Emile Henry -uunivuoka 36 x 23 cm, kerma, savi

Code: EH029652
€54,11 –5 %
Emile Henry -uunivuoka 36 x 23 cm, kerma, savi
€54,11 –5 % €50,90
Varastossa (10 pcs)

Käytännöllinen keittiössä, tyylikäs pöydällä

Detailed information

Product detailed description

Käytännöllinen keittiössä, tyylikäs pöydällä

Keraamiset leivontakulhot Emile Henry eivät ole vain luotettavia apureita keittiössä, vaan tyylikkään muotoilunsa ansiosta ne ovat varmasti huomion keskipiste pöydässä. Parannettu ja tyylikkäämpi muotoilu kahvoissa, jotka siirtyvät pehmeästi astioiden reunasta, mahdollistaa pinoamisen. Lisäksi kaikki arvostavat helppokäyttöisyyttä. Ranskan ja uusimpien trendien inspiroimissa kauniissa väreissä olevia leivonta-astioita voi vapaasti yhdistellä toisiinsa ja luoda raikkaita yhdistelmiä keittiössä ja pöydässä. Valitse useiden eri kokojen välillä, jotka on räätälöity lasagnelle, moussakalle, ranskalaisille perunoille tai bataatille. High Resistance® -keraaminen materiaali varmistaa, että ruoka pysyy lämpimänä pitkään sen jälkeen, kun se on otettu uunista, joten voit nauttia ateriasta hieman pidempään.

High Resistance® -teknologian ansiosta Emile Henry -keittoastiat ovat iskunkestäviä ja naarmuuntumattomia, joten voit paitsi paistaa myös annostella ja tarjoilla ruokaa. Kaikkia astioita voidaan käyttää mikroaaltouunissa. Kun olet ottanut pakastimesta , voit laittaa Emile Henry astiat heti uuniin tai mikroaaltouuniin. Tätä keittoastiaa ei ole tarkoitettu käytettäväksi suorilla lämmönlähteillä, kuten kaasu- tai sähköliesi. Kaikki Emile Henry -tuotteen astiat ovat astianpesukoneen kestäviä. Se kestää jopa 270 °C:n lämpötiloja.

Emile Henry on perinteinen ranskalainen tuotemerkki , joka on toimittanut kotitalouksille laadukasta burgundilaista keramiikkaa vuodesta 1850 lähtien. Kaikki tuotteet ovat suurimmaksi osaksi käsintehtyjä, joten jokainen kappale on alkuperäinen. Leimamerkintä alapuolella esim. JN3 ei ole kannun tai muotin numero, vaan käsityöläisen allekirjoitus ja ohimenevä muisto hetkestä, jolloin tuote on luotu Marcignyssä, Ranskassa.

Additional parameters

Category: Uunivuoat
Weight: 1.8 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: Emile Henry Clay
Materiaali: Keramiikka
Koko: 36 cm
Tuotetyyppi: Uunivuoka
Väri: Kerma
Margin: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Francouzský tradiční výrobce keramiky
✓ Ikonická podoba nádobí
Odolné proti poškrábání, mechanickému poškození, teplotním šokům
✓ Vhodné na přímé zdroje tepla

104925

Emile Henry je tradiční francouzská značka vyrábějící kvalitní a originální keramiku. Její produkty se z oblasti Burgundska postupně rozšířily i do kuchyní mimo zemi galského kohouta a jsou dnes vnímány jako ideální spojení moderních technologií a tradičního přístupu.

Od roku 1850 vyrábí francouzská rodinná firma Emile Henry keramické nádobí nejvyšší kvality. Burgundská oblast, kde firma působí, je známá kvalitní hlínou, která je mimořádně vhodná pro výrobu keramického nádobí. Za pomoci ruční výroby tak vzniká nádobí charakteristické vynikajícími užitnými vlastnostmi i – dnes už ikonickým – vizuálem. V sortimentu tak lze nalézt keramické hrnce, kastroly, pekáče, tajine, wok, nádoby na fondue, ale také talíře, mísy, džbánky a další doplňky pro stolování. Za mimořádnou pozornost stojí keramické nádobí ze série Flame®, které je vhodné na přímé zdroje tepla, tedy na elektrické a plynové sporáky či na indukci (se speciálním adaptérem). Produkty Emile Henry jsou mimořádně odolné proti poškrábání a mechanickému poškození, jsou vhodné do klasické i mikrovlnné trouby a odolávají velkým teplotním šokům.