Wüsthof-paistiveitsisarja CLASSIC IKON, 2 kpl

Code: WU9647
Brand: WÜSTHOF
€282 –2 %
Wüsthof-paistiveitsisarja CLASSIC IKON, 2 kpl
€282 –2 % €276
Varastossa (2 pcs)

classic Ikon 2-osainen setti sisältää:

 • 1x lihaveitsi Classic Ikon, terä 20 cm, Art. nro: WU450620
 • 1x Classic Ikon -lihahaarukka, piikkien pituus 16 cm, Art. nro: WU441416

Detailed information

Product detailed description

Classic Ikon -lihaveitsi on ohut veitsi, jossa on tukeva, 20 cm pitkä terä ja hieno terävyys. Se soveltuu kaikenlaisen lihan valmistukseen ja paistien leikkaamiseen.

Classic Ikon -lihahaarukka soveltuu paistin pitelemiseen sitä leikattaessa, ja se sopii hyvin myös viipaloidun lihan tarjoiluun. Mukava kahva sopii käteen ja sen oikea ergonomia takaa ongelmattoman käsittelyn.

Classic Ikon -sarja

 • Solingenissa valmistetut korkealaatuiset, tyylikkäät taotut veitset
 • Ammattikokille ja keittiön harrastajille
 • Musta kahva on valmistettu erityisestä synteettisestä materiaalista
 • Ergonominen, miellyttävän tuntuinen, kolmella niitillä varustettuna
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sovellus, jossa on logo kahvan kannassa
 • Huippu saksalainen seosteräs X50CrMoV15 käytetään
 • Erinomainen terä, joka on helppo huoltaa
 • Kovuus 58 HRC Rockwellin asteikko
 • Erityinen tietokoneohjattu PEtec-hiontaprosessi
 • Tarkka käsinhionta ja kiillotus täydellistä terää varten
 • Tiukka jatkuva laadunvalvonta, terä tarkastetaan laserilla
 • Lyhennetty suojuksen muoto mahdollistaa koko terän käytön ja helpomman teroituksen
 • Sujuva siirtymä sovitteen ja kahvan välillä
 • Imukappaleiden saumaton ja hygieeninen kiinnitys
 • Veitset voidaan pestä astianpesukoneessa - käsinpesu on kuitenkin suositeltavaa
 • Pidennetty takuu valmistus- ja materiaalivirheiden varalta 15 vuodeksi
 • Sarja on saanut Yhdysvalloissa arvostetun NSF-laatu- ja hygieniamerkin

WÜSTHOFnämä ovat korkealaatuisia veitsiä, jotka on valmistettu huolella viimeistä yksityiskohtaa myöten. Aivan kuten Solingenin veitsiltä odotettiin. Tyylikäs Classic Ikon -sarjan veitset, joiden terät on taottu yhdestä kappaleesta seostettua X50CrMoV15 ruostumatonta terästä, tekevät vaikutuksen dynaamisella muodollaan, laadukkaalla työstöllä ja siten korkealla käyttömukavuudellaan.

Classic Ikon -veitsen kahva on valmistettu kestävästä synteettisestä materiaalista mustana. Se täyttää ergonomiset vaatimukset, ja esteettisestä näkökulmasta siinä yhdistyvät herkästi moderni muotoilu ja kolmella niitillä varustetun kahvan tyypillinen ulkonäkö. Kestävä kahvamateriaali kestää astianpesukoneen puhdistuksen, mutta suosittelemme käsinpesua terän laadun säilyttämiseksi, mikä on suositeltavaa laatuveitsille.

Erityistä tietokoneohjattua veitsien teroitusprosessia WÜSTHOF käytetään pitämään veitset täydellisen terävinä. Tietokone mittaa terän laserin avulla ja antaa robotille tarvittavat tiedot terän täydellistä teroitusta varten. Tietokoneavusteisen valmistuksen ansiosta veitset ovat erittäin tehokkaita (koko terän pituudelta) ja niiden käyttöikä on pitkä. Terän laatu on korkea, ja mikä tärkeintä, se on helposti palautettavissa.

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on mainittava tärkeä NSF-sertifikaatti, jonka Classic Ikon -sarja on saanut Yhdysvalloissa. NSF:n tavoitteena on suojella kansanterveyttä ja ympäristöä. Se sertifioi muun muassa keittiövälineet, kuten veitset, jotka eivät ole haitallisia ihmisten terveydelle. Tuote testataan myös suunnittelun, materiaaliturvallisuuden ja käytön osalta. NSF-logon löydät tuotteista, jotka ovat ympäristöystävällisiä eivätkä rasita ympäristöä tarpeettomasti.

Käytetyt tekniikat ja materiaalit

WÜSTHOF veitsien valmistuksessa käytetään korkealaatuista saksalaista X50CrMoV15-terästä, jossa on noin 0,5 prosenttia hiiltä ja seosaineina kromia, molybdeeniä ja vanadiinia. Lisätyn kromin ansiosta se on korroosionkestävä, mikä on toivottavaa keittiöveitsille.

