Zwilling-kattilasarja PRO, 5 kpl

Code: ZW65120005
KULINA WEEKEND
Brand: ZWILLING
€432
Loppuunmyyty
The item has been sold out…

Zwilling Pro -ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittoastiasarja sisältää 5 kappaletta:

 • Kattila kannella, Ø 20 cm, leveys kahvoineen 30,7 cm, tilavuus 3,1 l
 • Kattila kannella, Ø 16 cm, leveys kahvoilla 25,6 cm, tilavuus 1,5 l
 • Kattila kannella, Ø 20 cm, leveys kahvoilla 30,2 cm, tilavuus 3,5 l
 • Kattila kannella, Ø 24 cm, leveys kahvoilla 36,1 cm, tilavuus 6,2 l
 • Nokka ilman kantta, Ø 16 cm, leveys kahvan kanssa 40,2 cm, tilavuus 3,1 l

Detailed information

Product detailed description

Olipa ruoanlaitto sitten intohimosi, harrastuksesi tai rentoutumismuotosi, rakastat varmasti ensiluokkaista ja korkealaatuista Zwilling Pro -ruostumattomasta teräksestä valmistettua keittoastioiden mallistoa. Tällä sarjalla Zwilling asettaa standardit laadulle, teknologialle ja ennen kaikkea muotoilulle. Ja rima on asetettu todella korkealle. Laadukkaimmat keittoastiat korkeimpiin vaatimuksiin. Ehdottoman ajaton, tyylikäs ja viimeistä yksityiskohtaa myöten harkittu muotoilu.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettuun astiasarjaan kuuluu 5 erilaista kattilaa ja pataa, jotka ovat erikokoisia ja tilavuudeltaan erilaisia ja sopivat erilaisiin tilaisuuksiin ja ruoanvalmistustekniikoihin. Paistat, haudutat, keität tai vain lämmität, tämän setin avulla sinulla on aina ammattimaiset välineet käytössäsi. Käytetty naarmuuntumaton ruostumaton teräs on keittiövälineiden ikiaikainen klassikko.

Zwilling Pro Collection:

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittoastiat yksinkertaisella, ajattomalla muotoilulla ja erottuvilla kahvoilla
 • SIGMA Classic+ sandwich-pohja optimaaliseen lämmön varastointiin ja jakautumiseen + energiatehokkaaseen ruoanlaittoon
 • Titaanikarkaistu kapselipohja, joka soveltuu erityisesti astianpesukoneeseen
 • Soveltuu kaikille lämmitystyypeille , myös induktiolämmölle, myös uunissa leivontaan (200 °C:seen asti)
 • Laadukas ruostumaton teräs 18/10 - täysin hygieeninen, kestävä ja naarmuuntumaton
 • Hygieeninen materiaali, joka on helppo puhdistaa, ei ime makuja eikä hajuja
 • Sisäinen mitta-asteikko säästää aikaa ruoanlaiton aikana
 • Kaarevat reunat mahdollistavat helpon, tippumattoman kaadon
 • Suuret, lämpöeristetyt kahvat/kahvat helppoa ja turvallista käsittelyä varten
 • Täydellisesti istuvat lasikannet helpottavat sisällön tarkastamista

Astianpesukoneessa pestävä ja kestävä ruostumaton teräs. Mutta se on vain yksi monista eduista, joista voit nauttia. Lämpöeristetyt leveät kahvat (ja kahvat) ovat riittävän suuret turvalliseen käsittelyyn. Lisäksi ne pysyvät viileinä pidempään. Tulet arvostamaan myös käytännöllisiä kattilan reunoja, jotka mahdollistavat tippumattoman kaatamisen, sisäistä mitta-asteikkoa ja energiaa säästäviä, täydellisesti istuvia lasikansia. Zwilling Pro -keittoastiat soveltuvat kaikenlaisille lämmönlähteille, myös induktiolle, ja niitä voidaan käyttää jopa paistamiseen uunissa 200 °C:een asti.

SIGMA Classic+ monikerroksinen sandwich-pohja kerää lämpöä täydellisesti ja jakaa sen uskomattoman nopeasti ja tasaisesti. Jokainen tämän sarjan astia lumoaa sinut tyylikkäällä satiininpehmeällä pinnallaan. Laadukkaita keittoastioita arvostetaan niin ammattikäytössä kuin tavallisissa kotitalouksissa.

Kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle

Zwilling Pro -keittoastioiden etuna on viisikerroksinen SIGMA Classic+ -voileipäpohja kaikentyyppisille keittolevyille , myös induktiolevyille. Se koostuu kestävästä alumiinisydämestä, joka on koteloitu ruostumattomaan teräkseen ja jonka ulkokuori on vahvistettu titaanioksidilla, mikä lisää kestävyyttä. Se kerää lämpöä erittäin hyvin ja jakaa sen nopeasti ja tasaisesti.

Lasikannet energiatehokkaaseen ruoanlaittoon

Lasikansi sopii täydellisesti keittoastian runkoon, joten voit säästää energiaa ja valmistaa ruokaa vähällä vedellä. Suuri kiiltävä kahva muodostaa kontrastin kattiloiden mattapintaiseen pintaan. Ennen kaikkea se takaa turvallisen käsittelyn ruoanvalmistuksen aikana.

Ergonomiset, palamattomat kahvat ja uuniystävälliset kahvat

Huomaat kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut, erottuvat kahvat ja kahvat heti. Niiden tarkoituksena on varmistaa työvälineiden turvallinen käsittely. Normaalin kypsennyksen aikana ne pysyvät vain vähän kuumina lämpökerroksen ansiosta. Ne on suunniteltu ergonomian sääntöjen mukaisesti, mikä takaa myös mukavan ja turvallisen otteen.

Additional parameters

Category: Kattilasetit
Weight: 10.82 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: ZWILLING Pro
Materiaali: Ruostumaton teräs
Tuotetyyppi: Kattilasetti
Kapasiteetti: 2,0 l
Väri: Hopeinen
Tuotetiedot: Soveltuu asianpesukoneeseen
Kpl setissä: 5 kpl
Margin: B
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.