WMF Pans

Profi Resist
Kestävät tarttumattomat pannut – ihan totta!
Hybridikeittiövälineet – molempien maailmojen parhaat puolet
Profi Resist -sarjan pannuissa yhdistyy ruostumattomasta teräksestä valmistettujen pannujen ja tarttumattomien pannujen edut ilman kuitenkaan niiden heikkouksia. Ruostumattomasta teräksestä valmistetun pannun lämpöominaisuudet ovat erinomaiset. Paksun teräspohjansa ansiosta se johtaa lämpöä tasaisesti ja kestää vuosia. Ilman oikeaa tekniikkaa ruoka saattaa kuitenkin tarttua helposti kiinni. Toisaalta tarttumattomat pannut helpottavat ruoanlaittoa, mutta niiden kevyt rakenne aiheuttaa usein epätasaisen lämmön jakautumisen ja pannun muoto muuttuu ajan myötä. Lisäksi pinta on altis naarmuuntumiselle. WMF Profi Resist on ratkaisu ongelmaan.

Suojaava verkko
Tarttumatonta pinnoitetta suojaa kohotettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu kennorakenne. Tämä suojaa pannua naarmuuntumiselta, mutta mahdollistaa myös rasvan ihanteellisen jakautumisen tasaisen ja rapean ruskistustuloksen saavuttamiseksi.

Tarttumaton pinta
Profi Resist -sarja: Patentoitu Permadur-pinnoite—erittäin kestävä ja PFOA-vapaa.
Profi Resist Ultimate -sarja: Keraaminen pinnoite—PFOA- ja PTFE-vapaa.

Tasainen lämmönjakautuminen
Pannut koostuvat kolmesta kerroksesta: alumiinisesta ytimestä, ruostumattomasta teräksestä valmistetusta Cromargan®-sisuksesta ja erittäin kestävästä kromiteräksestä valmistetusta ulkopinnasta. Tämä materiaali jakaa lämmön tasaisesti koko pinnalle.

Uunin ja induktioliesien kestävä
Mitä tavallisilla tarttumattomilla pannuilla ei voi tehdä? Niillä ei voi "ruskistaa" ruokaa kunnolla. Ruostumattomasta teräksestä tai hiiliteräksestä valmistettu pannu paistaa lihan pinnat nopeasti kiinni ja karamellisoi siitä vapautuvat nesteet. Pinnalle muodostuu maukas kuori ja nesteet pysyvät lihan sisällä.
"WMF Profi Resist -pannut ovat kokkikoulumme ykkösvalinta. Kursseillamme on vuosittain 10 000 osallistujaa, ja pannumme ovat todella kovalla käytöllä."
Jan Křídlo, Chefparade Cooking School -kokkikoulun kokki