Teräsnauhasta muodostetaan tarkkuusterät takomalla ne muottiin. Näitä kovetetaan 15 minuuttia 1070 °C:ssa ja jäähdytetään sitten nopeasti 60 °C:seen kahdessa minuutissa. Myöhemmin suoritettu karkaisu (materiaalia kuumennetaan hitaasti 200 °C:een 45 minuutin ajan) poistaa terän sisäiset jännitykset ja vakauttaa sen martensiittisen rakenteen. Tämä antaa terälle optimaalisen vaaditun 58° Rockwellin kovuuden ja suuremman sitkeyden.

Erityinen veitsen teroitusprosessi WÜSTHOF nimeltään PEtec (Precision Edge Technology) takaa ihanteellisen leikkauskulman. Kyseessä on huipputeknologia, jossa veitsiä teroitetaan tietokoneiden ohjaamilla ja valvomilla roboteilla. Tämän prosessin etuna on tarkka geometria koko terän pituudelta, veitsen huomattava ja erittäin korkea leikkausjälki, joka on verrattavissa partaveitsenterävään terään, ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, terän pitkä käyttöikä.

Vakaa terä ja terän täydellinen geometria takaavat poikkeuksellisen leikkuutehon ja tarkan hallinnan leikkauksessa. Teräväkulma takaa entistä paremman terävyyden, mikä tekee viipaloimisesta miellyttävämpää. Kiilamaisen leikkauksen ansiosta veitsi tunkeutuu ruokaan vaivattomasti.

Suojus on integroitu osaksi terää yhdestä teräksestä. Varmistaa oikean painojakauman ja takaa tarkan ja turvallisen veitsen hallinnan. Classic Ikon -veitsien suojuksen kiinnitys siirtyy sujuvasti ricasson yläosaan, mikä takaa entistäkin mukavamman otteen.

Ergonominen kahva on valmistettu kestävästä synteettisestä materiaalista, joka on särkymätön, iskunkestävä tai kestää elintarvikehappoja. Se on astianpesukoneen kestävä. Varret on kiinnitetty varteen kolmella niitillä. Yksittäisten osien täydellinen liittäminen toisiinsa estää saostumien ja bakteerien muodostumisen, joten veitset täyttävät hygieniavaatimukset.

Veitsen teroitus WÜSTHOF

Jokainen veitsi on teroitettava aika ajoin, sillä se tylsistyy pitkäaikaisen käytön jälkeen. Kromattuja hiomakiviä käytetään terän ylläpitoon ja elvyttämiseen, kun taas teroituskiviä suositellaan veitsien teroittamiseen WÜSTHOF. Vähemmän kokeneille tarjoamme myös hiomakoneet, joiden käyttö on helpompaa. Aja veitsi varovasti muutaman kerran hiontaurakan läpi, niin terä palautuu ennalleen.

Ed. Wüsthof Dreizackwerk KG perustettiin Solingeniin jo vuonna 1814, ja 200-vuotisen olemassaolonsa aikana Wüsthofin perhe on ollut johdossa seitsemässä sukupolvessa. Se ylpeilee joillakin maailman edistyneimmistä, pitkälle automatisoiduista valmistusprosesseista. Esimerkiksi lähes 40-vaiheisessa veitsentuotannossa käytetään 100 robottia.

Veitsimerkit WÜSTHOF myydään nyt yli 80 maassa ympäri maailmaa. Korkealuokkaisten materiaalien ja nykyaikaisten tietokoneohjattujen tekniikoiden ansiosta niitä on helppo käyttää ja valmistaa ruokaa. Kulinaarinen nautinto itsessään.

Additional parameters

Category: Veitsisetit
Weight: 0.42 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: WÜSTHOF Classic Ikon
Tuotetyyppi: Veitsisetti
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Německá rodinná společnost vyrábějící celosvětově oblíbené nože
 Ostré čepele ze špičkové nerezové nožířské oceli
✓ Broušení řízené a kontrolované počítačem
Kuchařské, univerzální, speciální, japonské a Santoku...

109154

Domovem německé rodinné společnosti Wüsthof je Solingen, město s mnohaletou nožířskou tradicí. Značka zde vyrábí od roku 1814 pomocníky pro krájení té nejvyšší kvality. V jejím širokém sortimentu naleznete nože pro každý kulinářský úkon a také další vybavení do kuchyně.

WÜSTHOF je německá rodinná firma, která již po sedm generací vyrábí s nadstandartní péčí nože proslulé po celém světě. Jejich čepele jsou kovány ze špičkové, nerezové, nožířské oceli. Nože WÜSTHOF vynikají skvělými užitnými vlastnostmi a zaujmou kvalitním zpracováním. Vysoký komfort při jejich použití je dán ergonomicky tvarovanými rukojeťmi a perfektním slícováním jednotlivých částí, které zabraňuje zachycování nečistot. Produkty této značky tak splňují i náročné hygienické normy. Tajemství perfektní ostrosti a dlouhé životnosti nožů WÜSTHOF spočívá ve speciálním procesu broušení řízeném a kontrolovaném počítačem. I to je jeden z důvodů, proč jsou dnes oblíbeny profesionálními šéfkuchaři i nadšenými amatéry ve více než 80 zemích.