Vessatarvikkeet Blomus

37 items total
Blomus -vaihtopää wc-harjalle MENOTO, NEXIO, ARA, AREO BM88092
Blomus-vessaharjateline MODO, lämmin harmaa
€81,55
BM66357
Blomus-vessaharjateline MODO, musta
€81,55
BM69081
Blomus-vessaharjateline MODO, tummanharmaa
€81,55
BM66362
Blomus-vessaharjateline MODO, vaaleanharmaa
€81,55
BM66367
Blomus-vessaharjateline MODO, valkoinen
€81,55
BM66265
Blomus-vessaharjateline NEXIO 37 cm, matta ruostumaton teräs BM68617
Blomus-vessaharjateline NEXIO, kiillotettu ruostumaton teräs BM68627
Blomus-vessaharjateline NEXIO, matta ruostumaton teräs BM68626
Blomus-vessaharjateline SONO, kerma
€50,95
BM69055
Blomus-vessaharjateline SONO, musta
€50,95
BM66282
Blomus-vessaharjateline SONO, vaaleanharmaa
€50,95
BM69064
Blomus-vessapaperirullateline NEXIO 22 cm, musta
€56,05
BM66315
Blomus-vessapaperirullateline NEXIO L, musta
€81,55
BM66316
Up
More products

✓ Tyylikkäät ja käytännölliset WC-tarvikkeet Blomukselta
✓ Täydellinen muotoilu, käytännöllisyys ja eleganssi jokaisessa tuotteessa
✓ Paperitelineet, lokerot, WC-harjat...
✓ Saksalainen tuotemerkki Blomus - alansa johtava yritys.

Saksalainen premium-merkki Blomus tarjoaa laajan valikoiman muotoilullisia ja käytännöllisiä wc-tarvikkeita. Tarjoamme erilaisia värejä, jotta voit aina sovittaa tarvikkeet sisustukseesi. Voit valita esimerkiksi erilaisia wc-paperitelineitä ja -annostelijoita, telineitä ja wc-harjoja.

Saksalainen tuotemerkki Blomus on johtava sisustustarvikkeiden valmistaja, jotka ovat korkealaatuisia ja pitkäikäisiä. Sen valikoimasta löydät laajan valikoiman käytännöllisiä ja ajattomia tuotteita kotiin ja puutarhaan. Tuotteilla on tyyli, joka on tunnistettavissa ensi silmäyksellä, ja ne voittavat joka vuosi monia merkittäviä palkintoja minimalistisesta ja ajattomasta muotoilustaan.

Tutustu Blomuksen poikkeukselliseen wc-tarvikemallistoon, joka on suunniteltu parantamaan sekä kylpyhuoneesi toimivuutta että tyyliä. Wc-tarvikevalikoimamme tarjoaa täydellisen tasapainon muodon ja toiminnallisuuden välillä aina modernista ja tyylikkäästä muotoilusta ajattomiin kappaleisiin.

Blomusin wc-tarvikkeet on valmistettu huolella yksityiskohtiin ja korkealaatuisista materiaaleista, mikä takaa niiden kestävyyden ja pitkäaikaisen toimivuuden. Etsitpä sitten hammasharjatelineitä, saippua-annostelijoita, pyyhepidikkeitä tai muita tärkeitä wc-tarvikkeita, Blomus tarjoaa ratkaisun juuri sinulle.

Minimalistisen muotoilunsa ja puhtaiden linjojensa ansiosta Blomuksen wc-tarvikkeet tuovat kylpyhuoneeseesi ripauksen hienostuneisuutta. Muodon ja toiminnon saumaton yhdistelmä takaa, että nämä tarvikkeet eivät ainoastaan paranna kylpyhuoneesi visuaalista ilmettä, vaan tarjoavat myös käytännöllisiä ratkaisuja, joiden avulla tilasi pysyy järjestyksessä ja sotkuisena.

Jokainen Blomuksen wc-tarvike on suunniteltu huolellisesti tarjoamaan mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä. Korkealaatuiset materiaalit takaavat veden-, ruosteen- ja kulutuksenkestävyyden, joten ne soveltuvat päivittäiseen käyttöön kosteissa kylpyhuoneissa. Lisäksi nämä lisävarusteet ovat helppokäyttöisiä ja ergonomisesti muotoiltuja, joten niitä on miellyttävä käyttää.

Paranna kylpyhuoneesi kokemusta Blomuksen tyylikkäillä ja toimivilla wc-tarvikkeilla. Tyylikkäästä muotoilusta poikkeukselliseen laatuun, nämä tarvikkeet on suunniteltu tekemään päivittäisistä rutiineistasi miellyttävämpiä ja tehokkaampia. Tutustu Blomuksen mallistoon ja tee kylpyhuoneestasi tyylin ja toiminnallisuuden tyyssija.

Osta nyt ja koe muotoilun ja toiminnallisuuden täydellinen yhdistelmä Blomuksen wc-tarvikkeilla.