Keittiöpyyhe Blomus

4 items total
Blomus-tiskirätti WIPE PEARL, 3 kpl sarja, harmaa
€26,49
BM64236
Blomus-tiskirätti WIPE PEARL, 3 kpl sarja, kerma
€26,49
BM64233
Blomus-tiskirätti WIPE PEARL, 3 kpl sarja, ruskeanharmaa BM64235
Blomus-tiskirätti WIPE PEARL, 3 kpl sarja, tummanharmaa BM64237

Tutustu Blomusin laajaan keittiöpyyhkeiden valikoimaan, jossa yhdistyvät tyyli, toimivuus ja kestävyys. Paranna ruoanlaitto- ja siivouskokemustasi näillä korkealaatuisilla pyyhkeillä, jotka on suunniteltu vastaamaan kiireisen keittiön vaatimuksia.

Blomus-keittiöpyyhkeet on valmistettu ensiluokkaisista materiaaleista, jotka takaavat erinomaisen imukyvyn ja pitkäaikaisen suorituskyvyn. Olipa kyseessä käsien kuivaaminen, vuotojen pyyhkiminen tai kuumien kattiloiden käsittely, nämä pyyhkeet palvelevat sinua hyvin. Ne on suunniteltu sekä pehmeiksi että vahvoiksi, joten ne sopivat erinomaisesti jokapäiväiseen käyttöön.

Blomus-keittiöpyyhkeiden tyylikäs muotoilu tuo keittiöön ripauksen tyylikkyyttä. Valitse eri väreistä, kuvioista ja tekstuureista, jotka sopivat henkilökohtaiseen tyyliisi ja parantavat ruokailutilasi visuaalista houkuttelevuutta. Piditpä sitten klassisesta ja ajattomasta ulkoasusta tai modernista ja eloisasta muotoilusta, Blomus tarjoaa sinulle sopivat keittiöpyyhkeet.

Nämä keittiöpyyhkeet ovat paitsi käytännöllisiä myös helppohoitoisia. Ne ovat konepestäviä, mikä takaa helpon puhdistuksen ja huollon. Korkean laatunsa ansiosta nämä keittiöpyyhkeet pysyvät täydellisessä kunnossa myös toistuvien pesujen jälkeen, mikä antaa sinulle pitkäaikaisen suorituskyvyn.

Blomus-keittiöpyyhkeet on suunniteltu monipuolisiksi ja toimiviksi. Käytä niitä monenlaisiin tehtäviin keittiössä, astioiden ja käsien kuivaamisesta työtasojen ja pintojen puhdistamiseen. Niiden imukyky ja nopeat kuivumisominaisuudet takaavat tehokkaan kosteuden poiston, jolloin keittiösi pysyy puhtaana ja siistinä.

Hyödynnä Blomus-keittiöpyyhkeiden erilaisuus ja nauti täydellisestä tyylin ja toiminnallisuuden yhdistelmästä keittiötiloissasi. Tutustu laajaan keittiöpyyhevalikoimaamme ja valitse tarpeisiisi ja mieltymyksiisi parhaiten sopivat pyyhkeet. Blomuksen avulla jokaisesta hetkestä keittiössä tulee miellyttävä ja tyylikäs kokemus.