Kattilasetti WMF

WMF

WMF-KATTILASETIT
Keittiöastioita koko eliniäksi

Tiesitkö, että uuden auton ostaminen on yleisempää kuin uusien kattiloiden? Niitä silti käytetään lähes yhtä usein. Siksi kannattaa investoida laadukkaisiin kattiloihin.

#1
WMF-tuotemerkki kuuluu kotitaloustuotteiden johtajiin Saksassa.
160 vuotta historiaa. Yli 500 designpalkintoa.
Koe todellinen ammattitaito

wmfnro1

WMF-KATTILASETIT

 

WMF-kattiloiden ainutlaatuiset ominaisuudet

Patentoitu Cromargan®-teräs

Suurin osa WMF-kattiloista on valmistettu ruostumattomasta 18/10-teräksestä, joka on rekisteröity Cromargan®-tavaramerkillä. Nimessä oleva "Crom" tarkoittaa kromia, kun taas loppuosa "argan" tulee latinan hopeaa tarkoittavasta sanasta argentum. Nimen loppuosa viittaa kattiloiden tyylikkäästi kiiltävään ulkonäköön, joka saavutetaan korkealla nikkelipitoisuudella. Cromargan®-teräs on erittäin kestävää, ruostumatonta ja lujaa. Se on myös helppo puhdistaa ja soveltuu astianpesukoneeseen.

TransTherm®-pohja

Uniikilla TransTherm®-pohjalla on kolme tärkeää ominaisuutta. Ensinnäkin se säästää energiaa ruoanlaiton aikana jakamalla ja keräämällä lämpöä optimaalisesti. Toiseksi sen ansiosta keittoastiaa voidaan käyttää kaikilla lämmönlähteillä, myös induktioliedellä. Kolmanneksi se tekee kattiloista optimaalisia kaikille lämpökäsittelyille – keittämiselle, hauduttamiselle, paistamiselle, blanseeraukselle ja myös uunissa lämmittämiselle ja leipomiselle 250 asteen saakka (huomaa: enimmäislämpötila voi vaihdella käytetyn kannen tai kyseisen setin kahvan mukaan).

Kestävyys

Laadukkaat materiaalit ja huolellinen työ auttavat takaamaan maksimaalisen kestävyyden ja pitkän käyttöiän. Voit valita tavallisiin kotitaloustarpeisiin tarkoitetuista kattilaseteistä tai

Äärimmäistä kestävyyttä

Erittäin kestävät ammattitason setit, jotka kestävät kovempaakin käyttöä. Näitä ovat esimerkiksi Function 4-, Premium One-, Gourmet Plus- ja Compact Cuisine -setit.

Mikä kattilasetti sopii sinulle?

WMF-kattilasetit tarjoavat erilaisia toimintoja ja designeja. Voit tutustua suosituimpien settien tärkeimpiin ominaisuuksiin:

 

WMF
wmf

WMF Function 4
1 kansi, 4 toimintoa

Kulinan suosituimman kattilasetin erottaa kannen punaisesta renkaasta. Lasikansien punaiset silikonirenkaat tehostavat keittoastioiden käyttöä. Liu'uta kansi tarpeen mukaan yhteen neljästä merkitystä asennosta – suljettu pienellä vesimäärällä höyryttämiseen, avattu täysimittaiseen kypsentämiseen ja suuri tai pieni aukko pienenkin riisin valutukseen.

WMF FUNCTION 4

WMF
wmf

WMF Quality One
Patentoitu Cool+-teknologia

Tämä setti on erityisen suosittu sen pyöreän, miellyttävän muodon ansiosta. Lisäksi Cool+-teknologia (jonka tunnistaa kahvojen punaisesta reunasta) tekee kokkauksesta mukavaa vähentämällä merkittävästi lämmön siirtymistä kattilasta kahvoihin.

WMF QUALITY ONE

 

Miten Kulinan asiakkaat ovat arvostelleet WMF-kattilasettejä

WMF Function 4
Todella kiva ja kätevä setti. Olemme erittäin tyytyväisiä. Se on keittiömme koriste. Meidät yllätti eniten kansien käytännöllisyys.”
Ján M.

WMF Quality One
Keittoastiat näyttävät hyvältä ja kahvat oikeasti pysyvät viileinä. Upeaa tähän saakka.”
Zuzana P.

WMF Astoria
Laadukas tuote ja tyylikäs, moderni design. Ostamisen arvoinen.”
Oanta I.

 

WMF
wmf

WMF Astoria
Hienostuneen kätevää

Kiillotetun pinnan ja hienostuneiden linjojen ansiosta WMF Astoria -keittoastioissa kätevyys ja kestävyys yhdistyvät hienostuneen eleganttiin designiin.

WMF ASTORIA

WMF
wmf

WMF Compact Cuisine
Tilansäästöä

Onko sinulla pieni keittiö tai pelkäätkö, ettei tilaa ole edes peruskattiloille? Kyllä tila saadaan riittämään, eikä sinun tarvitse edes tinkiä laadusta! Compact Cuisine -malliston fiksun tilaa säästävän muotoilun ansiosta voit pinota halkaisijaltaan samankokoisia kattiloita ja saada ne mahtumaan pieneenkin tilaan. Lisäksi tähän yhdistyy tukevan materiaalin kestävyys.

WMF COMPACT CUISINE

WMF
wmf

Tämä mallisto on kehitetty mukavaan ruoanlaittoon kaikissa keittiöissä. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu tekemään kokkauksesta ja välineiden käsittelystä mahdollisimman helppoa ja miellyttävää. Kaikissa kattiloissa on ontto kahva kuumenemisen vähentämiseksi, kätevä sisäinen asteikko nesteiden mittaukseen, leveä reunus kaatamiseen ilman roiskeita sekä laadukkaat ja kestävät lasikannet, joiden avulla voit nähdä kattilan sisälle milloin tahansa.

WMF COMFORT LINE

 

11 items total
WMF-kattilasarja COMFORT LINE 5 kpl
€279
WM732556040
WMF-kattilasarja COMPACT CUISINE 5 kpl
€499
WM790556380
WMF-kattilasarja FUNCTION 4, 4 kpl
€549
WM0760046380
WMF-kattilasarja FUNCTION 4, 5 kpl
€579
WM760556380
WMF-kattilasarja GOURMET PLUS, 5 kpl
€579
WM720556030
WMF-kattilasarja MINI, 5 kpl
Outlet
WMF-kattilasarja MINI, 5 kpl
Varastossa (11 pcs)
€149
WM718556040
WMF-keittoastiasarja QUALITY ONE, 5 kpl sarja
€299
WM774556380
WMF-kattilasarja ASTORIA 5 kpl
€299
WM780556040
WMF-kattilasarja BELMONT, 5 kpl
€349
WM751556040
WMF-kattilasarja PROVENCE PLUS, 5 kpl
€299
WM721556380
WMF-kattilasarja QUALITY ONE, 4 kpl sarja, hopea, ruostumaton teräs WM0774046380