Microplane-valkosipuliraastin SPECIALITY

Code: MI48914
Brand: Microplane
€21,68 –5 %
Microplane-valkosipuliraastin SPECIALITY
€21,68 –5 % €20,49
Varastossa (14 pcs)

Kompakti käsikäyttöinen liukuva valkosipuliraastin Family yhdysvaltalaisen valmistajan Specialty-sarjasta Microplane® on korvaamaton työkalu kaikille suolaisten herkkujen ystäville, aina perinteisestä perinteisen perhereseptin mukaisesta valkosipulilevitteestä itämaisiin aasialaisiin herkkuihin.

Detailed information

Product detailed description

Kompakti käsikäyttöinen liukuva valkosipuliraastin Family yhdysvaltalaisen valmistajan Specialty-sarjasta Microplane® on korvaamaton työkalu kaikille suolaisten herkkujen ystäville, aina perinteisestä perinteisen perhereseptin mukaisesta valkosipulilevitteestä itämaisiin aasialaisiin herkkuihin.

Valkosipulin jalostuksen hienoin tulos ja siten voimakkain, joillekin jopa pistävän aggressiivinen maku saadaan aikaan raastimilla (esim. Microplane® Premium Classic). Jos haluat soseen, joka on rakenteeltaan kiinteämpää, käytä morttelia ja survuria tai, jos kyseessä on silppuaminen, veitsen koko terää. Voit myös käyttää veitsen avulla pienempiä ja isompia paloja, kun haluat tehdä valkosipulihierontaa. Microplane®:n Family-liukuraastimella saat aikaan kauniisti jäsennellyn kompaktin massan. Jos haluat hieman erilaisen rakenteen ja samanlaisen karkeuden, käytä suosittua valkosipulipuristinta tai tavallista raastinta. Paksuimmat palat pilkotaan veitsellä.

Kätevän lastan avulla voit siirtää käsitellyn valkosipulin suoraan kulhoon tai kuumalle pannulle ilman, että käsissäsi on ei-toivottuja hajuja. Yksittäiset osat on helppo puhdistaa käsin sienellä ja lämpimällä saippuavedellä.

 • Hieno valkosipuliraastin tarjottimella, 10,5 x 9,6 cm, paksuus 4,5 cm
 • Käsittelee tarkasti useita neilikoita kerralla muutamalla helpolla edestakaisella liikkeellä
 • Hienojakoiset valkosipulin palat, jotka säilyttävät kaikki luonnolliset öljyt ja optimaalisen maun
 • Nopea, tehokas ja tarkka raastaminen ilman tarpeetonta vaivaa, painetta ja ei-toivottuja jäämiä
 • Läpinäkyvä lokero valkosipuliraastetta varten
 • Liukuva musta lokero 2-3 neilikalle, joka pitää ne lähellä raastepintaa raastamisen aikana
 • Käsien kosketus raaka-aineeseen on minimaalinen, työskentely on siistiä ja sotkuista vapaata
 • Moderni, kompakti neliön muotoilu pyöristetyillä reunoilla
 • Ergonominen muoto istuu mukavasti ja turvallisesti kämmenelle
 • Sisältää kätevän lastan, jolla valkosipuliraaste voidaan poistaa tarjottimelta
 • Pysyvästi terävä toiminnallinen osa, joka on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joka on valmistettu Yhdysvalloissa
 • Raastinrunko on valmistettu korkealaatuisesta läpinäkyvästä ja mustasta muovista
 • Helppo puhdistaa sienellä/harjalla juoksevan veden alla
 • Astianpesukoneen kestävä

Specialty-sarjaan kuuluu erilaisia erikoisviipaleita, -hiomakoneita, -raasteita ja lisätarvikkeita. Tuotteet on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten helpottamaan keittiötyötäsi ja lisäämään ruoanlaiton iloa ja nautintoa. Jokaisessa Specialty-sarjan tuotteessa on ainutlaatuinen moderni muotoilu yhdistettynä erittäin toimiviin ja käytännöllisiin ominaisuuksiin. Jokapäiväinen ruoanvalmistus helpottuu ja muuttuu turvallisemmaksi näiden apuvälineiden ansiosta, ja kaikki keittiötyöt viipaloimisesta raastamiseen ja pilkkomisesta ruoan ja juomien koristeluun ovat nyt suosikkitoimintojasi.

Additional parameters

Category: Keittiön raastimet
Weight: 0.2 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: Microplane Family
Tuotetyyppi: Keittiötarvikkeet
Margin: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Americký specialista na náčiní pro strouhání
✓ Technologicky výjimečné produkty
✓ Struhadla vyráběná z nerezové oceli fotoleptáním
Klasická, čtyřstranná i speciální struhadla

104380

Americká značka Microplane® nabízí pestrou paletu kuchyňských pomocníků, určených zejména na strouhání. V jejím sortimentu tak naleznete struhadla klasická a čtyřstranná, ale i řadu speciálních typů. Všechny produkty spojuje 40 let zkušeností a velmi ostré plochy z ušlechtilé nerezové oceli, vyráběné jedinečnou metodou fotoleptání.

Značka Microplane® je pro spoustu kuchařů synonymem pro maximálně ostrá struhadla. Americká rodinná firma je mezi zapálenými nadšenci i profesionálními šéfkuchaři oblíbená od poloviny 90. let minulého století a proslavila se zejména struhadly ve tvaru dřevařské rašple. Na technologické výjimečnosti jejích produktů se odráží i speciální metoda fotoleptu, která jednotlivým nerezovým plochám zaručuje vpravdě výjimečnou ostrost. Značka se však v kuchyni nezastavila a na trhu tak dnes naleznete i její nástroje na obrábění dřeva nebo pomocníky pro péči o tělo.