de Buyer -paistinpannu MINERAL B ELEMENT 32 cm, puinen kahva

Code: DB571032
Sale
Brand: de Buyer
€108,82 –28 %
de Buyer -paistinpannu MINERAL B ELEMENT 32 cm, puinen kahva
€108,82 –28 % €77,31
Varastossa (2 pcs)

Ranskalainen klassikko de Buyer tuo markkinoille uuden B Bois-ruokailuvälinevalikoiman, jossa on yhdistetty hiiliterästä ja pyökkipuuta.

Detailed information

Product detailed description

Ranskalainen klassikko de Buyer tuo markkinoille uuden B Bois-ruokailuvälinevalikoiman, jossa on yhdistetty hiiliterästä ja pyökkipuuta.

Mineral B Bois -pannusarjan pannuja on parannettu mehiläisvahapohjaisella pinnoitteella, joka lisää tarttumattomuutta. Tämä suojaa niitä hapettumiselta ja lisää pannujen luonnollisia tarttumattomuusominaisuuksia, jotka paranevat jokaisen käyttökerran myötä. Pannut on suunniteltu kaikentyyppisille keittolähteille, myös induktiolle. Mineral B -teräspannut ovat 100 % luonnollisia, ekologisia ja kierrätettäviä. Pannujen kahvat on valmistettu laadukkaasta pyökkipuusta, ja ne on myös suojattu mehiläisvahalla.

Mineral B Bois -pannut lyhyesti:

 • Pannut sopivat erinomaisesti lihan tai vihannesten paistamiseen ja grillaamiseen, rapeisiin pannukakkuihin ja täydellisiin munakkaisiin.
 • Teräs on 100-prosenttisesti luonnollista ja sen viimeistely on mehiläisvahapohjaista.
 • Mineral B Bois -pannuissa ei ole keinotekoista tarttumatonta pintaa, ne eivät sisällä PFOA:ta tai PTFE:tä.
 • Ilman lisättyjä kemikaaleja - ympäristöystävällinen.
 • Pannuja voidaan käyttää erittäin korkeissa lämpötiloissa, jolloin valmis ruoka vetäytyy nopeasti eikä vitamiineja tai ravintoaineita menetetä.
 • Mitä enemmän pannua käytetään, sitä paremmat sen tarttumattomuusominaisuudet ovat.
 • Erinomainen lämmönjohtavuus.
 • Vankka rakenne, erittäin pitkä käyttöikä.
 • Ei saa pestä astianpesukoneessa

Pannujen hoitaminen MINERAL B:

 1. Teräspannut de Buyer ovat elinikäisiä pannuja, ja niillä on myös elinikäinen takuu. Tämä ei kuitenkaan koske väärinkäytöstä johtuvia korvausvaatimuksia. Lue ohjeet huolellisesti ennen ensimmäistä käyttökertaa.
 2. Teräs on luonnonmateriaali, ja pannut ovat käsintehtyjä. Niissä voi siis olla pieniä luonnollisia esteettisiä puutteita.
 3. Ennen kuin käytät pannua ensimmäistä kertaa, pura se alkuperäispakkauksesta ja pese se sienellä kuuman juoksevan veden alla. Poista vaha pannun ulkopuolelta, jotta liesi ei likaannu, ja kuivaa pannu.
 4. Polta pannu, voit nähdä menettelyn oikealla olevalla videolla. Kytke keittotaso maksimiteholle ja aseta pannu sille. Kaada pannulle noin 1-2 mm öljyä ja anna sen kuumentua, kunnes öljy alkaa savuta = palaminen on ohi (käännä pannua palamisen aikana, jotta öljy pääsee sisäsivuille, pannu alkaa paikoin tummua pohjasta).
 5. Anna pannun jäähtyä ja pyyhi jäljellä oleva öljy pois lautasliinalla tai liinalla, älä pese, jotta suojakalvo säilyy ja ruostuminen estyy, pannu on käyttövalmis.
 6. Pyyhi pannu vain paperipyyhkeellä käytön jälkeen, sillä öljytty pinta suojaa pannua. Säilytä kuivassa paikassa.
 7. Käytä pesuaineita vain poikkeuksellisesti ja NEVER laita pannu astianpesukoneeseen tai anna sen liota!!!!
  Pannun asteittainen tummuminen on luonnollista ja takaa paremman tarttumattoman pinnan. Mahdollisesti muodostunut ruoste voidaan poistaa sienen karhealla puolella ja sitten öljytä, se ei ole syy valittaa pannusta.

Teräspannu ja induktio:

Teräs (rauta) on erittäin reaktiivinen lämmönjohdin, ja sen induktiolämmityskyky on siksi poikkeuksellinen. Noudata sen vuoksi seuraavia induktioliedelle annettuja ohjeita:

 • älä käytä maksimitehoa. Jopa pienempi teho induktiossa riittää loistavaan ruskistukseen
 • älä käytä booster-toimintoa (lämmityksen nopea käynnistys)
 • älä kuumenna pannua liikaa, jos se on tyhjä

Additional parameters

Category: Yleiskäyttöiset paistinpannut
Weight: 2.66 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: de Buyer Mineral B Element B Bois
Materiaali: Teräs
Koko: 32 cm
Tuotetyyppi: Yleiskäyttöinen pannu
Tuotetiedot: Soveltuu induktioliedelle
Margin: E

How to season a carbon steel pan?

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ de Buyer je francouzský výrobce vysoce kvalitního kuchyňského vybavení
Hrnce, pánve, kastroly, kuchyňské náčiní
✓ Tradiční rodinná firma
✓ Založena r. 1830, inovace, ekologie, maximální kvalita

109140

Společnost de Buyer byla založena před téměř 190 lety ve francouzském Faymont-Val d’Ajol. Hrdá na své kořeny, obhajuje tradici a kvalitu francouzského designu do dnešních dnů. Výroba nádobí je ze značné části dělána ručně a svou roli hraje i po desetiletí předávané know-how.

De Buyer je tradiční rodinná firma založená roku 1830 ve Francii, která navrhuje a vyrábí prvotřídní gastronomické potřeby jako např. hrnce, kastroly, pánve nebo různé kuchyňské náčiní. Výrobky de Buyer jsou exportovány do více jak 95 zemí po celém světě a značka je též považována za významného inovátora, přihlašujícího tucet nových patentů ročně. Mezi nejvýznamnější inovace v posledních letech patří měděné nádobí PRIMA MATERA. Tato exkluzivní série se speciálním feromagnetickým dnem zprostředkovává tepelné vlastnosti měděného nádobí také pro majitele indukčních sporáků.