de Buyer -kakkuvuoka ELASTOMOULE 25 pienelle financier-leivokselle, silikoni

Code: DB185201
Sale Outlet
Brand: de Buyer
€60,47 –28 %
de Buyer -kakkuvuoka ELASTOMOULE 25 pienelle financier-leivokselle, silikoni
€60,47 –28 % €43,35
Varastossa (3 pcs)

Ammattikäyttöön tarkoitettu silikonimuotti 25 minileivälle financier Elastomoule® soveltuu sekä lämpimään että kylmään valmistukseen. Täydellinen muoto ja terävät reunat mahdollistavat luomustesi täydellisen esittelyn.

Detailed information

Product detailed description

Ammattikäyttöön tarkoitettu silikonimuotti 25 minileivälle financier Elastomoule® soveltuu sekä lämpimään että kylmään valmistukseen. Täydellinen muoto ja terävät reunat mahdollistavat luomustesi täydellisen esittelyn.

Ammattimaiset silikonimuotit Elastomoule® ranskalaiselta yritykseltä de Buyer ovat markkinoiden ehdotonta huippua. Erityismateriaalin - metallipölyä sisältävän silikonivaahdon - ansiosta nämä muotit ovat erittäin hyvin lämpöä johtavia ja takaavat täydelliset tulokset. Taikina on tasaisesti kypsennetty, ja sen koko pinnalla on karamellisoitunut kerros. Elastomoule®-muotit kestävät lämpötiloja -70 °C:sta +300 °C:een, joten ne soveltuvat sekä leivontaan että myöhempään säilytykseen pakastimessa. Ranskalaiset keittiömestarit käyttävät näitä muotteja erilaisten alkupalojen ja jälkiruokien valmistukseen, sekä paistettujen että paistamattomien. Ne soveltuvat myös erilaisiin munavoiteisiin, vaahdotettuihin vaahtoihin, aspikseihin jne.

Ammattimaiset silikonimuotit Elastomoule® de Buyer lyhyesti:

 • joustava ja tarttumaton silikonivaahto, jossa on metallipölyä
 • erittäin nopea lämmönsiirto materiaalissa olevien mikrokuplien ansiosta
 • paahdetun sisällön täydellinen karamellisoituminen
 • patentoitu järjestelmä
 • soveltuu leivontaan ja pakastamiseen, kestää lämpötiloja -70 °C:sta +300 °C:seen
 • ammattimainen laatu

Elastomoule®-muottien käyttö:

 • Pese muotit saippuavedellä tai astianpesukoneessa ennen ensimmäistä käyttökertaa. Voitele muotti vain pienellä määrällä öljyä tai voita ennen ensimmäistä käyttökertaa. Tämä ei ole tarpeen myöhemmässä käytössä.
 • Jos käytät muotteja uunissa, aseta ne suoraan ritilälle, älä leivinpellille. Ritilän ansiosta lämpö kiertää paljon paremmin ja sisältö kypsyy tasaisemmin. Ritilä on sijoitettava uunin alaosaan.
 • Elastomoule®-silikonimuoteissa paistettaessa käytettävät lämpötilat ovat samat kuin tavanomaisissa paistovuoissa.
 • Älä käytä uunissa grillaustilassa, infrapunasäteet voivat vahingoittaa muotteja vakavasti.
 • Voidaan käyttää mikroaaltouunissa.
 • Älä koskaan laita uuniin, jos yksikään muotti on tyhjä! Lorauta tyhjiin kohtiin hieman öljyä tai ripottele niihin jauhoja.
 • Älä käytä veistä tai muita teräviä esineitä muotin käsittelyyn.
 • Helppo puhdistaa juoksevan veden alla tai astianpesukoneessa.

Additional parameters

Category: Kakkuvuoat
Weight: 0.14 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: de Buyer Elastomoule®
Tuotetyyppi: Leivontavuoka
Margin: C

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

✓ de Buyer je francouzský výrobce vysoce kvalitního kuchyňského vybavení
Hrnce, pánve, kastroly, kuchyňské náčiní
✓ Tradiční rodinná firma
✓ Založena r. 1830, inovace, ekologie, maximální kvalita

109140

Společnost de Buyer byla založena před téměř 190 lety ve francouzském Faymont-Val d’Ajol. Hrdá na své kořeny, obhajuje tradici a kvalitu francouzského designu do dnešních dnů. Výroba nádobí je ze značné části dělána ručně a svou roli hraje i po desetiletí předávané know-how.

De Buyer je tradiční rodinná firma založená roku 1830 ve Francii, která navrhuje a vyrábí prvotřídní gastronomické potřeby jako např. hrnce, kastroly, pánve nebo různé kuchyňské náčiní. Výrobky de Buyer jsou exportovány do více jak 95 zemí po celém světě a značka je též považována za významného inovátora, přihlašujícího tucet nových patentů ročně. Mezi nejvýznamnější inovace v posledních letech patří měděné nádobí PRIMA MATERA. Tato exkluzivní série se speciálním feromagnetickým dnem zprostředkovává tepelné vlastnosti měděného nádobí také pro majitele indukčních sporáků.