de Buyer -kreppipannu 24 cm, teräs

Code: DB530324
Brand: de Buyer
€47,57
Varastossa (19 pcs)

De Buyerin pannukakkupannu on halkaisijaltaan 24 cm ja siinä on matala reunus. Pannu on valmistettu korkealaatuisesta rautamateriaalista, joka on kestävää ja vahvaa ja jossa on korroosionestopinnoite. Ergonomisesti muotoiltu kahva takaa mukavan ja turvallisen otteen.

Detailed information

Product detailed description

POPIS

Ranskalaisen valmistajan De Buyerin pannukakkupannun halkaisija on 24 cm ja siinä on ergonomisesti muotoiltu kahva, jossa on "ranskalainen kaari", joka takaa turvallisen ja mukavan käsittelyn. Pannukakkulautanen on täydellinen perinteisten rapeiden mutta kuohkeiden pannukakkujen valmistukseen. Pannun matalan reunan ansiosta pannukakut on helppo kääntää ja tarjoilla kätevästi. Pannua voidaan käyttää kaikentyyppisillä liesillä, myös suositulla induktioliedellä, mutta sen lämpötila on kohtalainen.

Tämä pannukakkulautanen on valmistettu korkealaatuisesta raudasta, joka johtaa lämpöä erinomaisesti ja tekee pannukakkujen valmistuksesta nopeaa, helppoa ja taloudellista. Pannu on väriltään mustansininen, mikä johtuu raudan hapettumiseksi kutsutusta pintakäsittelystä, joka suojaa pannua korroosiolta. DeBuyerin pannukakkupannulla on erinomainen lämmönjohtavuus, se on kestävä ja erittäin pitkäikäinen. Pannua ei voi pestä astianpesukoneessa, ja se vaatii erityistä huolenpitoa, jotta sen ainutlaatuiset ominaisuudet säilyvät. Käytä pannua vain pannun pohjan halkaisijan mukaisella polttimella/levyllä. Ennen kuin käytät sitä ensimmäistä kertaa, lue tämän kuvauksen ohjeet ja käytännön neuvot, jotta opit, miten pannua hoidetaan oikein.

TEKNISET TIEDOT

Halkaisija: 24 cm

Pohjan halkaisija: 19 cm

Korkeus: 1,7 cm

Pituus: 43,5 cm (kahva mukaan lukien)

Seinämän paksuus: 2 mm

Paino: 0,93 kg

Materiaali: rauta

Väri: sinimusta

Takuu: 2 vuotta

Valmistusmaa: Ranska

EDUT JA HAITAT

plus

Pannukakkupannu on valmistettu korkealaatuisesta raudasta, joka johtaa lämpöä täydellisesti.

Pannun pinta on hapetettu, mikä estää korroosiota.

Pannukakkujen valmistaminen on erittäin helppoa tällä pannulla.

Pannussa on ergonomisesti muotoiltu kahva, josta on turvallinen ja mukava ottaa kiinni.

minus

Pannukakkupannu on erittäin painava, mutta tätä tasapainottaa käytetyn materiaalin laatu.

Pannu vaatii erityistä huolenpitoa säilyttääkseen erinomaiset ominaisuutensa.

KÄYTÄNNÖN NEUVOJA

Soveltuu kaasu-, sähkö-, keraamisille ja induktioliesille , mutta vain maltillisissa lämpötiloissa

Uuninkestävä: EI

Astianpesukoneen kestävä: EI

Sähköllä toimivien liesien osalta suosittelemme, että lämpötilan säätöpyörä asetetaan korkeammalle tasolle ja lasketaan sitten tasolle, joka vain säilyttää valitun lämpötilan, kun haluttu lämmitystapa (lämpötila) on saavutettu. Astian pohjan halkaisijan on oltava yhtä suuri kuin keittotason halkaisija.

Kaasuliesissä on hyvä käyttää sopivaa polttimen halkaisijaa, joka voi olla hieman pienempi kuin pannun pohjan halkaisija noin 2 cm, tai käyttää liekinhajotinta.

Sopiva pannun ja keittotason halkaisijan valinta on edullista myös energiasyistä (energiansäästö). Koska liesityyppejä on paljon, tämä on vain neuvoja eikä ole tarkka ohje.

PUHDISTUS JA VARASTOINTI

Pese pannu lämpimässä vedessä sienen avulla. Älä jätä pannua likoamaan. Jos ruoka tarttuu pannuun, käytä sieniä. Älä käytä pesuaineita. Älä laita astianpesukoneeseen. Hapettumisen estämiseksi hiero sitä aina hieman ruokaöljyllä ja kuivaa se imukykyisellä liinalla.

VARASTOINTI

Säilytä kuivassa paikassa. Älä käytä pesuaineita äläkä laita astianpesukoneeseen. Soveltuu kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle (induktio vain lisälaitteen kanssa)

USE

Esilämmitys käyttämällä pientä määrää rasvaa.

CARE

Kaada pannuun vettä ja keitä, kunnes kaikki paahtunut lika irtoaa, huuhtele kuumalla vedellä, pyyhi kuivaksi ja sivele pienellä määrällä öljyä.

Teräspannu ja induktio:

Teräs (rauta) on erittäin reaktiivinen lämmönjohdin, ja sen induktiolämmityskyky on siksi poikkeuksellinen. Noudata sen vuoksi seuraavia induktioliedelle annettuja ohjeita:

  • älä käytä maksimitehoa. Jopa pienempi teho induktiossa riittää loistavaan paahtoon.
  • älä käytä booster-toimintoa (lämmityksen nopea käynnistys)
  • älä kuumenna pannua liikaa, jos se on tyhjä

Additional parameters

Category: Lettupannut
Weight: 0.93 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Materiaali: Teräs
Koko: 24 cm
Tuotetyyppi: Lettupannu
Tuotetiedot: Soveltuu induktioliedelle
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ de Buyer je francouzský výrobce vysoce kvalitního kuchyňského vybavení
Hrnce, pánve, kastroly, kuchyňské náčiní
✓ Tradiční rodinná firma
✓ Založena r. 1830, inovace, ekologie, maximální kvalita

109140

Společnost de Buyer byla založena před téměř 190 lety ve francouzském Faymont-Val d’Ajol. Hrdá na své kořeny, obhajuje tradici a kvalitu francouzského designu do dnešních dnů. Výroba nádobí je ze značné části dělána ručně a svou roli hraje i po desetiletí předávané know-how.

De Buyer je tradiční rodinná firma založená roku 1830 ve Francii, která navrhuje a vyrábí prvotřídní gastronomické potřeby jako např. hrnce, kastroly, pánve nebo různé kuchyňské náčiní. Výrobky de Buyer jsou exportovány do více jak 95 zemí po celém světě a značka je též považována za významného inovátora, přihlašujícího tucet nových patentů ročně. Mezi nejvýznamnější inovace v posledních letech patří měděné nádobí PRIMA MATERA. Tato exkluzivní série se speciálním feromagnetickým dnem zprostředkovává tepelné vlastnosti měděného nádobí také pro majitele indukčních sporáků.