Spiegelau-viinikarahvi PISA 1 l

Code: SP7930057
KULINA WEEKEND Outlet
Brand: Spiegelau
€125
Varastossa (3 pcs)

Kuka ei tunne Pisan kaltevaa tornia? Tämä maailmankuulu valkoisesta marmorista rakennettu historiallinen muistomerkki on nojannut Toscanan Pisan kaupungin kylkeen jo vuosisatojen ajan. Sen "epätäydellisyys" inspiroi taiteilijoita ja herättää huomiota tänäkin päivänä. Vaikka torni on vaarallisen kalteva, se on täysin vakaa ja toimiva, eikä sinun tarvitse pelätä kiipeämistä sen lehtereille.

Detailed information

Product detailed description

Kuka ei tunne Pisan kaltevaa tornia? Tämä maailmankuulu valkoisesta marmorista rakennettu historiallinen muistomerkki on nojannut Toscanan Pisan kaupungin kylkeen jo vuosisatojen ajan. Sen "epätäydellisyys" inspiroi taiteilijoita ja herättää huomiota tänäkin päivänä. Vaikka torni on vaarallisen kalteva, se on täysin vakaa ja toimiva, eikä sinun tarvitse pelätä kiipeämistä sen lehtereille.

Yksi Italian tunnetuimmista symboleista inspiroi baijerilaisten lasitehtaiden suunnittelijoita Spiegelaupisa-kannun suunnitteluun. Kuten italialainen marmorinen etupuoli, myös kristallikannu kallistuu sivulle siten, että pelkäät sen kaatumista. Mutta ei hätää: se on täysin tasapainoinen ja vakaa. Kallistetun kannun muotoilua korostaa näyttävästi vino kaula, jonka ansiosta viiniä on helppo kaataa ja kaataa ilman roiskumisvaaraa. Dekantterin käsittely on myös helppoa ja mukavaa suuren korvan ansiosta.

Provosoi ja jätä kanssaruokailijasi miettimään, kaatuuko dekantteri italialaisen mallinsa tavoin. Nauti sitten yhdessä viinistä, joka on ilmannut kauniisti dekantterissa ja vapauttanut kaikki aromit ja tuoksut.

 • Dekantteri/viinikannu 1000 ml
 • Pisan kaltevan tornin inspiroima muotoilu
 • Tasapainotettu muoto, karahvi on täysin vakaa
 • Antaa viinille riittävästi tilaa hapen kanssa kosketuksiin
 • Laajeneva, kalteva reunus helpottaa kaatamista/kaatamista
 • Suuri kahva helppoa ja turvallista käsittelyä varten
 • Voidaan käyttää myös tyylikkäänä karahvina vedelle ja muille juomille
 • Säihkyvä, kirkas kristallilasi
 • Lisääntynyt murtumiskestävyys
 • 100% astianpesukoneen kestävä
 • Ympäristöystävällinen

Huomaa: Parhaan dekantointituloksen saavuttamiseksi älä kaada astiaan yli 500 ml viiniä!

Dekantointiprosessissa viini siirretään yhdestä astiasta eli alkuperäisestä pullosta toiseen astiaan eli dekantteriin tai kannuun. Dekantointi voidaan tehdä punaviinien lisäksi myös valkoviinien osalta. Huolimatta siitä, että dekantointi sopii vain kypsille punaviineille, joille on tyypillistä pullon pohjalle jäävä sakka, se on tärkeää myös nuorille viineille - niin sanotun inhalaation kannalta.

Dekantoimalla viini pääsee paremmin kosketuksiin hapen kanssa, mikä tuo esiin sen yksittäiset makukerrokset ja aromit ja tekee viinistä herkemmän. Dekantterissa viini korostaa kauniisti myös visuaalisia ominaisuuksiaan, ja voit käyttää kaikkia aistejasi sen nauttimiseen. Tyhjennä viini noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Lasitehdas Spiegelau tarjoaa laajan valikoiman dekanttereita, kannuja ja dekanttereita. Rauhallisen ja puhtaan muotoilun ystävät, rohkeita ja uudenlaisia kappaleita etsivät kokeilijat sekä klassikoita, käsintehtyjä painatuksia ja käsityötä arvostavat traditionalistit löytävät omansa.

