WOLL-tarjoilupannu TITANIUM NOWO 28 cm, titaani

Code: WL828N
Brand: WOLL
€209
Varastossa (11 pcs)

Huippulaadukkaita tarttumattomia Titanium Nowo -pannuja saksalaiselta tuotemerkiltä WOLL on tullut klassikoksi maailmanmarkkinoilla viimeisten viidentoista vuoden aikana. Sarjassa yhdistyvät käsintehdyt, ensiluokkaiset high-tech-materiaalit, nykyaikaiset valmistustekniikat ja harkittu muotoilu, jotka takaavat erinomaiset ruoanlaittotulokset. Aika on jo todistanut sen korkean laadun. Ei ole sattumaa, että Nowon nimessä on yrityksen perustajan Norbert Wollin nimi.

Detailed information

Product detailed description

Huippulaadukkaita tarttumattomia Titanium Nowo -pannuja saksalaiselta tuotemerkiltä WOLL on tullut klassikoksi maailmanmarkkinoilla viimeisten viidentoista vuoden aikana. Sarjassa yhdistyvät käsintehdyt, ensiluokkaiset high-tech-materiaalit, nykyaikaiset valmistustekniikat ja harkittu muotoilu, jotka takaavat erinomaiset ruoanlaittotulokset. Aika on jo todistanut sen korkean laadun. Ei ole sattumaa, että Nowon nimessä on yrityksen perustajan Norbert Wollin nimi.

Titaani Nowo solid -pannut ovat ihanteellisia terveelliseen ja energiatehokkaaseen ruoanlaittoon, jossa käytetään vähän tai ei lainkaan rasvaa. Titaanikarkaistulla pinnalla on erinomaiset tarttumattomuusominaisuudet ja se on myös erittäin naarmuuntumaton. Pannut ovat helppohoitoisia, ja ne kestävät helposti pesun astianpesukoneessa tai esimerkiksi metallisten keittiövälineiden käytön.

Tukevia , palamattomia pannukahvoja on mukava käsitellä, ja niiden tukiosuus on myös valettu pannun valukappaleeseen. Ne muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, joka takaa turvallisen istuvuuden. Toinen Titanium Nowo -keittoastioiden etu on täydellinen lämmön jakautuminen ja kertyminen. Pannuja voidaan käyttää kaikilla lämmitystyypeillä induktiota lukuun ottamatta sekä uunissa paistamiseen 250 °C:een asti.

Titanium-sarja Hiljattain

 • Ensiluokkaiset titaanipannut jokapäiväiseen käyttöön, patentoitu tuotanto
 • Käsin valettu, yksiosainen mekaanisen ja lämpökestävyyden parantamiseksi
 • Yhdistää käsityötaidon ja innovatiiviset teknologiat
 • Vankka, mittasuhteiltaan vakaa, soveltuu laatunsa ansiosta ammattikokille
 • Erittäin kestävä tarttumaton pinta terveelliseen, rasvattomaan ruoanlaittoon
 • Karkaistu, naarmuuntumaton, valmistettu ilman PFOA:ta
 • Korkean pintakestävyyden ansiosta jopa metallisia keittiövälineitä voidaan käyttää
 • Herkkien ruokien valmistukseen ja paistamiseen korkeissa lämpötiloissa
 • Täydellinen lämmön jakautuminen ja kerääntyminen, lämmönsiirto koko pinnalle
 • Säästää jopa 1/3 energiaa verrattuna perinteisiin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin pannuihin
 • Noin 8 mm paksu pohja, kaikille lämmönlähteille induktiota lukuun ottamatta
 • Vahvistetut reunat parantavat iskunkestävyyttä
 • Suunniteltu helppoon kaatamiseen ilman tippumista
 • Lämmönkestävästä synteettisestä materiaalista valmistetut korvat, jotka soveltuvat uunissa paistamiseen
 • Astiat ovat erittäin helppoja puhdistaa, astianpesukoneessa pestäviä

Käytetyt tekniikat ja materiaalit

WOLL ammattimaiset valutuotteet edustavat "Made in Germany" -tuotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisella ammattitaidolla. Tätä seurataan myös jatkuvasti tuotantoprosessin aikana. Lisäksi WOLL käyttämät teknologiat ovat ympäristöystävällisiä ja niiden hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset. Kaikki WOLL:n korkealaatuiset alumiiniseoksesta valmistetut keittoastiat valetaan käsin, mikä erottaa ne tavanomaisesta nimettömästä tehdastuotannosta. Hidas käsinvalu estää ilmataskujen muodostumisen, jotka heikentävät materiaalin laatua.

