Nachtmann-viskilasi TRAUBE 250 ml, smaragdinvihreä

Code: NM35897
Sale Sticker Outlet
Brand: Nachtmann
€190 –36 %
Nachtmann-viskilasi TRAUBE 250 ml, smaragdinvihreä
€190 –36 % €120
Varastossa (6 pcs)
1 kpl pakkauksessa

Detailed information

Product detailed description

Traube viskilasi saksalaiselta valmistajalta Nachtmann on valmistettu käsin hiotusta kristallista, jossa on kauniita luonnonaiheita. Ylelliset ja jalot Traube-lasit ovat yksi tuotemerkin Nachtmann suosituimmista tuotteista. Baijerilaisten lasintekijöiden perinteisten kristallien käsittelytekniikoiden innoittamana Traube-mallisto on valmistettu käsityönä tarkkuudella ja huolellisuudella monien vuosien ajan. Paksupohjainen purkki on erittäin toimiva, kestävä ja astianpesukoneen kestävä. Ruokaile kuin keskiaikaiset kuninkaalliset nykyaikaisella tavalla.

 • 1x viskipullo, jonka tilavuus on 250 ml
 • Optimaalinen viskin tarjoiluun, yksin tai suurten jääpalojen kanssa
 • Soveltuu monenlaisille alkoholijuomille ja alkoholittomille juomille
 • Pienempien cocktailien tehokas tarjoilu
 • Traube-sarja: käsin hiottu lasi perinteisen baijerilaisen tekniikan mukaisesti
 • Silmälaseja on saatavana useissa eri väreissä
 • Kiinteä pohja: lasi on vakaa, ja se pitää juoman viileämpänä pidempään
 • Yhdistää tyylikkään ulkonäön ja maksimaalisen toiminnallisuuden
 • Säihkyvä, kirkas kristallilasi
 • Lisääntynyt murtumiskestävyys
 • 100% astianpesukoneen kestävä
 • Ympäristöystävällinen

Traube-malliston käsin hiotut kristallilasit ovat olleet menestys jo yli 75 vuoden ajan. Saksalaiset lasitehtaat Nachtmann noudattaa viisaasti sanontaa, jonka mukaan sitä, mikä on vuosien varrella osoittautunut hyväksi, ei tarvitse muuttaa. Tuotteiden korkea laatu, tuotantoprosessi ja koristeiden tyyli säilyvät siis ennallaan. Yksi tuotemerkin Nachtmann bestsellereistä on myös loistava esimerkki siitä, että perinteitä ei tarvitse uhrata toiminnallisuuden kustannuksella eikä toiminnallisuutta perinteiden kustannuksella.

Traube-laseja on saatavana kahtena vaihtoehtona: viinilasit, joissa on tyylikäs korkea varsi, ja viskilasit ilman varsiosaa. Molemmissa tapauksissa on saatavilla laaja valikoima värivaihtoehtoja.

Additional parameters

Category: Viskilasit
Weight: 0.42 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: Nachtmann Traube
Materiaali: Lasi
Tuotetyyppi: Lasisetti
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Německá špička v oblasti sklářství
✓ Luxusní křišťálové produkty
✓ Jedinečné řemeslné zpracování
Originální a přepychový design

109148

Německé sklárny Nachtmann nabízí širokou paletu křišťálových produktů pro různé příležitosti. V sortimentu naleznete přepychové vázy, stylové sklenice a mnoho dalších designových produktů nejen do domácnosti. Luxusní bavorské sklo s tradicí téměř 200 let vyniká precizním řemeslným zpracováním a nádherným designem, který si zamilujete.

Již od roku 1834 se značka Nachtmann pohybuje na trhu v oblasti sklářství. V jejím sortimentu naleznete širokou nabídku luxusních křišťálových produktů. Společnost od počátku dbá na precizní řemeslné zpracování a vysokou kvalitu svých výrobků. Pro její dosažení věnuje nemalé úsilí výběru těch nejjemnějších a nejčistších surovin. Vždy ale s ohledem na ochranu životního prostředí a jeho udržitelnost. Sklárny Nachtmann svou podporou mladých talentovaných návrhářů. Řada proslulých kolekcí této značky tak vzešla ze soutěže Nachtmann NEXTGEN, která ve spolupráci se světovými uměleckými školami hledá nadějné designéry po celém světě. Jedním z vítězů byl také český návrhář Roman Kvita s kolekcí Sphere.