Wüsthof-luunpoistoveitsi CLASSIC 16 cm

Code: WU4603
Brand: WÜSTHOF
€106
Varastossa (2 pcs)

Classic-luuttomaksi leikkaavassa veitsessä on ohut, tyypillisesti kaareva terä, jossa on suora reuna. Soveltuu parhaiten lihan leikkaamiseen luusta. Voit käyttää sitä jänteiden poistamiseen, lihan luuttomaksi leikkaamiseen tai nahan poistamiseen.

Detailed information

Product detailed description

Classic-luuttomaksi leikkaavassa veitsessä on ohut, tyypillisesti kaareva terä, jossa on suora reuna. Soveltuu parhaiten lihan leikkaamiseen luusta. Voit käyttää sitä jänteiden poistamiseen, lihan luuttomaksi leikkaamiseen tai nahan poistamiseen.

Classic-sarja

 • Solingenissa valmistetut korkealaatuiset taotut veitset
 • Täydellisen tasapainoinen, ainutlaatuinen ergonomia
 • Ammattikokille ja keittiön harrastajille
 • Musta kahva on valmistettu erityisestä synteettisestä materiaalista
 • Klassinen ulkonäkö kolmella niitillä, sopii hyvin käteen
 • Huippu saksalainen seosteräs X50CrMoV15 käytetään
 • Erinomainen terä, joka on helppo huoltaa
 • Kovuus 58 HRC Rockwellin asteikko
 • Erityinen tietokoneohjattu PEtec-hiontaprosessi
 • Tarkka käsinhionta ja kiillotus täydellistä terää varten
 • Tiukka jatkuva laadunvalvonta, terä tarkastetaan laserilla
 • Vakiomuotoinen suojus, joka takaa turvallisen otteen
 • Sujuva siirtyminen suojuksen ja kahvan välillä
 • Imukappaleiden saumaton ja hygieeninen kiinnitys
 • Veitset voidaan pestä astianpesukoneessa - käsinpesu on kuitenkin suositeltavaa
 • Laaja valikoima tuotteita, jotka on luotu yhteistyössä ammattikokkien kanssa
 • Pidennetty takuu valmistus- ja materiaalivirheiden varalta 15 vuodeksi
 • Sarja on saanut Yhdysvalloissa arvostetun NSF-laatu- ja hygieniamerkin

Classic-sarjan veitset esittelevät täydellisesti tuotemerkin WÜSTHOF veitsentekotaitoa. Se on merkin WÜSTHOF valikoiman suosituin sarja, eikä pelkästään sen korkean käyttömukavuuden vuoksi. Nämä ovat klassisia veitsiä, joissa on niitattu kahva ja joiden terät on taottu yhdestä kappaleesta ruostumatonta X50CrMoV15-terästä. Laadukkaiden materiaalien käytön ja tarkkuushionnan ansiosta ne ovat erittäin teräviä ja pitkäikäisiä. Erittäin käytännölliset Classic-veitset on valmistettu huolella viimeistä yksityiskohtaa myöten. Aivan kuten Solingenin veitsiltä odotettiin. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen et halua enää toista veistä...

Classic-veitsen kahva on valmistettu kestävästä synteettisestä materiaalista tyypillisellä kolmen naulan muotoilulla . Kahvat on suunniteltu ergonomiavaatimusten mukaisesti, ja ne on tarkoitettu mukavaan ja väsymättömään työskentelyyn. Laadukkaat synteettiset materiaalit kestävät astianpesukoneen pesun, mutta suosittelemme käsinpesua terän laadun säilyttämiseksi, mikä sopii paremmin korkealaatuisille veitsille.

Erityistä tietokoneohjattua veitsien teroitusprosessia WÜSTHOF käytetään pitämään veitset täydellisen terävinä. Tietokone mittaa terän laserin avulla ja antaa robotille tarvittavat tiedot terän täydellistä teroitusta varten. Tietokoneavusteisen valmistuksen ansiosta veitset ovat erittäin tehokkaita (koko terän pituudelta) ja niiden käyttöikä on pitkä. Terän laatu on korkea, ja mikä tärkeintä, se on helposti palautettavissa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on mainittava tärkeä NSF-sertifikaatti, jonka Classic-sarja on saanut Yhdysvalloissa. NSF:n tavoitteena on suojella kansanterveyttä ja ympäristöä. Se sertifioi muun muassa keittiövälineet, kuten veitset, jotka eivät ole haitallisia ihmisten terveydelle. Tuote testataan myös suunnittelun, materiaaliturvallisuuden ja käytön osalta. NSF-logon löydät tuotteista, jotka ovat ympäristöystävällisiä eivätkä rasita ympäristöä tarpeettomasti.

