Peugeot-pellavansiemenmylly 13 cm, luonnollinen puu/ruostumaton teräs

Code: PG34535
KULINA WEEKEND
Brand: Peugeot
€71,20
Varastossa (18 pcs)

Pakkaus sisältää:

 • 1x pellavansiemenmylly ISEN luonnonpuusta 13 cm, Peugeot
 • 1x erikoismuotoiltu ruostumattomasta teräksestä valmistettu lusikka

Detailed information

Product detailed description

Perinteisen ranskalaisen valmistajan Peugeot ISEN pellavansiemenmylly on valmistettu luonnonpuusta ja kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä. Täydellisen hienostunut puhdas muotoilu ja maksimaalinen toiminnallisuus ovat aasialaisen zen-filosofian ruumiillistuma.

ISEN-mylly on suunniteltu erityisesti pellavansiementen jauhamiseen. Suunnittelussa on huomioitu pienimmätkin yksityiskohdat, jotta se olisi mahdollisimman helppokäyttöinen. Tarkoituksenmukaisesti muotoiltu annostelulusikka yhdessä aukeavan suppilon kanssa varmistaa, että tarkka annos siemeniä menee suoraan myllyyn ilman, että sitä roiskuu ympäriinsä. Säiliön aukko on saanut inspiraationsa perinteisistä myllyistä, jotka ovat osoittautuneet hyväksi jo sukupolvien ajan. Innovatiivinen patentoitu jauhatusmekanismi on kehitetty pellavansiementen erityinen rakenne ja kovuus huomioon ottaen.Jauhatusosa voidaan helposti irrottaa ja puhdistaa.

 • Korkeus 13 cm
 • Erityisesti muotoiltu annostelulusikka ruostumattomasta teräksestä
 • Erottamaton muotoilu puhtaalla "zen"-tyylillä
 • Käytännöllinen avattava säiliö, joka on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä
 • Innovatiivinen patentoitu mekaaninen hiontajärjestelmä
 • Kehitetty erityisesti pellavansiemeniä varten
 • Hiontajärjestelmä voidaan helposti irrottaa
 • Helppo puhdistus ja huolto
 • Myllyn runko on valmistettu kauniista luonnonpuusta
 • Tyylikäs apuri terveellisten aamiaisten tai jälkiruokien valmistukseen
 • Valmistettu Ranskassa
 • Elinikäinen takuu hiomamekanismille
 • 5 vuoden laajennettu takuu hiomakoneen rungolle

Nykyisenä aikakautena, jolloin palataan terveelliseen ja ravitsevaan ruokailuun, siemenistä on tulossa yhä suositumpia. Pellavansiemenet ovat kirjaimellisesti superruokaa: ne ovat gluteenittomia ja täynnä mineraaleja ja terveellisiä rasvoja. Koska kehomme ei voi käyttää niitä kokonaisuudessaan niiden kuoren vuoksi, siemenet on jauhettava. Mutta unohda kaupasta saatavat jauhetut siemenet: ne hapettuvat nopeasti ja menettävät arvokkaat aineensa jauhamisen jälkeen. Jotta kaikki hyödyt säilyisivät, siemenet on jauhettava juuri ennen nauttimista. Hemmottele itseäsi laadukkailla, juuri jauhetuilla siemenillä joka aamu ISEN-myllyn avulla.

Peugeot, joka on ollut markkinoilla vuodesta 1810 lähtien, on ranskalaisen gastronomian ja elämäntyylin symboli. Peugeot -myllyjen rungot ja jauhatusmekanismit valmistetaan Ranskassa omissa tuotantolaitoksissamme. Myllyt kootaan käsin ja tarkastetaan huolellisesti. Virheetön toiminta on itsestäänselvyys Peugeot -tuotemerkille. Hiomamekanismeilla on elinikäinen takuu.

Additional parameters

Category: Maustemyllyt
Weight: 0.3 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: Peugeot ISEN
Materiaali: Puu
Koko: 13 cm
Tuotetyyppi: Mylly
Väri: Ruskea
Myllytyyppi: Käsikäyttöinen
Margin: A

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Přední evropský výrobce luxusních mlýnků a kuchyňských doplňků
✓ Vlastní jedinečné mlecí mechanismy
Doživotní záruka na mechanismy
Prémiové doplňky pro milovníky vína

104394

Továrna Peugeot Saveurs vyrábí mlýnky na koření proslavené po celém světě. Jedná se o malý podnik s pouze 130 zaměstnanci, který sídlí v Quingey ve východní části Francie. To zde se vše odehrává. Příprava designu, technický vývoj, ale také samotná fabrikace – od zpracování dřeva až po precizní montování. Od svých začátků před více než 200 lety se Peugeot vyšvihl na přední místa v exportu mlýnků na koření a dnes se jeho zboží dováží do více než 80 zemí světa. Také úspěšně rozšířil svůj sortiment o produkty pro milovníky vína a kávy.

Společnost Peugeot je předním evropským výrobcem luxusních mlýnků a doplňků do kuchyně. Více jak 200 let historie této francouzské značky je vidět na každém jejím výrobku, přičemž první mlýnek na kávu spatřil světlo světa už v roce 1840. Pro každý druh koření vyvinul Peugeot zvláštní mlecí mechanismus, který odráží jedinečný tvar, strukturu a tvrdost koření a příjemnou přidanou hodnotou je i poskytovaná doživotní záruka. Kromě samotných mlýnků je Peugeot také významným dodavatelem luxusních doplňků pro milovníky vína, které splňují ty nejnáročnější požadavky someliérů i domácích konzumentů.