WOLL-paistokasari DIAMOND LITE PRO 28 cm, ruostumaton teräskahva, titaani

Code: WL2728DLP
Brand: WOLL
€99,99
Loppuunmyyty
The item has been sold out…

Huippulaadukkaat tarttumattomat paistinpannutDiamond Lite PRO on ammattilaisten arvoinen ja miellyttää kaikkia, jotka pitävät laadusta ja hyvästä ruoasta. Nämä saksalaisen tuotemerkin tukevat titaanipannut, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kädensijat WOLL ovat ihanteellisia terveelliseen ja energiaa säästävään paistamiseen vähällä rasvalla tai ilman rasvaa niiden erityisen tarttumattoman pinnan ansiosta.

Detailed information

Product detailed description

Huippulaadukkaat tarttumattomat paistinpannutDiamond Lite PRO on ammattilaisten arvoinen ja miellyttää kaikkia, jotka pitävät laadusta ja hyvästä ruoasta. Nämä saksalaisen tuotemerkin tukevat titaanipannut, joissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut kädensijat WOLL ovat ihanteellisia terveelliseen ja energiaa säästävään paistamiseen vähällä rasvalla tai ilman rasvaa niiden erityisen tarttumattoman pinnan ansiosta.

Diamond Lite -pannujen etuna on erittäin nopea lämmönsiirto ja erittäin kestävä, timanttikaksoiskarkaistu, tarttumaton pinta. Pannuilla on erinomaiset tarttumattomuusominaisuudet, ja ne ovat myös erittäin naarmuuntumattomia. Ne on helppo puhdistaa, ja ne kestävät helposti pesun astianpesukoneessa tai esimerkiksi metallisten keittiövälineiden käytön.

Tyylikäs muotoilu ja matta ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahva eivät ole vain kaunista katseltavaa, vaan myös erittäin käytännöllisiä. Ergonomisten kahvojen tukiosat on valettu pannun valukappaleeseen. Ne muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, joka takaa turvallisen istuvuuden. Käytetty ruostumaton teräs on helppohoitoista, hygieenistä, iskunkestävää ja elintarvikehappoja kestävää, ja se soveltuu erityisesti uunissa paistamiseen. Diamond Lite PRO -pannut soveltuvat korkealaatuisen valmistuksen ja materiaalien kestävyyden ansiosta sekä amatööri- että ammattikokille.

Diamond Lite PRO -sarja

 • Huippulaadukkaat titaanipannut jokapäiväiseen ja ammattikäyttöön, patentoitu tuotanto
 • Käsin valettu, yksiosainen mekaanisen kestävyyden ja lämmönkestävyyden parantamiseksi
 • Yhdistää käsityötaidon ja innovatiiviset teknologiat
 • Vankka, mittasuhteiltaan vakaa, soveltuu laadun ansiosta ammattikokille
 • Kestävät ruostumattomasta teräksestä valmistetut kahvat ergonomisessa muotoilussa
 • Ripustusreikä, sopii uunissa paistamiseen
 • Erittäin kestävä tarttumaton pinta terveelliseen, rasvattomaan ruoanlaittoon
 • Kaksinkertaisesti karkaistu, naarmuuntumaton, valmistettu ilman PFOA:ta
 • Korkean pintakestävyyden ansiosta jopa metallisia keittiövälineitä voidaan käyttää
 • Kestää jopa 300 °C:n lämpötiloja, sopii myös paistamiseen korkeissa lämpötiloissa
 • Erittäin nopea lämmönsiirto koko pinnalla
 • Noin 6 mm paksu pohja sopii kaikille lämmönlähteille induktiota lukuun ottamatta
 • Säästää jopa 1/3 energiaa verrattuna perinteisiin ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin pannuihin
 • Vahvistetut reunat parantavat iskunkestävyyttä
 • Suunniteltu helppoon kaatamiseen ilman tippumista
 • Erittäin helppo puhdistaa, astianpesukoneen kestävä

WOLL ammattimaiset valutuotteet ovat synonyymi ensiluokkaiselle laadulle. Siinä on pitkäkestoiset tarttumattomat pinnat, tyylikäs muotoilu ja parhaat mahdolliset ruoanlaittotulokset.

