F.Dick-fileerausveitsi 1905 18 cm

Code: FDCK8195418
€99
Varastossa (2 pcs)

Ohuen ja erittäin joustavan terän avulla voit poistaa siipikarjan luut ja nahan tuoreesta lihasta. Se on ihanteellinen myös kalan käsittelyyn. Valmiit fileet näyttävät juuri sellaisilta kuin haluat: maukkailta, kokonaisilta ja tarkasti leikatuilta.

Detailed information

100 päivän palautusoikeus
100 päivän palautusoikeus Ilmainen nouto
Ympäristöystävällinen pakkaus
Ympäristöystävällinen pakkaus 0 % muovia
50 000 tuotearvostelua
50 000 tuotearvostelua
100 % varastossa
100 % varastossa Välitön toimitus

Product detailed description

Ohuen ja erittäin joustavan terän avulla voit poistaa siipikarjan luut ja nahan tuoreesta lihasta. Se on ihanteellinen myös kalan käsittelyyn. Valmiit fileet näyttävät juuri sellaisilta kuin haluat: maukkailta, kokonaisilta ja tarkasti leikatuilta.

Yksinomainen 1905-mallisarja yhdistää perinteisen käsityötaidon modernissa hengessä historiallisen muotoilun elementteihin. Vuonna 1905 Friedr. Dick kehitti kokin veitsisarjan, jossa oli kiinteät liitokset aiemmin käytettyjen niittien tilalle. Vuodesta 1905 lähtien tätä ainutlaatuista muotoilua on kehitetty edelleen käyttämällä nykyaikaisia materiaaleja ja valmistustekniikoita. Terä on valmistettu erityisestä saksalaisesta ruostumattomasta teräksestä XcrMoVMn. Ainutlaatuinen, hienojakoinen joustava materiaali, jossa on dynaamisesti terävä terä, on valmistettu haastavalla karkaisutekniikalla.

Tekniset tiedot:

  • Käytännöllinen veitsi fileointiin, luuttomaksi leikkaamiseen jne.
  • Vuoden 1905 sarjasta
  • Niitit korvataan kiinteillä liitoksilla
  • Saksalainen ruostumaton erikoisteräs
  • Dynaaminen terävä terä
  • Materiaali: ruostumaton teräs, karkaistu muovi
  • Koko: 18 cm

Additional parameters

Category: Fileerausveitset
Weight: 0.31 kg
EAN: 4009215084184
K překladu: CZ AUTO
Materiaali: Ruostumaton teräs
Koko: 18 cm
Tuotetyyppi: Liha- ja luuveitsi
Terän pituus: 18 cm
Väri: Musta
Kpl setissä: 1 ks
Margin: D
Valmistaja: F.DICK
Margin-category: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check