Tuloksena syntyvään alumiinivaluun levitetään useita lisäkerroksia, jotta keittoastian tarttumattomuus ja kestävyys paranevat. Sitä ennen sen pinta kuitenkin hiekkapuhalletaan useita kertoja. Seuraavassa vaiheessa pannun tai kattilan runko kovetetaan titaanihiukkasilla ja poltetaan plasmasuuttimella yli 20 000 °C:n äärilämpötiloissa. Näin ollen astiat ovat mittasuhteiltaan vakaita ja kestävät mekaanisia vaurioita. Toinen kerros suojaa materiaalia korroosiolta, ja kolmas kerros tarjoaa erinomaiset tarttumisenesto-ominaisuudet. Viimeinen karkaistu pintakerros on tarttumaton, ja se on karkaistu titaanihiukkasten avulla. Poikkeuksellisten ominaisuuksiensa vuoksi se on suojattu valmistussalaisuudella.

Erityisen valmistusprosessin ansiosta laadukas tarttumaton pinta kestää astianpesukoneen pesua tai jopa metallisten keittiötyökalujen käyttöä. (Jotta keittoastia kestäisi pidempään, suosittelemme kuitenkin hellävaraisempien puu- tai silikoniastioiden käyttöä.) Erityiskovetettu tarttumaton pinta WOLL on osoittautunut terveelliseksi ruoanlaitossa, jossa käytetään vähän tai ei lainkaan rasvaa. Se on turvallinen ja PFOA-vapaa. Tuloksena syntyvät ruoat ovat niin vitamiinipitoisia. Jopa 250 °C:n lämmönkestävyytensä ansiosta se soveltuu herkkien ruokien lisäksi myös paistamiseen korkeissa lämpötiloissa. Titanium Nowo -keittoastiat kestävät hyvin myös lämpötilahyökkäyksiä, ja niitä voidaan jopa lämmittää nopeasti ilman rasvaa. Erinomaisten tarttumattomuusominaisuuksiensa ansiosta keittoastia on erittäin helppo puhdistaa.

Additional parameters

Category: Tarjoilupannut
Weight: 2.14 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: WOLL Titanium Nowo
Materiaali: Titaani
Koko: 28 cm
Tuotetyyppi: Yleiskäyttöinen pannu
Tuotetiedot: Soveltuu asianpesukoneeseen
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Proslulá německá rodinná firma
✓ Specialista na ruční výrobu nádobí z litého hliníku
Vysoká odolnost, perfektní tepelné vlastnosti
✓ Nepřilnavé titanové pánve

104430

Inovativní pánve a nádobí z litého hliníku od německé společnosti Woll jsou mezi kuchaři proslulé pro svou vysokou kvalitu a odolnost. Od roku 1979 je značka vyrábí ve městě Saarbrucken v malém množství a výhradně ručně.

Již několik desetiletí patří pánve a nádobí německé rodinné firmy Woll mezi to nejlepší, co je na trhu k dostání. K výrobě používá značka inovativní technologii spočívající v pomalém ručním odlévání nejkvalitnějšího hliníku do forem. Díky tomu získávají produkty Woll vysokou odolnost a ideální parametry pro správné vedení tepla. Tímto způsobem výroby mimo jiné plní značka i svůj dlouhodobý cíl, neboť tak minimalizuje dopad produkce na životní prostředí. Vlajkovou lodí celého portfolia je jednoznačně luxusní nepřilnavá titanová pánev s revoluční odnímatelnou rukojetí, kterou můžete použít i v troubě.