Spiegelau-olutlasi BARREL AGED CRAFT 480 ml

Code: SP4992660
Brand: Spiegelau
€19,50
Varastossa (9 pcs)

Barrel Aged Craft Beer -lasi, Spiegelau on suunniteltu BA-käsityöoluille. BA-oluet eli tynnyrissä kypsytetyt oluet ovat sekä perinteisiä että moderneja lagereita ja ales-oluita, joita säilytetään jonkin aikaa puutynnyreissä. Usein nämä ovat tynnyreitä, joissa viiniä tai viskiä on aiemmin kypsytetty. Näin syntyy useita todella mielenkiintoisia oluita, jotka epäilemättä ansaitsevat tulla tarjoiltua tyylikkäässä lasissa.

Detailed information

Product detailed description

Barrel Aged Craft Beer -lasi, Spiegelau on suunniteltu BA-käsityöoluille. BA-oluet eli tynnyrissä kypsytetyt oluet ovat sekä perinteisiä että moderneja lagereita ja ales-oluita, joita säilytetään jonkin aikaa puutynnyreissä. Usein nämä ovat tynnyreitä, joissa viiniä tai viskiä on aiemmin kypsytetty. Näin syntyy useita todella mielenkiintoisia oluita, jotka epäilemättä ansaitsevat tulla tarjoiltua tyylikkäässä lasissa.

 • 500 ml lasi
 • Vakaa pohja ja lyhyt varsi takaavat tyylikkään ulkonäön ja mukavan otteen
 • Lasin runko on hieman tulppaaninmuotoinen ja siinä on loivasti kaareva reunus
 • Sopii tynnyreissä kypsytetyille oluille, joihin se tuo ripauksen ylellisyyttä
 • Säihkyvä, kirkas kristallilasi
 • Lisääntynyt murtumiskestävyys
 • 100% astianpesukoneen kestävä
 • Ympäristöystävällinen

Innovatiiviset Spiegelau käsityöläisoluelasit (Craft Beer ) on hyväksytty panimomestareiden ja alan ammattilaisten asiantuntija-maistereiden toimesta. Testaustyöpajan jäsenet keskittyivät oluen nauttimisen maksimointiin ja yrittivät löytää sopivimman lasin muodon neljälle oluttyylille: IPA (India Pale Ale), Witbier (vehnäolut), Stout (tumma vahva olut) ja BA (tynnyrissä kypsytetty olut). Sarja moderneja, toimivia ja ainutlaatuisia laseja, jotka on valmistettu baijerilaisen käsintehdyn lasinvalmistusperinteen hengessä.

Spiegelau Craft Beer -olutlasi on saanut useita merkittäviä palkintoja toimivasta ja innovatiivisesta muotoilustaan: International Design Excellence Awards ´15, Red Dot Award 2015 ja German Design Award Special 2016.

Eri oluttyylien ominaisuuksia korostavat olutlasit Spiegelau kehitettiin eri viinilajikkeiden mukaan erityisesti muotoiltujen lasien mallin mukaan.

Mikropanimoiden ja käsityöläisoluiden ollessa nykyään niin suosittuja, olisi sääli jäädä paitsi yksittäisten oluiden maku- ja aromieroista sekä visuaalisista ominaisuuksista. Väärin valitussa lasissa jopa poikkeukselliset oluet voivat vaikuttaa tylsiltä ja keskinkertaisilta, niiden virkistävä luonne ja erityinen rakenne häviävät ja ne menettävät pian vaahtonsa.

Sano hyvästit hankalalle lasille. Hyvät oluet ansaitsevat kevyen, tyylikkään lasin, jossa on tyyliä! Oikea lasi tekee jokaisesta kulauksesta herkullisemman, olipa kyse sitten pikaisesta oluesta töiden jälkeen ystävien kanssa tai oluen ammattimaisesta tuntijasta.

