Spiegelau-punaviinilasi SALUTE BURGUNDY, 4 kpl sarja, 810 ml

Code: SP4720170
Brand: Spiegelau
€29,07
Varastossa (17 pcs)

Tervehdys! Malja, jonka kuulet italialaisessa ravintolassa Rooman keskustassa ja napolilaisen talon keittiössä perheillallisen aikana. Baijerin lasitehtaiden Salute-sarjan tyylikkäillä kristallilaseilla Spiegelau ei ole mitään helpompaa kuin avata pullo hyvää viiniä ystävien kanssa ja antaa illan kulua vapaasti. Kippis!

Detailed information

Product detailed description

Tervehdys! Malja, jonka kuulet italialaisessa ravintolassa Rooman keskustassa ja napolilaisen talon keittiössä perheillallisen aikana. Baijerin lasitehtaiden Salute-sarjan tyylikkäillä kristallilaseilla Spiegelau ei ole mitään helpompaa kuin avata pullo hyvää viiniä ystävien kanssa ja antaa illan kulua vapaasti. Kippis!

 • Burgundy Salute -punaviinilasi , jossa on runsas tilavuus 810 ml
 • Laaja Burgundin muotoinen runko, jotta viinin kaikki aromit ja tuoksu pääsevät kehittymään
 • Sopii kypsille punaviineille, kuten burgundilaisille viineille
 • Pinot Noir'n tai Gamayn kaltaisten lajikkeiden osalta
 • Pitkäkestoinen kiilto ja suuri purkin kestävyys
 • Yleiskäyttö: kotibaariin ja ravintolatiloihin
 • Säihkyvä, kirkas kristallilasi
 • Lisääntynyt murtumiskestävyys
 • 100% astianpesukoneen kestävä
 • Ympäristöystävällinen

Huomautus: Parhaan nautinnon saavuttamiseksi älä koskaan kaada lasiin yli 150 ml viiniä!

Uudessa Salute-viinilasisarjassa on klassinen, ajaton muotoilu ja korkea varsi. Tämän valikoiman lasit sopivat tyylikkäästi mihin tahansa pöytäasetelmaan ja varmistavat, että nautit hyvästä viinistä tyylillä. Lasien korkea kiilto ja kestävyys tekevät niistä erittäin sopivia yleiskäyttöön sekä kotona että ravintoloissa. Salute-sarjan huomaamaton muotoilu tuo tyylikkään lisän ruokasalin, kotibaarin, viinibaarin tai ravintolan tyyliin.

Viinilasit Spiegelau on suunniteltu yhteistyössä maailmankuulujen sommelierien ja ensiluokkaisten ravintoloiden omistajien kanssa. Lasin muodolla, korkeudella tai halkaisijalla on merkitystä viinin luonteen ja tuoksun kehittymiselle ja maksimaalisen nautinnon saamiselle.

 • Hieno, laserleikattu reunus ohjaa viinin virtausta
 • Miellyttävä ja turvallinen kosketus huuliin
 • Väritön, läpinäkyvä malja, joka kehittää viinin visuaalisia ominaisuuksia
 • Täydellinen yhteys varren ja kupin välillä vähentää murtumisriskiä
 • Sileä varsi takaa ainutlaatuisen tuntumakokemuksen
 • Vahvistettu pohja
 • Ei teräviä reunoja ja litteä pohja takaa tyylikkään ulkonäön ja paremman vakauden

Saksalainen tuotemerkki Spiegelau, jolla on lähes 500 vuoden perinteet kristallien jalostuksessa, tarjoaa laajan valikoiman viinilaseja, maistelulaseja, erikoislaseja erityyppisille väkeville alkoholijuomille tai laseja virvoitusjuomille jokapäiväiseen käyttöön. Se on kuitenkin erityisen tunnettu ainutlaatuisista olutlaseistaan. Valikoimaan kuuluu myös valikoima dekanttereita, kannuja ja dekanttereita.

Spiegelau -lasien ensiluokkainen laatu taataan valmistusprosessien ja teknisen osaamisen yhdistelmällä. Lasit ovat myös erittäin kestäviä: riippumaton laboratorio takaa, että jopa 1 500 astianpesukoneen käyttökerran jälkeen niissä ei ole naarmuja tai vaurioita eikä niiden kiilto katoa.

Lasien pitkän käyttöiän ja rikkoutumiskestävyyden takana on pitkälti piilossa ns. Platinum Glass -prosessi. Tuotantoprosessin aikana sula lasi johdetaan pinnoitettujen putkien läpi epäpuhtauksien ja epätasaisuuksien poistamiseksi. Tämän suhteellisen kalliin tekniikan tuloksena syntyy lasi, jossa yhdistyvät tyylikkyys, toimivuus ja kestävyys.

Kaikki Spiegelau -lasit on valmistettu lyijyttömästä kristallista, jonka erityinen koostumus takaa pitkän kestävyyden, kestävyyden astianpesukoneessa ja rikkoutumisen sekä suuremman kirkkauden verrattuna halvemmista lasivaihtoehdoista valmistettuihin laseihin.

Additional parameters

Category: Viinilasit
Weight: 1.2 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: Spiegelau Salute
Materiaali: Lasi
Tuotetyyppi: Lasisetti
Kpl setissä: 4 kpl
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Tradiční práce bavorských sklářů ve spojení s moderními technologiemi
✓ Bezolovnatý křišťál se speciálním složením
✓ Platinum Glass proces - dlouhá životnost bez poškrábání a ztráty lesku 
Specificky tvarované sklenice na víno, pivo, barové sklo a další

109152

Spiegelau – The Class of Glass. Tradice značky Spiegelau, která proslula svými produkty z křišťálového skla pro každodenní i slavnostní využití, trvá téměř 500 let. Od výroby zrcadel na královský dvůr po současnou produkci stylových, a zároveň odolných sklenic. Zkrátka pět století řemeslné práce bavorských sklářů ve spojení s nejnovějšími technologiemi.

První zmínky o sklárně v německém Spiegelau se datují do roku 1521. Počátkem 20. století byla sklárna modernizována a v roce 1926 dostává od svého majitele Fritze Pretzfeldera současný název: Kristallglasfabrik Spiegelau GmbH. Křišťálové produkty z její dílny jsou do dnešních dnů specifické nejen kvalitním zpracováním, ale také vysokou odolností. Nezávislá laboratoř garantuje, že i po 1 500 cyklech v myčce na nádobí zůstávají sklenice bez škrábanců a poškození a neztrácí lesk. Za dlouhou životností a odolností se skrývá tzv. Platinum Glass proces – všechny produkty jsou vyráběny z bezolovnatého křišťálu se speciálním složením. Portfolio značky zahrnuje pestrou paletu specificky tvarovaných sklenic na víno a celou řadu dalších alkoholických a nealkoholických nápojů, včetně barového skla a sklenic degustačních. Kromě toho se Spiegelau proslavila svými sklenicemi na pivo, tvarovanými pro potřeby jednotlivých pivních stylů.