Zwilling-kattilasarja MODERN, 5 kpl

Code: ZW66870005
Brand: ZWILLING
€390
Varastossa (1 pcs)

Zwilling Modern -ruostumattomasta teräksestä valmistettu keittoastiapaketti sisältää 5 osaa:

 • Kanneton kattila, Ø 16 cm, tilavuus 1,5 l
 • Kattila, jossa kaadettava kansi, Ø 20 cm, tilavuus 2 l
 • Kattila kaatokannella, Ø 16 cm, tilavuus 3 l
 • Kattila, jossa kaatokansi, Ø 20 cm, tilavuus 3,5 l
 • Kattila kaatokannella, Ø 24 cm, tilavuus 6 l

Detailed information

Product detailed description

Jos etsit ruostumattomasta teräksestä valmistettuja keittoastioita, joiden muotoilu on erittäin toimiva, saksalaisen valmistajan Zwilling J. A. Henckelsin Modern-mallisto on sinua varten. Se on ensiluokkainen ruostumattomasta teräksestä valmistettu sandwich-pohjalla varustettu keittoastia, joka tekee ensisilmäyksellä vaikutuksen erottuvalla muotoilullaan, jota hallitsevat silikonipannun kahvojen lisäksi monikäyttöiset lasikannet. Keittoastiat on valmistettu korkealaatuisesta 18/10 ruostumattomasta teräksestä, jossa on kaunis mattapintainen, naarmuuntumaton ja erittäin helppohoitoinen pinta. Nykyaikaiset ruukut säästävät myös tilaa, sillä ne ovat sanan varsinaisessa merkityksessä pinottavia. Ne vievät todella vähän tilaa.

Zwilling Modern Collection:

 • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittoastiat innovatiivisella ja erittäin toimivalla muotoilulla
 • Ihanteellinen tehokkaaseen ruoanlaittoon, jossa säästetään energiaa ja vähän vettä
 • SIGMA Classic+ sandwich-pohja optimaaliseen lämmön varastointiin ja jakautumiseen + energiatehokkaaseen ruoanlaittoon
 • Soveltuu kaikille lämmitystyypeille , myös induktiolämmölle, myös uunissa leivontaan (180 °C:seen asti)
 • Laadukas ruostumaton teräs 18/10 - täysin hygieeninen, kestävä ja naarmuuntumaton
 • Hygieeninen materiaali, joka on helppo puhdistaa, ei ime makuja eikä hajuja
 • Sisäinen mitta-asteikko säästää aikaa ruoanlaiton aikana
 • Kaarevat reunat mahdollistavat helpon, tippumattoman kaadon
 • Kahvat ja kahvat päällystetty kuumuutta kestävällä silikonilla turvallista käsittelyä varten
 • Erikoislasikannet, joissa on valvottu kaato ilman siivilää

Astianpesukoneessa pestävä ja kestävä ruostumaton teräs. Mutta se on vain yksi monista eduista, joista voit nauttia. Tulet arvostamaan myös käytännöllisiä kattilan reunoja, jotka mahdollistavat tiputtamattoman kaatamisen, sisäistä mitta-asteikkoa ja energiaa säästäviä monikäyttöisiä lasikansia, jotka sopivat täydellisesti. Zwilling Modern -keittoastiat soveltuvat kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle, ja niitä voidaan käyttää jopa paistamiseen uunissa 180 °C:seen asti.

Kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle

Zwilling Pro -keittoastioiden etuna on viisikerroksinen SIGMA Classic+ -voileipäpohja kaikentyyppisille keittolevyille , myös induktiolevyille. Se koostuu kestävästä alumiinisydämestä, joka on koteloitu ruostumattomaan teräkseen ja jonka ulkokuori on vahvistettu titaanioksidilla, mikä lisää kestävyyttä. Se kerää lämpöä erittäin hyvin ja jakaa sen nopeasti ja tasaisesti.

