MIJ-salaattikulho EARTH & SKY 28,5 cm, 1,2 l

Code: MIJC9022
Brand: MIJ
€39,99
Varastossa (39 pcs)

Made in Japanin Earth & Sky -malliston tarjoilukulho on valmistettu käsin korkealaatuisesta luonnonkeramiikasta, joka ei sisällä haitallisia aineita. Jokainen kappale on alkuperäinen. Keramiikka tuodaan suoraan Japanista. Sinisenruskea kiiltävä kulho, jossa on hienorakeinen pinta, on astianpesukone- ja mikroaaltouuninkestävä.

Detailed information

Product detailed description

Japanilainen tuotemerkki Made in Japan (MIJ) on tunnettu kestävistä keraamisista astioista, joitajapanilaiset käsityöläiset ovatvalmistaneet käsityönä 1200-luvulta lähtien. Luonnonkeramiikka ei sisällä haitallisia epäpuhtauksia tai raskasmetalleja. Sama koskee käytettyjä maaleja, jotka ovat korkealaatuisia, kestäviä ja jotka eivät irtoa. MIJ tuotteita on käytetty ravintoloissa ympäri maailmaa jo yli 25 vuoden ajan, joten niiden laadusta ja kestävyydestä ei ole epäilystäkään. Voit käyttää astioita mikroaaltouunissa tai pestä ne astianpesukoneessa. MIJ tuotteet tuodaan suoraan Japanista.

Tässä paketissa on Earth & Sky -malliston tarjoilukulho, jonka halkaisija on 29 cm. Kiiltävässä kulhossa on hienorakeinen pinta, ja sen värien, ruskean ja sinisen, on tarkoitus kuvastaa maata ja taivasta.

Tärkeimmät edut:

 • Made in Japanin alkuperäinen tarjoilukulho
 • Käsintehty luonnonkeramiikasta
 • Ei sisällä metalleja tai haitallisia väriaineita
 • Pysyvät, korkealaatuiset, kuoriutumattomat värit
 • Jokainen kappale on ainutlaatuinen, alkuperäinen
 • Sopii astianpesukoneeseen ja mikroaaltouuniin
 • Tuodaan suoraan Japanista
 • Japanilaisten mestareiden perinne 12. vuosisadalta lähtien
 • Pitkä käyttöikä ja poikkeuksellinen laatu - vahvistavat ravintolat, jotka ovat käyttäneet MIJ -keittoastioita yli 25 vuoden ajan

Tekniset tiedot:

 • Halkaisija: 29 cm
 • Väri: sininen, ruskea
 • Materiaali: keraaminen

Additional parameters

Category: Tarjoilukulhot
Weight: 1.2 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: MIJ Earth & Sky
Materiaali: Keramiikka
Koko: 29 cm
Tuotetyyppi: Kulho
Tuotetiedot: Soveltuu asianpesukoneeseen
Margin: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Ručně vyráběná keramika přímo od japonských hrnčířů
✓ Přírodní keramika bez škodlivých barviv a kovů
Vysoká kvalita a dlouhá životnost
✓ Exkluzivní talíře, misky, sety na sushi, tácy...

MIJ-logo-248x300

Japonská keramika od Made in Japan pochází přímo od jeho výrobců – japonských hrnčířů. Nádobí Made in Japan je funkční, exkluzivně navržené, má vkusný design a dlouhou životnost. V unikátních kolekcích najdete jídelní servis, talíře mělké i hluboké, misky, mísy, tácy, servírovací set na sushi, čajový servis, jídelní hůlky nebo misky na saké.

Nádobí je vyrobeno ručně z přírodní keramiky - neobsahuje kovy ani škodlivá barviva. Keramika je kvalitní, barvy jsou stálé, neměnné a neodlupují se. Každý kus je originál s tradicí sahající až do 12. století. 25 let se nádobí MIJ využívá v restauracích, a tak je jeho kvalita a životnost potvrzena. Nádobí je vhodné do myčky na nádobí i do mikrovlnné trouby.