Saksalainen tuotemerkki Spiegelau, jolla on lähes 500 vuoden perinteet kristallien jalostuksessa, tarjoaa laajan valikoiman viinilaseja, maistelulaseja, erikoislaseja erityyppisille väkeville alkoholijuomille tai laseja virvoitusjuomille jokapäiväiseen käyttöön. Se on kuitenkin erityisen tunnettu ainutlaatuisista olutlaseistaan. Valikoimaan kuuluu myös valikoima dekanttereita, kannuja ja dekanttereita.

Spiegelau -lasien ensiluokkainen laatu taataan valmistusprosessien ja teknisen osaamisen yhdistelmällä. Lasit ovat myös erittäin kestäviä: riippumaton laboratorio takaa, että jopa 1 500 astianpesukoneen käyttökerran jälkeen niissä ei ole naarmuja tai vaurioita eikä niiden kiilto katoa.

Lasien pitkän käyttöiän ja rikkoutumiskestävyyden takana on pitkälti piilossa ns. Platinum Glass -prosessi. Tuotantoprosessin aikana sula lasi johdetaan pinnoitettujen putkien läpi epäpuhtauksien ja epätasaisuuksien poistamiseksi. Tämän suhteellisen kalliin tekniikan tuloksena syntyy lasi, jossa yhdistyvät tyylikkyys, toimivuus ja kestävyys.

Kaikki Spiegelau -lasit on valmistettu lyijyttömästä kristallista, jonka erityinen koostumus takaa pitkän kestävyyden, kestävyyden astianpesukoneessa ja rikkoutumisen sekä suuremman kirkkauden verrattuna halvemmista lasivaihtoehdoista valmistettuihin laseihin.

Additional parameters

Category: Viinikarahvit
Weight: 0.82 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotetyyppi: Karahvi
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Tradiční práce bavorských sklářů ve spojení s moderními technologiemi
✓ Bezolovnatý křišťál se speciálním složením
✓ Platinum Glass proces - dlouhá životnost bez poškrábání a ztráty lesku 
Specificky tvarované sklenice na víno, pivo, barové sklo a další

109152

Spiegelau – The Class of Glass. Tradice značky Spiegelau, která proslula svými produkty z křišťálového skla pro každodenní i slavnostní využití, trvá téměř 500 let. Od výroby zrcadel na královský dvůr po současnou produkci stylových, a zároveň odolných sklenic. Zkrátka pět století řemeslné práce bavorských sklářů ve spojení s nejnovějšími technologiemi.

První zmínky o sklárně v německém Spiegelau se datují do roku 1521. Počátkem 20. století byla sklárna modernizována a v roce 1926 dostává od svého majitele Fritze Pretzfeldera současný název: Kristallglasfabrik Spiegelau GmbH. Křišťálové produkty z její dílny jsou do dnešních dnů specifické nejen kvalitním zpracováním, ale také vysokou odolností. Nezávislá laboratoř garantuje, že i po 1 500 cyklech v myčce na nádobí zůstávají sklenice bez škrábanců a poškození a neztrácí lesk. Za dlouhou životností a odolností se skrývá tzv. Platinum Glass proces – všechny produkty jsou vyráběny z bezolovnatého křišťálu se speciálním složením. Portfolio značky zahrnuje pestrou paletu specificky tvarovaných sklenic na víno a celou řadu dalších alkoholických a nealkoholických nápojů, včetně barového skla a sklenic degustačních. Kromě toho se Spiegelau proslavila svými sklenicemi na pivo, tvarovanými pro potřeby jednotlivých pivních stylů.