MIYABI -japanilainen lihaveitsi GYUTOH 24 cm, 4000FC
Code: MB33951241Product detailed description
"Keittiö, josta ei löydy hyvää veistä, ei ole keittiö."
Masaharu Morimoto, japanilaisen keittiön asiantuntija ja kokki
Erittäin terävä japanilainen veitsi GYUTOH tekee vaikutuksen aidon japanilaisen muotoisella vakaalla terällään. Veitsellä on poikkeuksellinen leikkuuvoima, ja se sopii erinomaisesti lihan leikkaamiseen ja viipalointiin. Korkeampi kärki on optimaalinen kehto-/liukutyyliseen leikkaamiseen.24 cm pitkä terä, leikattu suojus ja kestävä kahdeksankulmainen kahva istuvat hyvin käteen ja lisäävät otteen turvallisuutta. GYUTOH -veitsi on saavuttanut suosiota myös länsimaisten kokkien keskuudessa.
Tekniset tiedot: terän pituus 24 cm
Ruoanlaiton nautinto alkaa valmistelutyöstä, jossa veitsellä on vertaansa vailla oleva johtava rooli. MIYABI 4000FC -sarjan japanilaiset veitset opastavat sinua tyylikkäästi kaikissa ruoanvalmistuksen rituaaleissa. Perinteisillä kahvoilla varustetut veitset on kehitetty painottaen tyylikkyyttä ja mahdollisimman suurta käytännöllisyyttä ja turvallisuutta.
Terä on valmistettu FC61-kaksoiskarkaistusta kromiteräksestä. Vielä parempien ominaisuuksien saavuttamiseksi käytettiin ainutlaatuista CRYODUR®-karkaisuprosessia, jonka aikana teräs jäädytetään -196 °C:ssa. Tuloksena syntynyt materiaali on poikkeuksellisen kovaa. Honbazuken perinteinen käsin teroitus on todistettu satojen vuosien ajan mestariveitsien valmistajien tekemällä työllä. Kyseessä on monivaiheinen hiontaprosessi, jossa veitsi teroitetaan ensin pystysuoralla ja vaakasuoralla pyörivällä hiomakivellä ja lopuksi terä kiillotetaan nahkaisella hoonaushihnalla. Symmetrinen hionta ja Katana-terä takaavat helpon tunkeutumisen raaka-aineiden läpi. Katkaistu suojus estää sormien liukumisen terään.
Kahdeksankulmainen kahva antaa täydellisen hallinnan leikkaukseen ja tehokkaan tuen viipaloimisen aikana. Eebenpuu on luonnostaan kestävää ja mittasuhteiltaan stabiilia sen korkean rakeisuuden ansiosta. Kahvan koristeellinen tappi on kunnollinen ja koristeellinen menetelmä. Veitsen täydellinen tasapaino tuo mukavuutta ja ehkäisee käden väsymistä. Veitset MIYABI 4000FC tyydyttävät täysin japanilaista alkuperää olevien tarkkuusvälineiden halusi.
- Valmistettu kahdesti karkaistusta kromatusta teräksestä FC61
- Kovuus 61 Rockwell
- CRYODUR® - ainutlaatuinen menetelmä pakastekovettamiseen/karkaisuun
- 2-kertainen terä
- Leikkaussuoja lisää käyttöturvallisuutta
- Aito, kapea japanilainen muoto
- Terä Katanan reuna
- Symmetrinen leikkaus
- Honbazuken ainutlaatuinen kolmivaiheinen käsihionta
- Korkea teränpitokyky, korroosionkestävyys ja optimaalinen joustavuus
- Mukava pakka-puusta valmistettu kahva
- Kahdeksankulmainen muoto, kyllästetty puu
- Täydellinen tasapaino miellyttävään veitsen käsittelyyn
- Koristeellinen tappi
- Kaiverrettu logo
- Ei sovellu astianpesukoneeseen
- Elinikäinen takuu terän valmistusvirheiden varalta
Kauneus ja tarkkuus ovat japanilaisen kulttuurin tunnusmerkkejä, ja tuotemerkki kunnioittaa samaa filosofiaa MIYABI japanin Sekissä, joka on ollut japanilaisten ruokailuvälineiden keskus 1300-luvulta lähtien. Japanilainen perinteinen veitsivalmistaja on yhdistänyt tarkan käsityötaitonsa saksalaisen tuotemerkin ZWILLING J hyväksi havaittuihin valmistusprosesseihin ja standardeihin. A. HENKELS. ZWILLING -yritysryhmä pystyi näin laajentamaan valikoimaansa valmistamalla omia aitoja japanilaisia veitsiä aivan japanilaisen veitsiteollisuuden sydämessä.