Käytetyt tekniikat ja materiaalit

WOLL ammattimaiset valutuotteet edustavat "Made in Germany" -tuotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisella ammattitaidolla. Tätä seurataan myös jatkuvasti tuotantoprosessin aikana. Lisäksi WOLL käyttämät teknologiat ovat ympäristöystävällisiä ja niiden hiilidioksidipäästöt ovat alhaiset. Kaikki WOLL:n korkealaatuiset alumiiniseoksesta valmistetut keittoastiat valetaan käsin, mikä erottaa ne tavanomaisesta nimettömästä tehdastuotannosta. Hidas käsinvalu estää ilmataskujen muodostumisen, jotka heikentävät materiaalin laatua.

Tuloksena syntyvään alumiinivaluun levitetään useita lisäkerroksia, jotta keittoastian tarttumattomuus ja kestävyys paranevat. Sitä ennen sen pinta kuitenkin hiekkapuhalletaan useita kertoja. Seuraavassa vaiheessa pannun runko kovetetaan titaanihiukkasilla ja poltetaan plasmasuuttimella yli 20 000 °C:n äärilämpötiloissa. Näin ollen astiat ovat mittasuhteiltaan vakaita ja kestävät mekaanisia vaurioita. Toinen kerros suojaa materiaalia korroosiolta, ja kolmas kerros tarjoaa erinomaiset tarttumisenesto-ominaisuudet. Viimeinen päällimmäinen karkaistu kerros on tarttumaton, kaksinkertaisesti karkaistu timanttihiukkasilla, jotka ovat planeetan kovin mineraali. Poikkeuksellisten ominaisuuksiensa vuoksi se on suojattu valmistussalaisuudella.

Erityisen valmistusprosessin ansiosta laadukas tarttumaton pinta kestää astianpesukoneen pesua tai jopa metallisten keittiötyökalujen käyttöä. (Jotta keittoastia kestäisi pidempään, suosittelemme kuitenkin hellävaraisempien puu- tai silikoniastioiden käyttöä.) Erityiskovetettu tarttumaton pinta WOLL on osoittautunut terveelliseksi ruoanlaitossa, jossa käytetään vähän tai ei lainkaan rasvaa. Se on turvallinen ja PFOA-vapaa. Tuloksena syntyvät ruoat ovat niin vitamiinipitoisia. Jopa 300 °C:n lämmönkestävyytensä ansiosta se soveltuu herkkien ruokien lisäksi myös paistamiseen korkeissa lämpötiloissa. Diamond Lite PRO -keittoastiat kestävät myös hyvin lämpötilahyökkäyksiä, ja niitä voidaan jopa lämmittää nopeasti ilman rasvaa. Erinomaisten tarttumattomuusominaisuuksiensa ansiosta se on erittäin helppo puhdistaa.

Additional parameters

Category: Paistokasarit
Weight: 1.64 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: WOLL Diamond Lite PRO
Materiaali: Titaani
Koko: 28 cm
Tuotetyyppi: Paistokasari
Margin: B
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Proslulá německá rodinná firma
✓ Specialista na ruční výrobu nádobí z litého hliníku
Vysoká odolnost, perfektní tepelné vlastnosti
✓ Nepřilnavé titanové pánve

104430

Inovativní pánve a nádobí z litého hliníku od německé společnosti Woll jsou mezi kuchaři proslulé pro svou vysokou kvalitu a odolnost. Od roku 1979 je značka vyrábí ve městě Saarbrucken v malém množství a výhradně ručně.

Již několik desetiletí patří pánve a nádobí německé rodinné firmy Woll mezi to nejlepší, co je na trhu k dostání. K výrobě používá značka inovativní technologii spočívající v pomalém ručním odlévání nejkvalitnějšího hliníku do forem. Díky tomu získávají produkty Woll vysokou odolnost a ideální parametry pro správné vedení tepla. Tímto způsobem výroby mimo jiné plní značka i svůj dlouhodobý cíl, neboť tak minimalizuje dopad produkce na životní prostředí. Vlajkovou lodí celého portfolia je jednoznačně luxusní nepřilnavá titanová pánev s revoluční odnímatelnou rukojetí, kterou můžete použít i v troubě.