Spiegelau-punaviinilasi VINO GRANDE BURGUNDY, 4 kpl sarja, 710 ml

Code: SP4510270
Brand: Spiegelau
€47
Varastossa (6 pcs)

Vino Grande eli italian kielestä käännettynä suuri, upea viini. Tämän menestyksekkään sarjan ammattimaiset viinilasit ovat oikeutetusti todellisten tuntijoiden arvostamia ja kunnioittamia, sillä ne täyttävät kaikkien viininystävien tiukimmat vaatimukset.

Detailed information

Product detailed description

Vino Grande eli italian kielestä käännettynä suuri, upea viini. Tämän menestyksekkään sarjan ammattimaiset viinilasit ovat oikeutetusti todellisten tuntijoiden arvostamia ja kunnioittamia, sillä ne täyttävät kaikkien viininystävien tiukimmat vaatimukset.

Vino Grande on valikoima erityisiä lasimuotoja yksittäisille viineille ja monille muille juomille sekä muita lasiesineitä, joita epäilemättä rakastat niiden ansioiden vuoksi.

 • Punaviinilasi Burgundy Vino Grande, jonka tilavuus on runsas 710 ml
 • Vino Grande - viinin loisto kaikessa loistossaan
 • Eleganssi yhdistettynä maksimaaliseen toiminnallisuuteen ja laatuun
 • Sarja suosittu ensiluokkaisissa ravintoloissa, hotelleissa ja viinikaupoissa
 • Laaja Burgundin muotoinen runko, jotta viinin kaikki aromit ja tuoksu pääsevät kehittymään
 • Sopii kypsille punaviineille, kuten burgundilaisille viineille
 • Pinot Noir'n tai Gamayn kaltaisten lajikkeiden osalta
 • Säihkyvä, kirkas kristallilasi
 • Lisääntynyt murtumiskestävyys
 • 100% astianpesukoneen kestävä
 • Ympäristöystävällinen

Huomautus: Parhaan nautinnon saavuttamiseksi älä koskaan kaada lasiin yli 150 ml viiniä!

"Älykkäät" Vino Grande -lasit yhdistävät taidokkaasti muotoilun laatuun ja kestävyyteen jopa erittäin usein käytettynä, mikä tekee niistä suosittuja gastronomia-alalla. Lasien kestävyyttä lisää muun muassa se, että lasien seinämät ovat hieman paksummat kuin muissa sarjoissa. Niitä on myyty miljoonia maailmanlaajuisesti! Viime vuosikymmenen aikana Vino Grande -sarja on ollut suosittu hienoimmissa ravintoloissa, hotelleissa ja viinikaupoissa ympäri maailmaa.

Viinilasit Spiegelau on suunniteltu yhteistyössä maailmankuulujen sommelierien ja ensiluokkaisten ravintoloiden omistajien kanssa. Lasin muodolla, korkeudella tai halkaisijalla on merkitystä viinin luonteen ja tuoksun kehittymiselle ja maksimaalisen nautinnon saamiselle.

 • Hieno, laserleikattu reunus ohjaa viinin virtausta
 • Miellyttävä ja turvallinen kosketus huuliin
 • Väritön, läpinäkyvä malja, joka kehittää viinin visuaalisia ominaisuuksia
 • Täydellinen yhteys varren ja kupin välillä vähentää murtumisriskiä
 • Sileä varsi takaa ainutlaatuisen tuntumakokemuksen
 • Vahvistettu pohja
 • Ei teräviä reunoja ja litteä pohja takaa tyylikkään ulkonäön ja paremman vakauden

Saksalainen tuotemerkki Spiegelau, jolla on lähes 500 vuoden perinteet kristallien jalostuksessa, tarjoaa laajan valikoiman viinilaseja, maistelulaseja, erikoislaseja erityyppisille väkeville alkoholijuomille tai laseja virvoitusjuomille jokapäiväiseen käyttöön. Se on kuitenkin erityisen tunnettu ainutlaatuisista olutlaseistaan. Valikoimaan kuuluu myös valikoima dekanttereita, kannuja ja dekanttereita.

Spiegelau -lasien ensiluokkainen laatu taataan valmistusprosessien ja teknisen osaamisen yhdistelmällä. Lasit ovat myös erittäin kestäviä: riippumaton laboratorio takaa, että jopa 1 500 astianpesukoneen käyttökerran jälkeen niissä ei ole naarmuja tai vaurioita eikä niiden kiilto katoa.

Lasien pitkän käyttöiän ja rikkoutumiskestävyyden takana on pitkälti piilossa ns. Platinum Glass -prosessi. Tuotantoprosessin aikana sula lasi johdetaan pinnoitettujen putkien läpi epäpuhtauksien ja epätasaisuuksien poistamiseksi. Tämän suhteellisen kalliin tekniikan tuloksena syntyy lasi, jossa yhdistyvät tyylikkyys, toimivuus ja kestävyys.

Kaikki Spiegelau -lasit on valmistettu lyijyttömästä kristallista, jonka erityinen koostumus takaa pitkän kestävyyden, kestävyyden astianpesukoneessa ja rikkoutumisen sekä suuremman kirkkauden verrattuna halvemmista lasivaihtoehdoista valmistettuihin laseihin.

Additional parameters

Category: Viinilasit
Weight: 0.97 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: Spiegelau Vino Grande
Materiaali: Lasi
Tuotetyyppi: Lasisetti
Kpl setissä: 4 kpl
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Tradiční práce bavorských sklářů ve spojení s moderními technologiemi
✓ Bezolovnatý křišťál se speciálním složením
✓ Platinum Glass proces - dlouhá životnost bez poškrábání a ztráty lesku 
Specificky tvarované sklenice na víno, pivo, barové sklo a další

109152

Spiegelau – The Class of Glass. Tradice značky Spiegelau, která proslula svými produkty z křišťálového skla pro každodenní i slavnostní využití, trvá téměř 500 let. Od výroby zrcadel na královský dvůr po současnou produkci stylových, a zároveň odolných sklenic. Zkrátka pět století řemeslné práce bavorských sklářů ve spojení s nejnovějšími technologiemi.

První zmínky o sklárně v německém Spiegelau se datují do roku 1521. Počátkem 20. století byla sklárna modernizována a v roce 1926 dostává od svého majitele Fritze Pretzfeldera současný název: Kristallglasfabrik Spiegelau GmbH. Křišťálové produkty z její dílny jsou do dnešních dnů specifické nejen kvalitním zpracováním, ale také vysokou odolností. Nezávislá laboratoř garantuje, že i po 1 500 cyklech v myčce na nádobí zůstávají sklenice bez škrábanců a poškození a neztrácí lesk. Za dlouhou životností a odolností se skrývá tzv. Platinum Glass proces – všechny produkty jsou vyráběny z bezolovnatého křišťálu se speciálním složením. Portfolio značky zahrnuje pestrou paletu specificky tvarovaných sklenic na víno a celou řadu dalších alkoholických a nealkoholických nápojů, včetně barového skla a sklenic degustačních. Kromě toho se Spiegelau proslavila svými sklenicemi na pivo, tvarovanými pro potřeby jednotlivých pivních stylů.