Spiegelau-viinikarahvi BERRIES 1 l

Code: SP7160157
Outlet
Brand: Spiegelau
€105
Varastossa (5 pcs)

Yhteistyössä tunnettujen sommelierien ja ravintoloitsijoiden kanssa suunniteltu Berries-dekantteri, Spiegelau , herättää huomiosi ensi silmäyksellä ainutlaatuisella ulkonäöllään. Kristallikannussa on tyylikäs kapea kaula, jossa on hieman levenevä, tyylikkäästi kalteva reunus. Tämä kaulan muoto ei ole vain kaunis katsella, vaan se myös helpottaa viinin kaatamista ilman läikkymisvaaraa.

Detailed information

Product detailed description

Yhteistyössä tunnettujen sommelierien ja ravintoloitsijoiden kanssa suunniteltu Berries-dekantteri, Spiegelau , herättää huomiosi ensi silmäyksellä ainutlaatuisella ulkonäöllään. Kristallikannussa on tyylikäs kapea kaula, jossa on hieman levenevä, tyylikkäästi kalteva reunus. Tämä kaulan muoto ei ole vain kaunis katsella, vaan se myös helpottaa viinin kaatamista ilman läikkymisvaaraa.

Ohuesti puhalletuissa, sirosti muotoilluissa seinämissä olevaan dekantteriin voi dekantoida sekä puna- että valkoviiniä, jotka ovat kauniisti ilmastoituja ja voivat näin kehittää kaikki arominsa ja tuoksunsa. Erityisesti punaviini näyttää aivan ainutlaatuiselta dekantterissa, sillä dekantterin pohja on koristeltu marjojen muotoisilla kohokuvioiduilla lasielementeillä. Kaada dekantteriin juuri sen verran viiniä, että muovisen koristeen ja punaviinin kontrasti tulee esiin. Tuoksujen, makujen ja värien peli alkaa!

  • Viinikannu 1000 ml
  • Tyylikäs ulkonäkö sopii mihin tahansa kattaustyyliin
  • Laajennettava kaula, jossa on kalteva pää helppoa ja turvallista kaatamista ja kaatamista varten
  • Leveä pohja luo suuren nestepinnan ja antaa viinin hengittää
  • Pohja, jossa kohokuvioidut koriste-elementit
  • Säihkyvä, kirkas kristallilasi
  • Lisääntynyt murtumiskestävyys
  • 100% astianpesukoneen kestävä
  • Ympäristöystävällinen

Huomautus: Berries-kannussa viini erottuu sitä paremmin, mitä vähemmän sitä kaadat astiaan. Saavutat ainutlaatuisen visuaalisen vaikutelman, joka muodostuu viinin ja dekantterin pohjalla olevan lasireliefin välisestä kontrastista. Parhaan dekantointituloksen saavuttamiseksi älä kaada astiaan yli 500 ml viiniä!

Dekantointiprosessissa viini siirretään yhdestä astiasta eli alkuperäisestä pullosta toiseen astiaan eli dekantteriin tai kannuun. Dekantointi voidaan tehdä punaviinien lisäksi myös valkoviinien osalta. Huolimatta siitä, että dekantointi sopii vain kypsille punaviineille, joille on tyypillistä pullon pohjalle jäävä sakka, se on tärkeää myös nuorille viineille - niin sanotun inhalaation kannalta.

Dekantoimalla viini pääsee paremmin kosketuksiin hapen kanssa, mikä tuo esiin sen yksittäiset makukerrokset ja aromit ja tekee viinistä herkemmän. Dekantterissa viini korostaa kauniisti myös visuaalisia ominaisuuksiaan, ja voit käyttää kaikkia aistejasi sen nauttimiseen. Tyhjennä viini noin 15 minuuttia ennen tarjoilua.

Lasitehdas Spiegelau tarjoaa laajan valikoiman dekanttereita, kannuja ja dekanttereita. Rauhallisen ja puhtaan muotoilun ystävät, rohkeita ja uudenlaisia kappaleita etsivät kokeilijat sekä klassikoita, käsintehtyjä painatuksia ja käsityötä arvostavat traditionalistit löytävät omansa.

Saksalainen tuotemerkki Spiegelau, jolla on lähes 500 vuoden perinteet kristallien jalostuksessa, tarjoaa laajan valikoiman viinilaseja, maistelulaseja, erikoislaseja erityyppisille väkeville alkoholijuomille tai laseja virvoitusjuomille jokapäiväiseen käyttöön. Se on kuitenkin erityisen tunnettu ainutlaatuisista olutlaseistaan. Valikoimaan kuuluu myös valikoima dekanttereita, kannuja ja dekanttereita.

Spiegelau -lasien ensiluokkainen laatu taataan valmistusprosessien ja teknisen osaamisen yhdistelmällä. Lasit ovat myös erittäin kestäviä: riippumaton laboratorio takaa, että jopa 1 500 astianpesukoneen käyttökerran jälkeen niissä ei ole naarmuja tai vaurioita eikä niiden kiilto katoa.

Lasien pitkän käyttöiän ja rikkoutumiskestävyyden takana on pitkälti piilossa ns. Platinum Glass -prosessi. Tuotantoprosessin aikana sula lasi johdetaan pinnoitettujen putkien läpi epäpuhtauksien ja epätasaisuuksien poistamiseksi. Tämän suhteellisen kalliin tekniikan tuloksena syntyy lasi, jossa yhdistyvät tyylikkyys, toimivuus ja kestävyys.

Kaikki Spiegelau -lasit on valmistettu lyijyttömästä kristallista, jonka erityinen koostumus takaa pitkän kestävyyden, kestävyyden astianpesukoneessa ja rikkoutumisen sekä suuremman kirkkauden verrattuna halvemmista lasivaihtoehdoista valmistettuihin laseihin.

Additional parameters

Category: Viinikarahvit
Weight: 1.66 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotetyyppi: Karahvi
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Tradiční práce bavorských sklářů ve spojení s moderními technologiemi
✓ Bezolovnatý křišťál se speciálním složením
✓ Platinum Glass proces - dlouhá životnost bez poškrábání a ztráty lesku 
Specificky tvarované sklenice na víno, pivo, barové sklo a další

109152

Spiegelau – The Class of Glass. Tradice značky Spiegelau, která proslula svými produkty z křišťálového skla pro každodenní i slavnostní využití, trvá téměř 500 let. Od výroby zrcadel na královský dvůr po současnou produkci stylových, a zároveň odolných sklenic. Zkrátka pět století řemeslné práce bavorských sklářů ve spojení s nejnovějšími technologiemi.

První zmínky o sklárně v německém Spiegelau se datují do roku 1521. Počátkem 20. století byla sklárna modernizována a v roce 1926 dostává od svého majitele Fritze Pretzfeldera současný název: Kristallglasfabrik Spiegelau GmbH. Křišťálové produkty z její dílny jsou do dnešních dnů specifické nejen kvalitním zpracováním, ale také vysokou odolností. Nezávislá laboratoř garantuje, že i po 1 500 cyklech v myčce na nádobí zůstávají sklenice bez škrábanců a poškození a neztrácí lesk. Za dlouhou životností a odolností se skrývá tzv. Platinum Glass proces – všechny produkty jsou vyráběny z bezolovnatého křišťálu se speciálním složením. Portfolio značky zahrnuje pestrou paletu specificky tvarovaných sklenic na víno a celou řadu dalších alkoholických a nealkoholických nápojů, včetně barového skla a sklenic degustačních. Kromě toho se Spiegelau proslavila svými sklenicemi na pivo, tvarovanými pro potřeby jednotlivých pivních stylů.