Spiegelau-proseccolasi SPECIAL GLASSES, 4 kpl sarja, 270 ml

Code: SP4400275
Sale Sticker Outlet
Brand: Spiegelau
€39 –15 %
Spiegelau-proseccolasi SPECIAL GLASSES, 4 kpl sarja, 270 ml
€39 –15 % €33,15
Varastossa (32 pcs)

Halusitpa sitten jäähdytettyä, katkeraa gin tonicia keskellä kuumaa kesäpäivää tai juhlia vuosipäivääsi rakkaasi kanssa samppanjalla ja mansikoilla, perinteisistä baijerilaisista lasitaloista peräisin olevat cocktaillasit ja sekoitetut juomat.. Spiegelau jotka nostavat juomasi seuraavalle tasolle. Hemmottele itseäsi laadukkailla juomilla kristallinkirkkaissa laseissa ilman katumusta joka päivä.

Detailed information

Product detailed description

Halusitpa sitten jäähdytettyä, katkeraa gin tonicia keskellä kuumaa kesäpäivää tai juhlia vuosipäivääsi rakkaasi kanssa samppanjalla ja mansikoilla, perinteisistä baijerilaisista lasitaloista peräisin olevat cocktaillasit ja sekoitetut juomat.. Spiegelau jotka nostavat juomasi seuraavalle tasolle. Hemmottele itseäsi laadukkailla juomilla kristallinkirkkaissa laseissa ilman katumusta joka päivä.

  • Prosecco-lasi 270 ml
  • Sen muoto muistuttaa tulppaanityyppistä samppanjalasia
  • Tyylikäs malja korkealla varrella
  • Suunniteltu erityisesti suosittua italialaista viiniä Proseccoa varten
  • Puhtaan Proseccon ja sen cocktailien tarjoilua varten
  • Bellini, Aperol Spritz, Mimosa ja paljon muuta
  • Säihkyvä, kirkas kristallilasi
  • Lisääntynyt murtumiskestävyys
  • 100% astianpesukoneen kestävä
  • Ympäristöystävällinen

Prosecco on samalla hyvin suosittu italialainen kuohuviini , joka on peräisin Venetsian lähialueelta. Se valmistetaan Glera-lajikkeesta, mutta se voi sisältää jopa 15 % muita lajikkeita. Prosecco-viinit voivat olla joko hiilihapottomia, lievästi kuohuvia (frizzante) tai kuohuvia (spumante), ja ne ovat yleensä kuivia viinejä - brut tai extra brut.

Aidolla Proseccolla on kahdenlainen nimitys: Prosecco DOC (valvottu alkuperänimitys), jota tuotetaan yhdeksässä maakunnassa Veneton ja Friuli Venezia Giulian alueilla, ja Prosecco Conegliano Valdobbiadene DOCG (valvottu ja taattu alkuperänimitys), joka on tiukemmin määritelty ja jota tuotetaan yksinomaan Trevison maakunnassa Coneglianon ja Valdobbiadenen kaupunkien välillä.

Cocktail-/sekoitusjuomalaseja Spiegelau on saatavana monenlaisia. Haluaisitko suositun martini-tyylisen cocktail-lasin varren päällä, yksinkertaisen pitkän juomalasin ilman kantta vai samalla paljon rakastetulle gin tonicille tilavan pallolasin? Löydät oikean muodon ja koon jokaiseen tilaisuuteen. Cocktail- ja sekoitusjuomalaseja arvostavat kotibaarin omistajat ja ammattilaiset kahviloissaan tai ravintoloissaan.

Saksalainen tuotemerkki Spiegelau, jolla on lähes 500 vuoden perinteet kristallien jalostuksessa, tarjoaa laajan valikoiman viinilaseja, maistelulaseja, erikoislaseja erityyppisille väkeville alkoholijuomille tai laseja virvoitusjuomille jokapäiväiseen käyttöön. Se on kuitenkin erityisen tunnettu ainutlaatuisista olutlaseistaan. Valikoimaan kuuluu myös valikoima dekanttereita, kannuja ja dekanttereita.

Spiegelau -lasien ensiluokkainen laatu taataan valmistusprosessien ja teknisen osaamisen yhdistelmällä. Lasit ovat myös erittäin kestäviä: riippumaton laboratorio takaa, että jopa 1 500 astianpesukoneen käyttökerran jälkeen niissä ei ole naarmuja tai vaurioita eikä niiden kiilto katoa.

Lasien pitkän käyttöiän ja rikkoutumiskestävyyden takana on pitkälti piilossa ns. Platinum Glass -prosessi. Tuotantoprosessin aikana sula lasi johdetaan pinnoitettujen putkien läpi epäpuhtauksien ja epätasaisuuksien poistamiseksi. Tämän suhteellisen kalliin tekniikan tuloksena syntyy lasi, jossa yhdistyvät tyylikkyys, toimivuus ja kestävyys.

Kaikki Spiegelau -lasit on valmistettu lyijyttömästä kristallista, jonka erityinen koostumus takaa pitkän kestävyyden, kestävyyden astianpesukoneessa ja rikkoutumisen sekä suuremman kirkkauden verrattuna halvemmista lasivaihtoehdoista valmistettuihin laseihin.

Additional parameters

Category: Samppanjalasit
Weight: 0.76 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: Spiegelau Cocktail/Mixdrink
Materiaali: Lasi
Tuotetyyppi: Lasisetti
Kpl setissä: 4 kpl
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Tradiční práce bavorských sklářů ve spojení s moderními technologiemi
✓ Bezolovnatý křišťál se speciálním složením
✓ Platinum Glass proces - dlouhá životnost bez poškrábání a ztráty lesku 
Specificky tvarované sklenice na víno, pivo, barové sklo a další

109152

Spiegelau – The Class of Glass. Tradice značky Spiegelau, která proslula svými produkty z křišťálového skla pro každodenní i slavnostní využití, trvá téměř 500 let. Od výroby zrcadel na královský dvůr po současnou produkci stylových, a zároveň odolných sklenic. Zkrátka pět století řemeslné práce bavorských sklářů ve spojení s nejnovějšími technologiemi.

První zmínky o sklárně v německém Spiegelau se datují do roku 1521. Počátkem 20. století byla sklárna modernizována a v roce 1926 dostává od svého majitele Fritze Pretzfeldera současný název: Kristallglasfabrik Spiegelau GmbH. Křišťálové produkty z její dílny jsou do dnešních dnů specifické nejen kvalitním zpracováním, ale také vysokou odolností. Nezávislá laboratoř garantuje, že i po 1 500 cyklech v myčce na nádobí zůstávají sklenice bez škrábanců a poškození a neztrácí lesk. Za dlouhou životností a odolností se skrývá tzv. Platinum Glass proces – všechny produkty jsou vyráběny z bezolovnatého křišťálu se speciálním složením. Portfolio značky zahrnuje pestrou paletu specificky tvarovaných sklenic na víno a celou řadu dalších alkoholických a nealkoholických nápojů, včetně barového skla a sklenic degustačních. Kromě toho se Spiegelau proslavila svými sklenicemi na pivo, tvarovanými pro potřeby jednotlivých pivních stylů.