Fissler-wokkipannu KUMNING 36 cm, lasikannella

Code: FS006823350010
Brand: Fissler
€168
Varastossa (12 pcs)

Wok Kumning Ø 36 cm sisältää:

 • 1x wokki
 • 1x lasinen kansi
 • 1x tippumisverkko

Detailed information

Product detailed description

Kumning Wok lasikannella on valmistettu 18/10 ruostumattomasta teräksestä (18 % kromia, 10 % nikkeliä, 72 % terästä), joka on erittäin helppo puhdistaa, hygieeninen ja erittäin korroosionkestävä. Puolimattainen pinta on täysin sileä ja kestää sormenjälkiä ja vesitahroja. Kiillotetut kädensijat ja kahvat pysyvät viileinä koko ruoanlaittoprosessin ajan. Niiden konsepti on todella avokätinen - vaikka työskentelet nopeasti, on erittäin helppoa löytää optimaalinen ja turvallinen ote, ja kätesi pysyvät kaukana pannun rungosta, joten palovammojen vaaraa ei ole. Voit käyttää wokkia myös friteeraukseen, sillä syvän muotonsa ansiosta voit paistaa ranskalaisia mukavasti jopa suurelle vierasjoukolle.

 • Paistaminen, paistaminen, jopa höyrystäminen wokissa Fissler - eksoottisen keittiön ystäville
 • Tippusäleikkö poistaa ylimääräisen rasvan ja pitää ruoan lämpimänä pannualueella
 • Korkealaatuinen tekninen käsittely
 • Puolimattainen ulkonäkö 18/10 ruostumattomasta teräksestä
 • Kestää kulutusta, naarmuja, vesitahroja ja sormenjälkiä
 • Täydellisesti istuva lasikansi
 • Tilava kannen kahva pysyy viileänä
 • Mukavat, tilavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kädensijat - ei tarvetta kattilankannattimelle
 • Kaareva leveämpi reunus puhdasta, tippatonta kaatamista varten
 • Soveltuu kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle
 • Voidaan käyttää uunissa / kannen kanssa 180 °C:een asti
 • Astianpesukoneen kestävä

Joka kolmas sekunti myydään 1 Fissler tuote maailmanlaajuisesti !

Fissler GmbH on Saksan suurin kotitalous- ja keittiötarvikkeiden valmistaja. Myyntikonttoreidensa kautta se toimii kaikilla mantereilla yli 80 maassa. Nimitys "Superbrand from Germany" nostaa Fissler oikeutetusti vaikutusvaltaisimpien konjakkien joukkoon. Useiden vuosikymmenten vahva keskittyminen innovointiin ja kehitykseen on perustellusti vaikuttanut sellaisten tuotteiden tuottamiseen, joiden avulla voit kokea usein tylsät teknologiset prosessit leikkisällä ja uudella tavalla. Joka vuosi asiakkaat odottavat innokkaasti uusia tuotteita, jotka viihdyttävät heitä. Fissler on uusien suuntausten edelläkävijä, mistä ovat osoituksena lukuisat patentit ja muotoilupalkinnot. On myös syytä mainita valvonnan hallinta, joka kattaa koko tuotantoprosessin tiukkojen standardien mukaisesti. Nykyaikaiset tuotantotekniikat ja uudet tarkastustyökalut takaavat korkeimman laadun. Yli 170 vuoden ajan Fissler on perustunut kolmeen keskeiseen pilariin - teknologiseen osaamiseen, valmistuksen huippuosaamiseen ja suureen innovatiivisuuteen. Kaikilla 700 työntekijällä on sama tavoite - asiakkaan tarpeisiin räätälöity tuote. Ruoanlaiton on miellytettävä asiakkaitamme! Made in Fissler (Saksa)

Additional parameters

Category: Wokkipannut
Weight: 4.25 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Materiaali: Ruostumaton teräs
Koko: 36 cm
Tuotetyyppi: Wokkipannu
Tuotetiedot: Soveltuu uuniin
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Rodinná značka se specializací na hrnce a pánve
 Důraz na inovace a vysoce kvalitní produkty
✓ Přísná kontrola kvality - standard Made in Germany
✓ Řada ocenění za design

104350

Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Její nádobí vyniká precizním zpracováním, účelností a důmyslným designem. Jakkoliv je Fissler jednou z německých superznaček, je až dosud rodinným podnikem.

Německý rodinný podnik založil v roce 1845 instalatérský technik Carl Philipp Fissler. Přes vynález polních kuchyní se firma propracovala k výrobě hrnců a pánví, v čemž se postupně stala specialistou. Vyvinula mj. první tlakový hrnec s vícestupňovým ovládacím ventilem vitavit® či pánev s nepřilnavým povrchem (PTFE). Zákazníky ve více než 80 zemích světa si Fissler získává nejen důrazem na technologické know-how, inovace a kvalitní výrobu, ale i na odborné poradenství či dlouhé záruční doby. Všechny produkty prochází komplexními výrobními procesy a podstupují přísnou kontrolu kvality, díky čemuž dosahují standardu „Made in Germany“, oceňovaného po celém světě. Výrobky se též pyšní řadou prestižních designových ocenění včetně Red Dot a iF design awards.