Wüsthof-pihviveitsi 12 cm IKON, 12 cm

Code: WU4988
Brand: WÜSTHOF
€162
Varastossa (2 pcs)

Ikon-pihviveitsi on varustettu tukevalla, ohuella terällä. Siinä on hiottu selkäranka ja suora terä. Se leikkaa pihvit ja kyljykset vaivattomasti. Sopii grillatulle lihalle.

Detailed information

Product detailed description

Ikon-pihviveitsi on varustettu tukevalla, ohuella terällä. Siinä on hiottu selkäranka ja suora terä. Se leikkaa pihvit ja kyljykset vaivattomasti. Sopii grillatulle lihalle.

Ikon-sarja

 • Solingenissa valmistetut huippulaadukkaat taotut ylelliset veitset
 • Kaunis kranaattipuun kahva
 • Ergonominen, miellyttävän tuntuinen, kolmella niitillä varustettuna
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sovellus, jossa on logo kahvan kannassa
 • Jokainen veitsi on ainutlaatuinen, täydellisesti tasapainotettu
 • Huippu saksalainen seosteräs X50CrMoV15 käytetään
 • Erinomainen terä, joka on helppo huoltaa
 • Kovuus 58 HRC Rockwellin asteikko
 • Tarkka käsinhionta ja kiillotus täydellistä terää varten
 • Tiukka jatkuva laadunvalvonta, terä tarkastetaan laserilla
 • Lyhennetty suojuksen muoto mahdollistaa koko terän käytön ja helpomman teroituksen
 • Sujuva siirtymä sovitteen ja kahvan välillä
 • Imukappaleiden saumaton ja hygieeninen kiinnitys
 • Veitset eivät ole astianpesukoneen kestäviä
 • Pidennetty takuu valmistus- ja materiaalivirheiden varalta 15 vuodeksi

Merkki WÜSTHOF on lisännyt valikoimaansa luksussarjan Ikon-veitsiä, jotka on taottu yhdestä kappaleesta seostettua ruostumatonta X50CrMoV15-terästä. Nämä veitset ovat täydellisen tasapainoisia ja niissä on täydellinen särmä. Ikon-veitsien poikkeuksellinen terävyys varmistetaan tarkalla käsinhionnalla ja terien loppukiillotuksella. Terän laatu on korkea, ja mikä tärkeintä, se on helposti palautettavissa.

Afrikkalaisesta grenadill-puusta valmistettujen Ikon-veitsien puinen kolmen veitsen kahva pistää silmään ensi silmäyksellä. Sen dynaaminen muoto ei jätä yhtään kokkia kylmäksi. Kahva täyttää täysin ergonomian vaatimukset, ja esteettisesti siinä yhdistyvät täydellisesti moderni muotoilu ja mosambikilaisen eebenpuun elegantti rakenne.

WÜSTHOFnämä ovat huippulaadukkaita veitsiä, jotka on valmistettu huolella viimeistä yksityiskohtaa myöten. Aivan kuten Solingenin veitsiltä odotettiin.

Käytetyt tekniikat ja materiaalit

WÜSTHOF veitsien valmistuksessa käytetään korkealaatuista saksalaista X50CrMoV15-terästä, jossa on noin 0,5 prosenttia hiiltä ja seosaineina kromia, molybdeeniä ja vanadiinia. Lisätyn kromin ansiosta se on korroosionkestävä, mikä on toivottavaa keittiöveitsille.

Teräsnauhasta muodostetaan tarkkuusterät takomalla ne muottiin. Näitä kovetetaan 15 minuuttia 1070 °C:ssa ja jäähdytetään sitten nopeasti 60 °C:seen kahdessa minuutissa. Myöhemmin suoritettu karkaisu (materiaalia kuumennetaan hitaasti 200 °C:een 45 minuutin ajan) poistaa terän sisäiset jännitykset ja vakauttaa sen martensiittisen rakenteen. Tämä antaa terälle optimaalisen vaaditun 58° Rockwellin kovuuden ja suuremman sitkeyden.

Vakaa terä ja terän täydellinen geometria takaavat poikkeuksellisen leikkuutehon ja tarkan hallinnan leikkauksessa. Teräväkulma takaa entistä paremman terävyyden, mikä tekee viipaloimisesta miellyttävämpää. Kiilamaisen leikkauksen ansiosta veitsi tunkeutuu ruokaan vaivattomasti.

Suojus on integroitu osaksi terää yhdestä teräksestä. Varmistaa oikean painojakauman ja takaa tarkan ja turvallisen veitsen hallinnan. Ikon-veitsien suojuksen varusteet siirtyvät sujuvasti ricasson yläosaan, jotta ote olisi entistäkin mukavampi.

Ergonominen kahva on valmistettu afrikkalaisesta grenadill-puusta. Se on erittäin kestävää ja kovaa puuta, jonka tiheys on suurempi kuin eebenpuun. Korkean hartsipitoisuutensa ansiosta se on suhteellisen epäherkkä kosteudelle, mutta se ei sovellu astianpesukoneeseen. Ikon-veitsien puiset terät on kiinnitetty tukevasti varteen kolmella niitillä. Yksittäisten osien täydellinen liittäminen toisiinsa estää saostumien ja bakteerien muodostumisen.

Veitsen teroitus WÜSTHOF

Jokainen veitsi on teroitettava aika ajoin, sillä se tylsistyy pitkäaikaisen käytön jälkeen. Kromattuja hiomakiviä käytetään terän ylläpitoon ja elvyttämiseen, kun taas teroituskiviä suositellaan veitsien teroittamiseen WÜSTHOF. Vähemmän kokeneille tarjoamme myös hiomakoneet, joiden käyttö on helpompaa. Aja veitsi varovasti muutaman kerran hiontaurakan läpi, niin terä palautuu ennalleen.

Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG perustettiin Solingeniin jo vuonna 1814, ja 200-vuotisen olemassaolonsa aikana Wüsthofin perhe on ollut johdossa seitsemässä sukupolvessa. Se ylpeilee joillakin maailman edistyneimmistä, pitkälle automatisoiduista valmistusprosesseista. Esimerkiksi lähes 40-vaiheisessa veitsentuotannossa käytetään 100 robottia.

Veitsimerkit WÜSTHOF myydään nyt yli 80 maassa ympäri maailmaa. Korkealuokkaisten materiaalien ja nykyaikaisten tietokoneohjattujen tekniikoiden ansiosta niitä on helppo käyttää ja valmistaa ruokaa. Kulinaarinen nautinto itsessään.

Additional parameters

Category: Pihviveitset
Weight: 0.16 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: WÜSTHOF Ikon
Materiaali: Ruostumaton teräs
Koko: 12 cm
Tuotetyyppi: Pihviveitsi
Terän pituus: 12 cm
Väri: Ruskea
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože
 Ostré čepele ze špičkové nerezové nožířské oceli
✓ Broušení řízené a kontrolované počítačem
Kuchařské, univerzální, speciální, japonské a Santoku...

109154

Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.

WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.