Ballarini -tarttumaton pannu FERRARA GRANITIUM EXTREME 26 cm

Code: BAL1000964
Brand: Ballarini
€62,99
Varastossa (1 pcs)

Kokeile tarttumatonta paistinpannua Granitium Extreme Ferrara-mallistosta. Italialainen valmistaja Ballarini on ollut osa Zwilling-konsernia vuodesta 2015.

Detailed information

Product detailed description

Ballarini Ferrara paistinpannu, 26 cm

Jos etsit tarttumatonta pannua, jolla voit valmistaa herkullisen illallisen, olipa kyseessä sitten paahdetut vihannekset tai liha, Ferrara-mallisto on juuri sinua varten. Sen lisäksi, että siinä on tarttumaton Granitium Extreme -pinta , se soveltuu myös induktiokäyttöön. Voit valita monista eri pannukokoluokista, joiden halkaisijat ovat 20, 24, 26, 28 ja 32 cm. Muista valita sopiva kansi, jossa on erityinen kahva.

  • Suosittelemme käsinpesua
  • Induktiokäyttöön soveltuva tarttumaton pannu
  • PFOA-vapaa
  • Korkea kestävyys
  • Valmistettu Italiassa
  • Takuu valmistusvirheiden varalta 5 vuotta - voit käyttää myös metallin sorvaajia
  • Graniitti sisustus
  • Thermopoint

Italialaiset keittoastiat Ballarini eivät ole vain muotoilun helmi keittiössäsi, vaan ne ovat myös korkealaatuisia, koska niissä yhdistyvät italialainen rakkaus hyvään ruokaan ja saksalainen tarkkuus. Ferrara-malliston tarttumattomat keittoastiat ovat alumiinia, jossa on graniittikoristelu, jossa alumiinilevy muotoillaan korkeassa paineessa haluttuun muotoon. Ferraran laadukkaat tarttumattomat paistinpannut ovat ihanteellinen kumppani kananmunien paistamiseen, vihannesten, lihan, kalan, perunapannukakkujen tai pannukakkujen paistamiseen.

Induktio

Myös pannun kaksinkertaisella pohjalla on tarkoituksensa. Teräs- ja alumiinikerros, jossa on syvennyksiä, takaa nopeamman lämmön imeytymisen ja tekee pannuista induktiokäyttöön soveltuvia.

Pinta

Tarttumaton, erittäin kestävä Granitium Extreme -pinta koostuu viidestä mineraalihiukkasilla vahvistetusta kerroksesta, jotka kestävät korkeita lämpötiloja ilman nesteitä kypsennettäessä (grillaus 250 °C:een asti). Granitium Extreme ei sisällä PFOA:ta, ja se kestää myös metalliastioita.

Kahva-lämpöpiste

Ergonomisesti muotoiltu kahva on lämpöeristetty, joten sitä on mukava pitää kädessä ja se on myös turvallinen. Lisäksi se on varustettu patentoidulla Thermopointilla, joka ilmoittaa pannun oikeasta lämmöstä sen värin perusteella. Kahva voidaan asettaa uuniin, jonka enimmäislämpötila on 160 °C.

Additional parameters

Category: Yleiskäyttöiset paistinpannut
Weight: 0.97 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Materiaali: Alumiini
Koko: 26 cm
Tuotetyyppi: Yleiskäyttöinen pannu
Tuotetiedot: Soveltuu induktioliedelle
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: