de Buyer -paistokasari MINERAL B ELEMENT 28 cm, teräs

Code: DB565428
Sale Sticker
Brand: de Buyer
€108,82 –33 %
de Buyer -paistokasari MINERAL B ELEMENT 28 cm, teräs
€108,82 –33 % €72,36
Varastossa (4 pcs)

Mineral B Element on ranskalaisen yrityksen teräspannujen sarja de Buyer. Yritys de Buyer perinteitä on vuodesta 1830 lähtien, ja se on maailmanlaajuisesti tunnustettu erityisesti ammattikäytössä, jossa teräspannut ovat erittäin suosittuja korvaamattomien ominaisuuksiensa vuoksi, kun paistetaan lihaa tai vihanneksia. Mineral B Element -pannusarja on valmistettu korkealaatuisesta raskaasta teräksestä, jossa on mehiläisvahapohjainen viimeistely. Tämä suojaa niitä hapettumiselta ja lisää pannujen luonnollisia tarttumattomuusominaisuuksia, jotka myös paranevat jokaisen käyttökerran myötä. Pannut on suunniteltu kaikentyyppisille keittolähteille, myös induktiolle. Mineral B Element-teräspannut ovat 100 % luonnollisia, ekologisia ja kierrätettäviä.

Detailed information

Product detailed description

Mineral B Element on ranskalaisen yrityksen teräspannujen sarja de Buyer. Yritys de Buyer perinteitä on vuodesta 1830 lähtien, ja se on maailmanlaajuisesti tunnustettu erityisesti ammattikäytössä, jossa teräspannut ovat erittäin suosittuja korvaamattomien ominaisuuksiensa vuoksi, kun paistetaan lihaa tai vihanneksia. Mineral B Element -pannusarja on valmistettu korkealaatuisesta raskaasta teräksestä, jossa on mehiläisvahapohjainen viimeistely. Tämä suojaa niitä hapettumiselta ja lisää pannujen luonnollisia tarttumattomuusominaisuuksia, jotka myös paranevat jokaisen käyttökerran myötä. Pannut on suunniteltu kaikentyyppisille keittolähteille, myös induktiolle. Mineral B Element -teräspannut ovat 100 % luonnollisia, ekologisia ja kierrätettäviä.

Mineral B Element -pannuja voi käyttää uunissa vain lyhyitä paistoaikoja, enintään 10 minuuttia 180 °C:n lämpötilassa. Jos pannu jätetään uuniin pitkäksi aikaa, lakattu kahva voi vaurioitua. Jos haluat pannun, jota voi käyttää myös uunissa määräämättömän ajan, valitse pannu Mineral B Element PRO -sarjasta tai French Collection B Element-mallistosta.

Mineraali B Elementtipannut lyhyesti:

 • Pannut sopivat erinomaisesti lihan tai vihannesten paistamiseen ja grillaamiseen. Rapeat pannukakut ja täydelliset munakkaat.
 • Teräs on 100-prosenttisesti luonnonmateriaalia, jossa on mehiläisvahapohjainen pintakäsittely.
 • Mineral B Element -pannuissa ei ole keinotekoista tarttumatonta pintaa, eivätkä ne sisällä PFOA:ta tai PTFE:tä.
 • Ei lisättyjä kemikaaleja - ympäristöystävällinen tuotanto.
 • Ympäristöystävällinen ja kierrätettävä.
 • Pannun rautamolekyylit ovat hyödyllisiä terveydelle.
 • Pannuja voidaan käyttää erittäin korkeissa lämpötiloissa, jolloin valmis ruoka vetäytyy nopeasti eikä vitamiineja tai ravintoaineita menetetä.
 • Mitä enemmän pannua käytetään, sitä paremmat sen tarttumattomuusominaisuudet ovat.
 • Erinomainen lämmönjohtavuus.
 • Vankka rakenne, erittäin pitkä käyttöikä.

