WMF -kiinalainen kokkiveitsi GRAND GOURMET PC 18,5 cm

Code: WM1880406032
Brand: WMF
€125
Varastossa (1 pcs)

Grand Gourmet Chinese Chef's Knife -veitsi sopii erinomaisesti lihan, kalan ja vihannesten valmistukseen perinteisellä kiinalaisella tavalla. Se muistuttaa muodoltaan lihakirvestä, mutta terän selän paksuus on puolet (2 mm). Ei sovellu niin hyvin niittoon.

Detailed information

Product detailed description

Grand Gourmet Chinese Chef's Knife -veitsi sopii erinomaisesti lihan, kalan ja vihannesten valmistukseen perinteisellä kiinalaisella tavalla. Se muistuttaa muodoltaan lihakirvestä, mutta terän selän paksuus on puolet (2 mm). Ei sovellu niin hyvin niittoon.

Grand Gourmet -sarja

 • Hienostunut muotoilu, jossa yhdistyvät kokemus ja korkea toiminnallisuus
 • Erityisestä korkealaatuisesta ruokailuvälineteräksestä valmistetut veitset
 • Taottu yhdestä teräskappaleesta
 • Ergonomiset kahvat mattapintaisesta Cromargan® ruostumattomasta teräksestä mukavan otteen takaamiseksi
 • Innovatiivinen huomattavasti terävämpi terä
 • Valmistettu Performance Cut -tekniikalla äärimmäistä ja pitkäkestoista terää varten
 • Kovuus noin 55 - 57 HRC Rockwellin asteikolla
 • Suojelu turvallista käsittelyä varten
 • Pariton, täydellisen hygienian ja helpon puhdistuksen ansiosta
 • Laser-terän ohjaus
 • Helppo puhdistaa, suositellaan käsinpesua
 • Tuote on voittanut useita kansainvälisesti tunnustettuja muotoilupalkintoja

Grand Gourmet -sarja tekee vaikutuksen hienostuneella muotoilullaan ja korkealla toiminnallisuudellaan. Veitsenterät on valmistettu korkealaatuisesta erikoisveitsiteräksestä. Niiden valmistuksessa yhdistyvät perinteinen sepäntaito ja uusin Performance Cut -valmistustekniikka. Tuloksena on erittäin teräviä veitsiä, jotka kestävät vaurioita ja rikkoutumista ja säilyttävät terävyytensä uskomattoman pitkään. Veitsien käyttöikä on jopa kaksi kertaa pidempi kuin standardit edellyttävät.

Grand Gourmet -veitset edustavat viipaloimisen uutta ulottuvuutta. Mattapintaisesta ruostumattomasta Cromargan®-teräksestä valmistetut tuhoutumattomat kahvat antavat ylellisen vaikutelman. Ne on suunniteltu ergonomisesti, joten ne istuvat täydellisesti käteen. Virheetön työstö, jossa kahvan ja suojuksen välinen siirtymä on tasainen, takaa optimaalisen hygienian. Veitset on helppo puhdistaa, huuhtele ne vain juoksevan veden alla. Houkutteleva pakkaus tekee niistä myös täydellisen lahjan.

Käytetyt tekniikat ja materiaalit

Veitset on valmistettu korkealaatuisesta erikoisveitsiteräksestä, joka on hienorakeista, kovaa ja vähemmän korroosioaltista. Lisäksi litteän leikkauksen ansiosta se kestää hyvin vaurioita ja rikkoutumista säilyttäen samalla erinomaisen leikattavuuden. Sen ominaisuuksia parannetaan edelleen veitsien valmistusta varten takomalla, mikä homogenisoi ja tiivistää sen rakennetta.

Special Performance Cut -tekniikassa yhdistyvät perinteisen takomisen edut ja nykyaikaisten valmistusprosessien edut. Tuloksena on erinomainen reuna. Tarkka teroitus tasaisessa kulmassa on myös ratkaisevan tärkeää erinomaisen veitsen laadun kannalta. Litteä leikkaus tekee veitsistä niin teräviä.

Suojus on integroitu osaksi terää yhdestä teräksestä. Varmistaa painon oikean jakautumisen, suojaa sormia liukastumasta terään ja takaa veitsen tarkan hallinnan.

Ergonominen kahva on valmistettu korkealaatuisesta mattapintaisesta ruostumattomasta Cromargan®-teräksestä, joka sisältää 72 % terästä, 18 % kromia ja 10 % nikkeliä. Se on kestävää, ruostumatonta terästä, joka kestää elintarvikehappoja. Helppo puhdistaa.

Veitsen huolto WMF

Grand Gourmet -veitset eivät ole astianpesukoneen kestäviä. Tällaisille korkealaatuisille veitsille suositellaan vain käsinpesua juoksevan veden alla, mikä on veitsille hellävaraisempaa ja myös paljon nopeampaa.

Veitsen teroitus WMF

Jokainen veitsi on teroitettava aika ajoin, mutta mieluiten se teroitetaan teroittimella jokaisen käyttökerran jälkeen. Grand Gourmet -veitsien teroittamiseen suosittelemme teroituskiviä (teroitettava 13° kulmassa) tai teroituskiviä WMF.

Additional parameters

Category: Kokkiveitset
Weight: 0.59 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: WMF Grand Gourmet
Tuotetyyppi: Keittiöveitsi
Margin: D

KULINA | WMF Knives Grand Gourmet: performance and design

KULINA | WMF Performance Cut Knives

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Německý prémiový výrobce nádobí a kuchyňského náčiní s dlouholetou tradicí
✓ Špičkové hrnce, pánve, nože, kuchyňské náčiní
✓ Pro domácí i profesionální kuchaře
✓ Perfektní funkčnost, vysoká odolnost, dlouhá životnost

104428

Německá preciznost ve spojení s nejmodernějšími technologiemi, to je WMF, značka s dlouholetou tradicí. Od roku 1853 vyrábí vysoce kvalitní a vzhledově propracované vybavení do kuchyně i domácnosti s dlouhou životností.

Německá značka WMF, patří již více než 160 let k předním výrobcům špičkových hrnců, pánví, nožů a dalších kuchyňských pomocníků. Ti denně pomáhají jak amatérským, tak profesionálním kuchařům k dokonalým gastronomickým výtvorům a jejich perfektní prezentaci. Společnost si dlouhodobě zakládá na neustálých inovacích a sledování nejnovějších trendů v oblasti kulinářství, které se snaží dále posouvat a rozvíjet. Výsledkem jsou produkty, vyznačující se prémiovou kvalitou, perfektní funkčností a vysokou odolností, zaručující dlouhou životnost. Skvělým příkladem je chytrý a oblíbený tlakový hrnec Sicomatic. Specialitou této značky jsou také ušlechtilá nerezová ocel Cromargan® a Cromargan protect®, technologie nožů Performance Cut či izolované úchyty hrnců Cool+. Na všechna tato vylepšení vlastní WMF patent, stejně jako na první plně automatický kávovar, kterého je tvůrcem.