Fissler-kattilasarja VISEO, 4 kpl

Code: FS08411704000
Brand: Fissler
€319
Varastossa (3 pcs)

4 viseo®-ruukun sarja sisältää:

 • 1x kannellinen kattila Ø 16 cm, tilavuus 2 l
 • 1x kattila kannella Ø 20 cm, tilavuus 3,2 l
 • 1x kattila kannella Ø 24 cm, tilavuus 5,3 l
 • 1x kattila kannella Ø 20 cm, tilavuus 2,4 l

Detailed information

Product detailed description

Fissler viseo®-astiasto on tarjolla käytännöllisissä sarjoissa. Keittoastioiden muotoilu on hyvin ajaton ja sopii mihin tahansa keittiöön. Puhtaat linjat, laadukas työstö ja käytännölliset ominaisuudet ovat tärkeimmät syyt, miksi tämä sarja on niin suosittu asiakkaiden keskuudessa. Keittoastioiden minimalistinen ulkonäkö tarjoaa täydellisen mahdollisuuden häikäistä ruoalla, jonka valmistat niissä!

 • Ajaton muoto
 • Satiinipinta
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittoastiat 18/10 ruostumatonta terästä
 • Erinomainen lämmönjohtavuus mahdollistaa energiatehokkaan ruoanlaiton alumiinisydämen ansiosta
 • Täydellisesti istuva ja karkaistu lasikansi nopeaan ja taloudelliseen ruoanlaittoon
 • Suuri mukava kannen kahva
 • Mukavat, tilavat ruostumattomasta teräksestä valmistetut kädensijat - ei tarvetta kattilankannattimelle
 • Kulutusta kestävä, naarmuuntumaton
 • Kaareva leveämpi reunus puhdasta, tippatonta kaatamista varten
 • SuperThermic-pohja soveltuu kaikille lämmönlähteille, myös induktiolämmölle
 • Voidaan käyttää uunissa / kannen kanssa 180 °C:een asti
 • Astianpesukoneen kestävä

Viseo®-ruokailuvälineet on valmistettu 18/10 ruostumattomasta teräksestä (18 % kromia, 10 % nikkeliä, 72 % terästä), joka on erittäin helppohoitoinen, hygieeninen ja erittäin korroosionkestävä. Kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut kädensijat ja kahvat pysyvät viileinä myös kypsennyksen aikana ja lisäävät käsittelyn turvallisuutta.

Suurella kahvalla varustettu lasikansi sopii tiiviisti kattilan reunaan , mikä lyhentää kypsennysaikaa ja antaa ainesosille enemmän makua, väriä ja vitamiineja. Käytetty lasi on karkaistua, joten sitä voidaan käyttää myös uunissa paistettaessa. Astian kaareva, leveämpi reunus takaa, että astia ei pääse kaatumaan vahingossa.

Täysin tasainen ja energiaa säästävä SuperThermic-jalusta soveltuu käytettäväksi kaikilla lämmönlähteillä, myös induktiolämmöllä. Lämpö jakautuu tasaisesti ja nopeasti alumiinikoteloidun ytimen ansiosta, mikä tekee ruoanlaitosta energia- ja aikatehokasta. Kattilan sisäpinta on täysin sileä ja helppo puhdistaa. Pohjan ja seinien välinen liitos on aina täynnä Fissler keittoastioita, eikä siinä ole onttoja tiloja. Pohjan ja seinien välinen siirtymä on pyöristetty - arvostat sitä erityisesti silloin, kun sekoitat tiheää sisältöä, jolloin on tarpeen seurata koko padan ympärysmittaa keittimen kanssa.

Tiesitkö sinä sen?

Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen ruukkujen kaikki pohjat Fissler valmistetaan puristehitsaamalla ja ne on koteloitu. Lämmitetyssä tilassa kattila, alumiinisydän ja yksipuolinen holkki (n. 1500 t) ovat kiinteästi yhteydessä toisiinsa. Etuna on, että pohjan ja kattilan yhdistämiseen ei tarvitse käyttää mitään lisämateriaaleja. Alumiini leviää koko kapseliin, eikä kattilan pohjamateriaaliin muodostu tyhjiöitä tai aukkoja.

Joka kolmas sekunti myydään 1 Fissler tuote maailmanlaajuisesti !

Fissler GmbH on Saksan suurin kotitalous- ja keittiötarvikkeiden valmistaja. Myyntikonttoreidensa kautta se toimii kaikilla mantereilla yli 80 maassa. Nimitys "Superbrand from Germany" nostaa Fissler oikeutetusti vaikutusvaltaisimpien konjakkien joukkoon. Useiden vuosikymmenten vahva keskittyminen innovointiin ja kehitykseen on perustellusti vaikuttanut sellaisten tuotteiden tuottamiseen, joiden avulla voit kokea usein tylsät teknologiset prosessit leikkisällä ja uudella tavalla. Joka vuosi asiakkaat odottavat innokkaasti uusia tuotteita, jotka viihdyttävät heitä. Fissler on uusien suuntausten edelläkävijä, mistä ovat osoituksena lukuisat patentit ja muotoilupalkinnot. On myös syytä mainita valvonnan hallinta, joka kattaa koko tuotantoprosessin tiukkojen standardien mukaisesti. Nykyaikaiset tuotantotekniikat ja uudet tarkastustyökalut takaavat korkeimman laadun. Yli 170 vuoden ajan Fissler on perustunut kolmeen keskeiseen pilariin - teknologiseen osaamiseen, valmistuksen huippuosaamiseen ja suureen innovatiivisuuteen. Kaikilla 700 työntekijällä on sama tavoite - asiakkaan tarpeisiin räätälöity tuote. Ruoanlaiton on miellytettävä asiakkaitamme! Made in Fissler (Saksa)

Additional parameters

Category: Kattilasetit
Weight: 8.85 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: Fissler viseo®
Materiaali: Ruostumaton teräs
Tuotetyyppi: Kattilasetti
Tuotetiedot: Soveltuu asianpesukoneeseen
Kpl setissä: 4 kpl
Margin: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Rodinná značka se specializací na hrnce a pánve
 Důraz na inovace a vysoce kvalitní produkty
✓ Přísná kontrola kvality - standard Made in Germany
✓ Řada ocenění za design

104350

Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Její nádobí vyniká precizním zpracováním, účelností a důmyslným designem. Jakkoliv je Fissler jednou z německých superznaček, je až dosud rodinným podnikem.

Německý rodinný podnik založil v roce 1845 instalatérský technik Carl Philipp Fissler. Přes vynález polních kuchyní se firma propracovala k výrobě hrnců a pánví, v čemž se postupně stala specialistou. Vyvinula mj. první tlakový hrnec s vícestupňovým ovládacím ventilem vitavit® či pánev s nepřilnavým povrchem (PTFE). Zákazníky ve více než 80 zemích světa si Fissler získává nejen důrazem na technologické know-how, inovace a kvalitní výrobu, ale i na odborné poradenství či dlouhé záruční doby. Všechny produkty prochází komplexními výrobními procesy a podstupují přísnou kontrolu kvality, díky čemuž dosahují standardu „Made in Germany“, oceňovaného po celém světě. Výrobky se též pyšní řadou prestižních designových ocenění včetně Red Dot a iF design awards.