WMF-patakattila PREMIUM ONE 20 cm

Code: WM1789206040
Sale Sticker
Brand: WMF
€159 –20 %
WMF-patakattila PREMIUM ONE 20 cm
€159 –20 % €127
Loppuunmyyty
The item has been sold out…

Yksityiskohtaiset mitat:

 • Ø 20 cm, V 3,3 l
 • kokonaispaino 1,7 kg, ilman kantta 1,2 kg
 • leveys kahvojen kanssa 30 cm
 • korkeus kannen kanssa 15 cm, ilman kantta 11,5 cm

Detailed information

Product detailed description

Premium One -sarjan keittoastiat

 • Laadukkaat materiaalit + ensiluokkainen ammattitaito + erinomainen muotoilu = huippulaadukkaat ruukut, joilla on pitkä käyttöikä
 • Innovatiivinen Cool+®-toiminto - palamattomat astian- ja suihkukahvat
 • Kädensijat, kahvat ja kahvat pysyvät kehon lämpötilaa viileämpinä kypsennyksen aikana
 • Ruokailuvälineet kiillotettua 18/10 Cromargan® ruostumatonta terästä
 • Vähän huoltoa vaativa ja naarmuuntumaton
 • TransTherm®-yleisalusta kaikille lämmönlähteille induktio mukaan lukien
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kannet, joissa on reikä höyryn vuotamista varten kypsennyksen aikana
 • Keittoastioita voidaan käyttää kansien kanssa paistamiseen uunissa 250 °C:een asti
 • Uunissa käytettäessä on käytettävä suojakäsineitä
 • Hienostuneet, levenevät kattilan reunukset mahdollistavat kätevän kaatamisen ilman roiskeita
 • Varustettu sisäisellä mitta-asteikolla
 • Pinottava - säästää tilaa keittiössä
 • Hygieeninen, helppo puhdistaa
 • Astianpesukoneen kestävä

Tästä lähtien ei ole mitään syytä olla tunkematta sormiasi ruoanlaittoon. Uudessa viiden tähden Premium One -mallistossa yhdistyvät kaikki modernissa keittiössä tarvittavat ominaisuudet. Sitä täydentää maailman patentoitu innovaatio Cool+®, eristävät kahvat, jotka pysyvät ruoanlaiton aikana aina kehon lämpötilaa viileämpinä. Cool+ on korkealaatuisten keittoastioiden tunnusmerkki.

Premium One -ruukut on valmistettu korkealaatuisesta 18/10 Cromargan® -ruostumattomasta teräksestä. Erottuvat muodot yhdessä kiillotetun pinnan kanssa näyttävät moderneilta ja ajattomilta. Tulet rakastamaan niitä niiden toiminnallisuuden, materiaalien laadun ja valmistuksen vuoksi. Erittäin käytännölliset ovat patentoidut Cool+®-korvat, jotka eivät polta. Ne ovat edelleen kehon lämpötilaa viileämpiä ruoanlaiton aikana, mikä lisää huomattavasti käyttömukavuutta .

Premium One -ruostumattomasta teräksestä valmistettujen keittoastioiden etuna on TransTherm®-yleispohjan käyttö, joka soveltuu kaikille lämmitystyypeille, myös induktiolle. Pohja imee lämmön nopeasti ja siirtää sen sitten tasaisesti valmistettavaan ruokaan. Padat soveltuvat näin ollen erinomaisesti keittämiseen, hauduttamiseen, paistamiseen, keittämiseen tai höyrystämiseen. Niitä voidaan käyttää myös uunissa lämmittämiseen ja paistamiseen 250 °C:een asti.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen kulhojen kahvat ovat myös tarttumattomia ruoanlaiton aikana patentoidun Cool+®-toiminnon ansiosta. Hieno yksityiskohta on kannessa oleva aukko, jonka ansiosta höyry pääsee hallitusti ulos kattilasta kypsennyksen aikana. Kansi ei ponnahda pois, eikä vesi pääse valumaan yli. Kestävän materiaalin ansiosta Premium Onea voidaan käyttää uunissa paistamiseen. Tässä tapauksessa on käytettävä suojakäsineitä kuumien ruokien käsittelyssä.

Premium One -astiassa on myös leveä kaareva reunus, joka helpottaa sisällön kaatamista. Näin estetään nesteen ei-toivottu tippuminen tai valuminen kattilan ulkoseiniä pitkin. Sisäisen mitta-asteikon avulla on helppo mitata optimaalinen nestemäärä. Ruukut on helppo puhdistaa, ja ne voidaan tietenkin pestä astianpesukoneessa.

Käytetty materiaali

Yritys WMF käyttää useimpien astioidensa valmistuksessa 18/10 ruostumatonta terästä, joka on rekisteröity Cromargan®-tuotemerkillä. nimessä oleva "Crom" tarkoittaa kromia, kun taas loppuosa nimestä "argan" on johdettu latinankielisestä sanasta argentum, joka tarkoittaa hopeaa. Tämän materiaalin nimi viittaa osuvasti ruukkujen erityisen kiiltävään ulkonäköön, joka johtuu suhteellisen suuresta nikkelipitoisuudesta.

Laadukas Cromargan®-ruostumaton teräs syntyy terästä jalostamalla. Se sisältää 72 % terästä, 18 % kromia ja 10 % nikkeliä. Se on kestävää, syövyttämätöntä ja elintarvikehappoja kestävää materiaalia. Cromargan® on kauniin kiiltävä ja helppo puhdistaa.

Saksalainen yritys WMF on perinteinen laadukkaiden keittiövälineiden valmistaja. Se tuo yli 160 vuoden kokemuksensa tuotevalikoimaansa ja luo yhdessä tunnettujen nimien suunnittelijoiden kanssa käytännöllisiä ja ajattomia tuotteita. Sama pätee myös Premium One -sarjan ruukkuihin, jotka ovat peräisin suunnittelija Peter Rammingerin kynästä.

Additional parameters

Category: Pannut
Weight: 1.9 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: WMF Premium One
Koko: 20 cm
Tuotetyyppi: Kattila
Margin: E
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Německý prémiový výrobce nádobí a kuchyňského náčiní s dlouholetou tradicí
✓ Špičkové hrnce, pánve, nože, kuchyňské náčiní
✓ Pro domácí i profesionální kuchaře
✓ Perfektní funkčnost, vysoká odolnost, dlouhá životnost

104428

Německá preciznost ve spojení s nejmodernějšími technologiemi, to je WMF, značka s dlouholetou tradicí. Od roku 1853 vyrábí vysoce kvalitní a vzhledově propracované vybavení do kuchyně i domácnosti s dlouhou životností.

Německá značka WMF, patří již více než 160 let k předním výrobcům špičkových hrnců, pánví, nožů a dalších kuchyňských pomocníků. Ti denně pomáhají jak amatérským, tak profesionálním kuchařům k dokonalým gastronomickým výtvorům a jejich perfektní prezentaci. Společnost si dlouhodobě zakládá na neustálých inovacích a sledování nejnovějších trendů v oblasti kulinářství, které se snaží dále posouvat a rozvíjet. Výsledkem jsou produkty, vyznačující se prémiovou kvalitou, perfektní funkčností a vysokou odolností, zaručující dlouhou životnost. Skvělým příkladem je chytrý a oblíbený tlakový hrnec Sicomatic. Specialitou této značky jsou také ušlechtilá nerezová ocel Cromargan® a Cromargan protect®, technologie nožů Performance Cut či izolované úchyty hrnců Cool+. Na všechna tato vylepšení vlastní WMF patent, stejně jako na první plně automatický kávovar, kterého je tvůrcem.