Staub-patakattila 28 cm, grafiitinharmaa, valurauta

Code: ST12612818
Brand: Staub
€239
Varastossa (6 pcs)

Chister-paistinpannu, jossa on valurautainen "itsestään paistuva" kansi, takaa, että kaikki, mitä siinä valmistat, on herkullista ja herkkää. kannen alapuolella oleva "Chistera Drop-Structure" edistää veden jatkuvaa kiertoa kattilassa, mikä luo ihanteelliset olosuhteet hitaalle kypsentämiselle ja hauduttamiselle. Ruoanvalmistus Staub -keittoastioissa on erittäin helppoa paitsi keittoastioiden hyväksi havaitun muodon myös käytetyn materiaalin ansiosta.

Detailed information

Product detailed description

Chister-paistinpannu, jossa on valurautainen "itsestään paistuva" kansi, takaa, että kaikki, mitä siinä valmistat, on herkullista ja herkkää. kannen alapuolella oleva "Chistera Drop-Structure" edistää veden jatkuvaa kiertoa kattilassa, mikä luo ihanteelliset olosuhteet hitaalle kypsentämiselle ja hauduttamiselle. Ruoanvalmistus Staub -keittoastioissa on erittäin helppoa paitsi keittoastioiden hyväksi havaitun muodon myös käytetyn materiaalin ansiosta.

Usein käytettäessä valurautaisiin keittoastioihin muodostuu luonnollinen tarttumaton kerros valurautaisen ruoan huokosiin tunkeutuvista öljyistä. Johtavat kokit rakastavat Staub valurautaisia keittoastioita myös niiden muiden poikkeuksellisten ominaisuuksien vuoksi: ne säilyttävät lämpöä pitkään, parantavat ruoan makua ja ovat lähes tuhoutumattomia.

Tyypillisen muotoilunsa ansiosta Staub keittoastiat muodostavat yhteyden lieden ja pöydän välille, joten voit tarjoilla suoraan siitä. Ruoka pysyy oikeassa lämpötilassa ja näyttää kauniilta pöydässä.

Paistokasari, jossa on valurautainen itsestään paistuva kansi Chister lyhyesti:

  • Ihanteellinen risoton, ratatouillen, paistettujen perunoiden, haudutetun tai paistetun lihan valmistukseen
  • Innovatiivinen kansi, jossa on Drop-Structure Chister ruoan pehmentämiseksi kypsennyksen aikana
  • Valmistettu emaloidusta valuraudasta, jolla on erinomainen lämmönjohtavuus
  • Sisäpinta on musta mattapintainen
  • Kestävät ja värinkestävät keittoastiat, jotka kestävät korroosiota ja lohkeilua
  • Sileä pohja käytettäväksi kaikentyyppisillä keittolähteillä, myös induktiokeittimillä
  • Voidaan käyttää myös uunissa 250 °C:seen asti
  • Ajaton, tyylikäs muotoilu sopii myös tarjoiluun
  • Ergonomiset kädensijat Staub mukavan otteen takaamiseksi
  • Pese käytön jälkeen kuumalla saippuavedellä ja pyyhi kuivaksi
  • Valmistettu Ranskassa

Pudotusrakenteinen kouru

Innovatiiviset valurautaiset kannet, joissa on ruoan pehmentämiseen tarkoitettu Drop-Structure Chistera, on suunnitellut suunnittelija Samuel Accoceberry, joka on työskennellyt ranskalaisen tuotemerkin Staub kanssa jo vuosia.

Verrattuna muihin kuperauraisiin kansiin, jotka päästävät kondenssivettä astian reunoille, uudet Chister-kannet antavat kondenssiveden valua tasaisesti pisaroina koko astiaan. Ruoka ei siis kuivu kypsennyksen aikana.

Kannen alapuolella oleva erityinen rakenne kerää haihtuneen veden ja nopeuttaa täydellisen muotonsa ansiosta sen kiertoa kattilassa. Jos muodostuu riittävän suuri pisara, se palautetaan kattilaan. Kannen rakenteen muoto on saanut inspiraationsa baskien Pelota-pelistä tutun pajun chistera-mailan muodosta, jota käytetään pallon kiinniottamiseen ja heittämiseen. Samanlaisen periaatteen ansiosta kannen avulla voit optimoida kypsennystulokset palauttamalla haihtuneen veden takaisin kypsennysprosessiin.

Additional parameters

Category: Matalat padat
Weight: 5 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: Staub Noir, Gris & Bleu - grafitově šedá
Materiaali: Valurauta
Koko: 28 cm
Tuotetyyppi: Pata
Väri: Harmaa
Tuotetiedot: Soveltuu induktioliedelle
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Francouzský výrobce světoznámého litinového nádobí
✓ Optimální udržování a distribuce tepla, odolnost proti teplotním šokům
✓ Pro domácí kuchaře i profesionální kuchyně
Legendární hrnce, grilovací pánve, WOK, kastroly na soté apod.

104414

Francouzská společnost Staub vyrábí od roku 1974 proslulé litinové nádobí známé po celém světě. Všechny typické produkty této značky jsou nepřilnavé a vysoce odolné vůči teplotním šokům, odřením i poškrábání. I proto jsou tolik populární mezi michelinskými kuchaři a v současné době se prodávají ve více než 50 zemích.

Francis Staub založil svou společnost v roce 1974 v Alsasku, východním regionu Francie, který je znám svou bohatou gastronomickou historií. Odlévané smaltované železo je pak tradiční a vysoce odolný materiál, který najde využití především při dlouhém vaření. Výborně totiž udržuje teplotu a zajišťuje její rovnoměrnou distribuci. Nádobí Staub je smaltované po obou stranách a vyrábí se přímo ve Francii ve třech výrobních závodech. Je vhodné jak pro profesionální kuchaře, tak pro začátečníky, kteří rádi objevují chutné a zdravé pokrmy. A kromě již legendárních hrnců nabízí Staub širokou paletu litinového nádobí jako kastroly na soté, grilovací pánve, tajine, woky.