Japanilaisten miekkojen valmistus on ollut nousevan auringon maassa perinne jo vuosisatojen ajan. Samuraimiekkoja ihailtiin ja ihaillaan niiden ainutlaatuisen tyylikkyyden, terävyyden, kauneuden ja teknisen täydellisyyden vuoksi. Tarkasti valmistetut MIYABI -instrumentit, joissa on aidot japanilaiset terät, ovat tämän perinteen arvoinen jatkaja. Veitsien upea, lähes "kirurginen" terävyys säilyttää käytettyjen raaka-aineiden rakenteen . Ole yhtä vaativa kuin japanilaiset kokit, ja tavoitteesi on aina täydellisen näköinen ja maukas ruokalaji.
Suositukset ja ylläpito:
- Älä käytä veitsiä erittäin kovien ainesosien, kuten pakasteiden, leikkaamiseen
- Älä altista veistä pitkäaikaiselle kosketukselle veden tai suolan kanssa
- Vältä veitsen taivuttamista
- Terävyyden säilyttämiseksi veitsi on suositeltavaa pestä käsin miedolla pesuaineella käytön jälkeen ja kuivata välittömästi
- Suojaa terä iskuilta
- Jos et käytä veistä pitkään aikaan, on suositeltavaa kääriä se kuivaan kankaaseen tai sanomalehtipaperiin. Sanomalehtipainokoneessa käytetty musteöljy suojaa terää mahdolliselta korroosiolta
- Terä voidaan pyyhkiä öljyllä kastetulla liinalla osana hoitoa, mikä lisää korroosionkestävyyttä
- Säilytä veitsi turvallisessa paikassa
Additional parameters
| Category: | Japanilaiset gyuto-veitset |
|---|---|
| Weight: | 0.1 kg |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Tuotesarja: | MIYABI 4000FC |
| Koko: | 24 cm |
| Tuotetyyppi: | Japanilainen ja santoku-veitsi |
| Terän pituus: | 24 cm |
| Kpl setissä: | 1 ks |
| Margin: | E |
| Valmistaja: | MIYABI |
| Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
|
✓ Špičkový japonský výrobce nožů |
![]() |
TradiÄŤnĂ japonskĂ˝ vĂ˝robce nožů Miyabi spojil preciznĂ Ĺ™emeslnĂ© zpracovánĂ s osvÄ›dÄŤenĂ˝mi vĂ˝robnĂmi postupy a standardy nÄ›meckĂ© spoleÄŤnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. VĂ˝sledkem tĂ©to vzájemnĂ© spolupráce jsou luxusnĂ, krásnĂ© a vĂ˝jimeÄŤnÄ› ostrĂ© noĹľe, stavĂcĂ na tradici japonskĂ©ho noĹľĂĹ™skĂ©ho umÄ›nĂ.
NoĹľe Miyabi si berou to nejlepšà z japonskĂ© noĹľĂĹ™skĂ© tradice a nÄ›meckĂ©ho inĹľenĂ˝rstvĂ. VyrábÄ›ny jsou v japonskĂ©m Seki, vyhlášenĂ©m centru noĹľĂĹ™skĂ©ho Ĺ™emesla, a od roku 2004 se dĂlna stala součástĂ spoleÄŤnosti Zwilling J. A. Henckels. KromÄ› jedineÄŤnĂ©ho Ĺ™emeslnĂ©ho zpracovánĂ je znaÄŤka svÄ›tovÄ› proslulá svĂ˝mi ostrĂ˝mi ÄŤepelemi, kterĂ© uhranou na prvnĂ pohled. Jejich vĂ˝roba probĂhá pod dohledem skuteÄŤnĂ˝ch mistrĹŻ, kteřà svĂ© znalosti dÄ›dĂ z generace na generaci. KromÄ› samotnĂ˝ch nožů v Miyabi vyrábĂ i pĹ™ĂslušenstvĂ: dĹ™evÄ›ná krájecĂ prkĂ©nka, bloky z bambusovĂ©ho dĹ™eva a brusnĂ© kameny ÄŤi brousky.
