Fissler-kasari SNACK SET 12 cm

Code: FS816612100
Sale Sticker
Brand: Fissler
€39 –20 %
Fissler-kasari SNACK SET 12 cm
€39 –20 % €31,20
Varastossa (3 pcs)

Fissler välipalasetti on suunniteltu pienille kotitalouksille. Keittoastioiden pienen tilavuuden ansiosta voit valmistaa 1-2 annosta ja ruoanlaitto on niin taloudellista. Keittoastian koon tulisi aina kulkea käsi kädessä keitettävien annosten määrän kanssa. Fissler välipalasarjalla voit sisustaa ensimmäisen opiskelija-asunnon, yhden hengen kotitalouden tai ilahduttaa vanhuksia tai vastanaineita.

Detailed information

Product detailed description

Fissler välipalasetti on suunniteltu pienille kotitalouksille. Keittoastioiden pienen tilavuuden ansiosta voit valmistaa 1-2 annosta ja ruoanlaitto on niin taloudellista. Keittoastian koon tulisi aina kulkea käsi kädessä keitettävien annosten määrän kanssa. Fissler -välipalasarjalla voit sisustaa ensimmäisen opiskelija-asunnon, yhden hengen kotitalouden tai ilahduttaa vanhuksia tai vastanaineita.

  • Pienet tilavuudet ja laadukas muotoilu
  • Ulkopuolinen kiillotettu ulkonäkö ja sisäpuolinen sileä satiininen viimeistely
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut keittoastiat 18/10 ruostumatonta terästä
  • Pohjan erinomainen lämmönjohtavuus
  • Mukava kahva - ei tarvitse kattilankannattimia
  • Kulutusta kestävä, naarmuuntumaton
  • Kaareva leveämpi reunus puhdasta, tippatonta kaatamista varten
  • SuperThermic-pohja soveltuu kaikille lämmönlähteille, myös induktiolämmölle
  • Voidaan käyttää uunissa
  • Astianpesukoneen kestävä

Välipalasetti on valmistettu 18/10 ruostumattomasta teräksestä (18 % kromia, 10 % nikkeliä, 72 % terästä), joka on erittäin helppohoitoinen, hygieeninen ja erittäin korroosionkestävä. Kahva pysyy viileänä koko kypsennysprosessin ajan. Astian kaareva, leveämpi reunus takaa, että astia ei pääse kaatumaan vahingossa.

Täysin tasainen SuperThermic-pohja soveltuu käytettäväksi kaikilla liesilähteillä, myös induktiolla. Lämpö jakautuu tasaisesti ja ruoanvalmistus on energia- ja aikatehokasta. Kattilan sisäpinta on täysin sileä ja helppo puhdistaa. Pohjan ja seinien välinen liitos on aina täynnä Fissler keittoastioita, eikä siinä ole onttoja tiloja. Pohjan ja seinien välinen siirtymä on pyöristetty - arvostat sitä erityisesti silloin, kun sekoitat tiheää sisältöä, jolloin on tarpeen seurata koko padan ympärysmittaa keittimen kanssa.

Vinkkimme energiatehokkaaseen ruoanlaittoon: Jotta ruoanlaitto olisi energiatehokasta, sinun on löydettävä oikea lämmitystehon taso. Ruoan tulee kypsyä kattilassa vain varovasti, ja höyryä saa päästä vain vähän ulos. Liian paljon höyryä on merkki siitä, että lämpötilaa on alennettava!

Joka kolmas sekunti myydään 1 Fissler tuote maailmanlaajuisesti !

Fissler GmbH on Saksan suurin kotitalous- ja keittiötarvikkeiden valmistaja. Myyntikonttoreidensa kautta se toimii kaikilla mantereilla yli 80 maassa. Nimitys "Superbrand from Germany" nostaa Fissler oikeutetusti vaikutusvaltaisimpien konjakkien joukkoon. Useiden vuosikymmenten vahva keskittyminen innovointiin ja kehitykseen on perustellusti vaikuttanut sellaisten tuotteiden tuottamiseen, joiden avulla voit kokea usein tylsät teknologiset prosessit leikkisällä ja uudella tavalla. Joka vuosi asiakkaat odottavat innokkaasti uusia tuotteita, jotka viihdyttävät heitä. Fissler on uusien suuntausten edelläkävijä, mistä ovat osoituksena lukuisat patentit ja muotoilupalkinnot. On myös syytä mainita valvonnan hallinta, joka kattaa koko tuotantoprosessin tiukkojen standardien mukaisesti. Nykyaikaiset tuotantotekniikat ja uudet tarkastustyökalut takaavat korkeimman laadun. Yli 170 vuoden ajan Fissler on perustunut kolmeen keskeiseen pilariin - teknologiseen osaamiseen, valmistuksen huippuosaamiseen ja suureen innovatiivisuuteen. Kaikilla 700 työntekijällä on sama tavoite - asiakkaan tarpeisiin räätälöity tuote. Ruoanlaiton on miellytettävä asiakkaitamme! Made in Fissler (Saksa)

Additional parameters

Category: Kasarit
Weight: 0.48 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Materiaali: Ruostumaton teräs
Koko: 12 cm
Tuotetyyppi: Kasari
Väri: Hopeinen
Tuotetiedot: Soveltuu uuniin
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ Rodinná značka se specializací na hrnce a pánve
 Důraz na inovace a vysoce kvalitní produkty
✓ Přísná kontrola kvality - standard Made in Germany
✓ Řada ocenění za design

104350

Společnost Fissler GmbH je největším německým výrobcem potřeb pro domácnost a kuchyni. Její nádobí vyniká precizním zpracováním, účelností a důmyslným designem. Jakkoliv je Fissler jednou z německých superznaček, je až dosud rodinným podnikem.

Německý rodinný podnik založil v roce 1845 instalatérský technik Carl Philipp Fissler. Přes vynález polních kuchyní se firma propracovala k výrobě hrnců a pánví, v čemž se postupně stala specialistou. Vyvinula mj. první tlakový hrnec s vícestupňovým ovládacím ventilem vitavit® či pánev s nepřilnavým povrchem (PTFE). Zákazníky ve více než 80 zemích světa si Fissler získává nejen důrazem na technologické know-how, inovace a kvalitní výrobu, ale i na odborné poradenství či dlouhé záruční doby. Všechny produkty prochází komplexními výrobními procesy a podstupují přísnou kontrolu kvality, díky čemuž dosahují standardu „Made in Germany“, oceňovaného po celém světě. Výrobky se též pyšní řadou prestižních designových ocenění včetně Red Dot a iF design awards.