Samura-vihannesveitsi BAMBOO 8 cm
Code: SMRSNBNOZProduct detailed description
Samura-veitset on valmistettu parhaasta japanilaisesta ja ruotsalaisesta teräksestä, joka on karkaistu 58 - 61 HRC:n lämpötilaan. Terät ovat japanilaisen muotoisia ja kärjestään loivasti kapenevia, mikä antaa niille loistavan leikkuutehon. Samura-veitset teroitetaan 17 asteen kulmassa. Tämä on enemmän kuin japanilaisilla veitsillä, mutta vähemmän kuin eurooppalaisilla veitsillä. Kahvoissa käytetään parhaita nykyaikaisia materiaaleja: Micarta, G10, stabiloitu puu, hienoksi viimeistelty muovi, Kraton ja komposiitit.
Tämä keittiöveitsi on valmistettu japanilaisesta yksikerroksisesta AUS-8-teräksestä, ja se sopii täydellisesti pienten vihannesten ja hedelmien käsittelyyn. Poista kuori helposti, poista hedelmän siemenet tai leikkaa hedelmä. Erinomaisten hygieenisten ominaisuuksiensa ansiosta sitä voidaan käyttää sekä kotona että julkisissa ravintola- ja majoitusliikkeissä. Sen metallikahva ei ole ainoastaan erittäin luotettava ja bakteerivapaa.
Samura-veitsien tärkeimmät edut:
- valmistettu parhaasta japanilaisesta ja ruotsalaisesta teräksestä, karkaistu 58 - 61 HRC:n lämpötilaan
- fantastinen leikkuuteho japanilaisen terän muodon ja kärjestä lähtevän hienon kapeneman ansiosta
- teroituskulma 17 astetta (eli enemmän kuin japanilaisilla veitsillä, mutta vähemmän kuin eurooppalaisilla veitsillä)
- kahvat on valmistettu parhaista nykyaikaisista materiaaleista: micarta, G10, stabiloitu puu, hienopintainen muovi, Kraton ja komposiitit
Tekniset tiedot:
- Kokonaispituus: 20 cm
- Terän pituus: 8 cm
- Paino: 51 g
- Terän materiaali: ruostumaton teräs
- Kahvan materiaali: ruostumaton teräs
- Käsienpesua suositellaan
Additional parameters
| Category: | Juuresveitset |
|---|---|
| Weight: | 1 kg |
| EAN: | 4751029320032 |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Materiaali: | Ruostumaton teräs |
| Koko: | 8 cm |
| Tuotetyyppi: | Yleisveitsi |
| Terän pituus: | 8 cm |
| Väri: | Hopeinen |
| Kpl setissä: | 1 ks |
| Margin: | D |
| Valmistaja: | SAMURA |
| Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!