väri: | Harmaa |
Tuotetiedot: | Soveltuu induktioliedelle |
Kpl setissä: | 1 ks |
Margin: | E |
Valmistaja: | Staub |
Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
✓ Francouzský výrobce světoznámého litinového nádobà |
![]() |
Francouzská spoleÄŤnost Staub vyrábĂ od roku 1974 proslulĂ© litinovĂ© nádobĂ známĂ© po celĂ©m svÄ›tÄ›. Všechny typickĂ© produkty tĂ©to znaÄŤky jsou nepĹ™ilnavĂ© a vysoce odolnĂ© vĹŻÄŤi teplotnĂm šokĹŻm, odĹ™enĂm i poškrábánĂ. I proto jsou tolik populárnĂ mezi michelinskĂ˝mi kuchaĹ™i a v souÄŤasnĂ© dobÄ› se prodávajĂ ve vĂce neĹľ 50 zemĂch.
Francis Staub zaloĹľil svou spoleÄŤnost v roce 1974 v Alsasku, vĂ˝chodnĂm regionu Francie, kterĂ˝ je znám svou bohatou gastronomickou historiĂ. OdlĂ©vanĂ© smaltovanĂ© Ĺľelezo je pak tradiÄŤnĂ a vysoce odolnĂ˝ materiál, kterĂ˝ najde vyuĹľitĂ pĹ™edevšĂm pĹ™i dlouhĂ©m vaĹ™enĂ. VĂ˝bornÄ› totiĹľ udrĹľuje teplotu a zajišťuje jejĂ rovnomÄ›rnou distribuci. NádobĂ Staub je smaltovanĂ© po obou stranách a vyrábĂ se pĹ™Ămo ve Francii ve tĹ™ech vĂ˝robnĂch závodech. Je vhodnĂ© jak pro profesionálnĂ kuchaĹ™e, tak pro začáteÄŤnĂky, kteřà rádi objevujĂ chutnĂ© a zdravĂ© pokrmy. A kromÄ› jiĹľ legendárnĂch hrncĹŻ nabĂzĂ Staub širokou paletu litinovĂ©ho nádobĂ jako kastroly na sotĂ©, grilovacĂ pánve, tajine, woky.