 • Laserleikattu reunus takaa raikkaan, puhtaan vaikutelman jokaisella kulauksella
 • Leveän avoimen reunan ansiosta voit havaita kaikki oluen aromit
 • Nautinto, jossa makeus ja happamuus yhdistyvät harmonisesti suussa
 • Lasirungon ohut, kaareva muoto tehostaa humalan aromia
 • Ohuet seinämät pitävät oluen oikeassa lämpötilassa pidempään

Saksalainen tuotemerkki Spiegelau, jolla on lähes 500 vuoden perinteet kristallien jalostuksessa, tarjoaa laajan valikoiman viinilaseja, maistelulaseja, erikoislaseja erityyppisille väkeville alkoholijuomille tai laseja virvoitusjuomille jokapäiväiseen käyttöön. Se on kuitenkin erityisen tunnettu ainutlaatuisista olutlaseistaan. Valikoimaan kuuluu myös valikoima dekanttereita, kannuja ja dekanttereita.

Spiegelau -lasien ensiluokkainen laatu taataan valmistusprosessien ja teknisen osaamisen yhdistelmällä. Lasit ovat myös erittäin kestäviä: riippumaton laboratorio takaa, että jopa 1 500 astianpesukoneen käyttökerran jälkeen niissä ei ole naarmuja tai vaurioita eikä niiden kiilto katoa.

Lasien pitkän käyttöiän ja rikkoutumiskestävyyden takana on pitkälti piilossa ns. Platinum Glass -prosessi. Tuotantoprosessin aikana sula lasi johdetaan pinnoitettujen putkien läpi epäpuhtauksien ja epätasaisuuksien poistamiseksi. Tämän suhteellisen kalliin tekniikan tuloksena syntyy lasi, jossa yhdistyvät tyylikkyys, toimivuus ja kestävyys.

Kaikki Spiegelau -lasit on valmistettu lyijyttömästä kristallista, jonka erityinen koostumus takaa pitkän kestävyyden, kestävyyden astianpesukoneessa ja rikkoutumisen sekä suuremman kirkkauden verrattuna halvemmista lasivaihtoehdoista valmistettuihin laseihin.

Additional parameters

Category: Olutlasit
Weight: 0.46 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: Spiegelau Craft Beer
Materiaali: Lasi
Tuotetyyppi: Lasisetti
Kpl setissä: 2 kpl
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Tradiční práce bavorských sklářů ve spojení s moderními technologiemi
✓ Bezolovnatý křišťál se speciálním složením
✓ Platinum Glass proces - dlouhá životnost bez poškrábání a ztráty lesku 
Specificky tvarované sklenice na víno, pivo, barové sklo a další

109152

Spiegelau – The Class of Glass. Tradice značky Spiegelau, která proslula svými produkty z křišťálového skla pro každodenní i slavnostní využití, trvá téměř 500 let. Od výroby zrcadel na královský dvůr po současnou produkci stylových, a zároveň odolných sklenic. Zkrátka pět století řemeslné práce bavorských sklářů ve spojení s nejnovějšími technologiemi.

První zmínky o sklárně v německém Spiegelau se datují do roku 1521. Počátkem 20. století byla sklárna modernizována a v roce 1926 dostává od svého majitele Fritze Pretzfeldera současný název: Kristallglasfabrik Spiegelau GmbH. Křišťálové produkty z její dílny jsou do dnešních dnů specifické nejen kvalitním zpracováním, ale také vysokou odolností. Nezávislá laboratoř garantuje, že i po 1 500 cyklech v myčce na nádobí zůstávají sklenice bez škrábanců a poškození a neztrácí lesk. Za dlouhou životností a odolností se skrývá tzv. Platinum Glass proces – všechny produkty jsou vyráběny z bezolovnatého křišťálu se speciálním složením. Portfolio značky zahrnuje pestrou paletu specificky tvarovaných sklenic na víno a celou řadu dalších alkoholických a nealkoholických nápojů, včetně barového skla a sklenic degustačních. Kromě toho se Spiegelau proslavila svými sklenicemi na pivo, tvarovanými pro potřeby jednotlivých pivních stylů.