Pannujen hoitaminen MINERAL B:

 1. Teräspannut de Buyer ovat elinikäisiä pannuja, ja niillä on myös elinikäinen takuu. Tämä ei kuitenkaan koske väärinkäytöstä johtuvia korvausvaatimuksia. Lue ohjeet huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa.
 2. Teräs on luonnonmateriaali, ja pannut ovat käsintehtyjä. Niissä voi siis olla pieniä luonnollisia esteettisiä puutteita.
 3. Ennen kuin käytät pannua ensimmäistä kertaa, pura se alkuperäispakkauksesta ja pese se sienellä kuuman juoksevan veden alla. Poista vaha pannun ulkopuolelta, jotta liesi ei likaannu, ja kuivaa pannu.
 4. Polta pannu, voit nähdä menettelyn oikealla olevalla videolla. Kytke keittotaso maksimiteholle ja aseta pannu sille. Kaada pannulle noin 1-2 mm öljyä ja anna sen kuumentua, kunnes öljy alkaa savuta = palaminen on ohi (käännä pannua palamisen aikana, jotta öljy pääsee sisäsivuille, pannu alkaa paikoin tummua pohjasta).
 5. Anna pannun jäähtyä ja pyyhi jäljellä oleva öljy pois lautasliinalla tai liinalla, älä pese, jotta suojakalvo säilyy ja ruostuminen estyy, pannu on käyttövalmis.
 6. Pyyhi pannu vain paperipyyhkeellä käytön jälkeen, sillä öljytty pinta suojaa pannua. Säilytä kuivassa paikassa.
 7. Käytä pesuaineita vain poikkeuksellisesti ja NEVER laita pannu astianpesukoneeseen tai anna sen liota!!!!
  Pannun asteittainen tummuminen on luonnollista ja takaa paremman tarttumattoman pinnan. Mahdollisesti muodostunut ruoste voidaan poistaa sienen karhealla puolella ja sitten öljytä, se ei ole syy valittaa pannusta.

Teräspannu ja induktio:

Teräs (rauta) on erittäin reaktiivinen lämmönjohdin, ja sen induktiolämmityskyky on siksi poikkeuksellinen. Noudata sen vuoksi seuraavia induktioliedelle annettuja ohjeita:

 • älä käytä maksimitehoa. Jopa pienempi teho induktiossa riittää loistavaan paahtoon.
 • älä käytä booster-toimintoa (lämmityksen nopea käynnistys)
 • älä kuumenna pannua liikaa, jos se on tyhjä

Additional parameters

Category: Paistokasarit
Weight: 2.37 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: de Buyer Mineral B Element
Materiaali: Teräs
Koko: 28 cm
Tuotetyyppi: Yleiskäyttöinen pannu
Tuotetiedot: Soveltuu induktioliedelle
Margin: D

How to season a carbon steel pan?

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ de Buyer je francouzský výrobce vysoce kvalitního kuchyňského vybavení
Hrnce, pánve, kastroly, kuchyňské náčiní
✓ Tradiční rodinná firma
✓ Založena r. 1830, inovace, ekologie, maximální kvalita

109140

Společnost de Buyer byla založena před téměř 190 lety ve francouzském Faymont-Val d’Ajol. Hrdá na své kořeny, obhajuje tradici a kvalitu francouzského designu do dnešních dnů. Výroba nádobí je ze značné části dělána ručně a svou roli hraje i po desetiletí předávané know-how.

De Buyer je tradiční rodinná firma založená roku 1830 ve Francii, která navrhuje a vyrábí prvotřídní gastronomické potřeby jako např. hrnce, kastroly, pánve nebo různé kuchyňské náčiní. Výrobky de Buyer jsou exportovány do více jak 95 zemí po celém světě a značka je též považována za významného inovátora, přihlašujícího tucet nových patentů ročně. Mezi nejvýznamnější inovace v posledních letech patří měděné nádobí PRIMA MATERA. Tato exkluzivní série se speciálním feromagnetickým dnem zprostředkovává tepelné vlastnosti měděného nádobí také pro majitele indukčních sporáků.