Monikäyttöinen kansi, jossa on valvottu kaatotoiminto

Lasikannet, joissa on silikonista valettu reuna , ovat Simplify-sarjan erottuva muotoilu ja käytännöllinen toiminnallinen elementti. Nokkelan metallikahvan ansiosta kansi voidaan "asettaa" kattilan reunalle, mikä säästää aikaa ja työtä, kun et likaa työtasoa. Kannet mahdollistavat myös valmistettavan ruoan jatkuvan valvonnan suuren näköikkunan ansiosta. Niitä ei siis tarvitse nostaa, mikä taas säästää energiaa. Voit pestä ne myös astianpesukoneessa. Kaatokuppien koko konseptin kohokohta ovat sivuilla olevassa silikonireunassa olevat reiät, jotka mahdollistavat riisin, pastan tai perunoiden kaatamisen. Säädä vain oikea koko kannen yläosassa olevien merkintöjen mukaan. Kääntämällä kantta kaatosuojusta kohti voit helposti säätää kattilasta kypsennyksen aikana poistuvan höyryn määrää. Kannessa oleva X-merkki osoittaa, että kansi sulkeutuu optimaalisesti ilman höyryvuotoja.

Soft-Touch-silikoni kahvat ja kahvat turvallisen käsittelyn takaamiseksi

Kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä valmistetut, erottuvat kahvat ja kahvat erottuvat heti ensi silmäyksellä. Niiden päätarkoituksena on varmistaa kuumien keittoastioiden turvallinen käsittely. Ne pysyvät kylminä normaalin kypsennyksen aikana. Ne on suunniteltu ergonomian sääntöjen mukaisesti, mikä takaa mukavan otteen.

Additional parameters

Category: Kattilasetit
Weight: 9.15 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: ZWILLING Modern
Materiaali: Ruostumaton teräs
Tuotetyyppi: Kattilasetti
Kapasiteetti: 2,0 l
Väri: Hopeinen
Tuotetiedot: Soveltuu asianpesukoneeseen
Kpl setissä: 5 kpl
Margin: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Naprostá špička mezi výrobci kuchyňských produktů
✓ Dlouholetá historie, moderní technologie výroby a inovace 
Kalení oceli mrazem - technika FRIODUR® - zvyšuje tvrdost a odolnost čepelí
Nože, příbory, nerezové nádobí, manikúry apod.

104438

Solingenská značka ZWILLING se za svou 300letou historii vyšvihla mezi špičku výrobců kuchyňského sortimentu. V její nabídce najdete kvalitní kované nože a nůžky, elegantní nerezové nádobí, pomocníky do kuchyně či krásné manikúry. Dlouholetý úspěch značky ZWILLING tkví především v používání kvalitních materiálů a moderních technologií výroby, které jdou ruku v ruce s kvalitním řemeslným zpracováním.

Německá společnost ZWILLING J. A. Henckels je jednou z nejstarších značek na světě. Od roku 1731 až do dnešních dnů vyrábí produkty vysoké kvality, s vynikající kvalitou zpracování a ze špičkových materiálů. Mezinárodní úspěch značky se zakládá na neustálých inovacích, kvalitě používané oceli a spojení tradice s novými technologiemi. Historickým milníkem firmy, jejíž mistrovství spočívá především ve výrobě nožů, byl objev metody tvrzení oceli mrazem. Ta zásadně zvyšuje tvrdost, houževnatost a odolnost proti korozi. Svůj vynález firma nechala patentovat pod ochrannou známkou FRIODUR®. Dnes jsou výrobky společnosti ZWILLING J. A. Henckels prodávány ve více než 100 zemích po celém světě a její sortiment obsahuje nože rozličných velikostí a tvarů, příbory, nerezové nádobí, pánve, kuchyňské náčiní, nůžky a manikúry. Nesmí chybět ani příslušenství k nožům jako bloky a magnetické lišty na nože, brousky a ocílky či nezbytná prkénka na krájení.