Käytetyt tekniikat ja materiaalit

WÜSTHOF veitsien valmistuksessa käytetään korkealaatuista saksalaista X50CrMoV15-terästä, jossa on noin 0,5 prosenttia hiiltä ja seosaineina kromia, molybdeeniä ja vanadiinia. Lisätyn kromin ansiosta se on korroosionkestävä, mikä on toivottavaa keittiöveitsille.

Teräsnauhasta muodostetaan tarkkuusterät takomalla ne muottiin. Näitä kovetetaan 15 minuuttia 1070 °C:ssa ja jäähdytetään sitten nopeasti 60 °C:seen kahdessa minuutissa. Myöhemmin suoritettu karkaisu (materiaalia kuumennetaan hitaasti 200 °C:een 45 minuutin ajan) poistaa terän sisäiset jännitykset ja vakauttaa sen martensiittisen rakenteen. Tämä antaa terälle optimaalisen vaaditun 58° Rockwellin kovuuden ja suuremman sitkeyden.

Erityinen veitsen teroitusprosessi WÜSTHOF nimeltään PEtec (Precision Edge Technology) takaa ihanteellisen leikkauskulman. Kyseessä on huipputeknologia, jossa veitsiä teroitetaan tietokoneiden ohjaamilla ja valvomilla roboteilla. Tämän prosessin etuna on tarkka geometria koko terän pituudelta, veitsen huomattava ja erittäin korkea leikkausjälki, joka on verrattavissa partaveitsenterävään terään, ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, terän pitkä käyttöikä.

Vakaa terä ja terän täydellinen geometria takaavat poikkeuksellisen leikkuutehon ja tarkan hallinnan leikkauksessa. Teräväkulma takaa entistä paremman terävyyden, mikä tekee viipaloimisesta miellyttävämpää. Kiilamaisen leikkauksen ansiosta veitsi tunkeutuu ruokaan vaivattomasti.

Vakiosuojus on integroitu osaksi terää yhdeksi teräskappaleeksi. Varmistaa painon oikean jakautumisen, suojaa sormia liukastumasta terään ja takaa veitsen tarkan hallinnan.

Ergonominen kahva on valmistettu kestävästä synteettisestä materiaalista, joka on särkymätön, iskunkestävä tai kestää elintarvikehappoja. Se on astianpesukoneen kestävä. Varret on kiinnitetty varteen kolmella niitillä. Yksittäisten osien täydellinen liittäminen toisiinsa estää saostumien ja bakteerien muodostumisen, joten veitset täyttävät hygieniavaatimukset.

Veitsen teroitus WÜSTHOF

Jokainen veitsi on teroitettava aika ajoin, sillä se tylsistyy pitkäaikaisen käytön jälkeen. Kromattuja hiomakiviä käytetään terän ylläpitoon ja elvyttämiseen, kun taas teroituskiviä suositellaan veitsien teroittamiseen WÜSTHOF. Vähemmän kokeneille tarjoamme myös hiomakoneet, joiden käyttö on helpompaa. Aja veitsi varovasti muutaman kerran hiontaurakan läpi, niin terä palautuu ennalleen.

Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG perustettiin Solingeniin jo vuonna 1814, ja 200-vuotisen olemassaolonsa aikana Wüsthofin perhe on ollut johdossa seitsemässä sukupolvessa. Se ylpeilee joillakin maailman edistyneimmistä, pitkälle automatisoiduista valmistusprosesseista. Esimerkiksi lähes 40-vaiheisessa veitsentuotannossa käytetään 100 robottia.

Veitsimerkit WÜSTHOF myydään nyt yli 80 maassa ympäri maailmaa. Korkealuokkaisten materiaalien ja nykyaikaisten tietokoneohjattujen tekniikoiden ansiosta niitä on helppo käyttää ja valmistaa ruokaa. Kulinaarinen nautinto itsessään.

Additional parameters

Category: Luuveitset
Weight: 0.15 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: WÜSTHOF Classic
Koko: 16 cm
Tuotetyyppi: Erikoisveitset
Terän pituus: 16 cm
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože
 Ostré čepele ze špičkové nerezové nožířské oceli
✓ Broušení řízené a kontrolované počítačem
Kuchařské, univerzální, speciální, japonské a Santoku...

109154

Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.

WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.