Miyabi -japanilainen viipalointiveitsi CHUTOH 5000MCD 16 cm
Code: MB34372161Product detailed description
"Jokaisen kokin veitsi on kurkistus hänen sieluunsa."
Rokusaburo Michiba, japanilaisen keittiön asiantuntija ja kokki
Erittäin terävä keskikokoinen japanilainen veitsi CHUTOH, ihanteellinen lihan tai kalan viipalointiin. Ohut ja vakaa 16 cm pitkä terä takaa, että voit hallita leikkaamista täysin. Tällä veitsellä voit viipaloida lihaa kirurgisella tarkkuudella. Lihan lisäksi CHUTOH voidaan käyttää myös suurempia vihannes- ja hedelmäpaloja. Tämä poikkeuksellinen viipalointityökalu, jossa on mukava kahva, ei saisi puuttua muidenkaan kuin aasialaisten kokkien välttämättömistä varusteista.
Tekniset tiedot: terän pituus 16 cm, kahvan pituus 11,5 cm, paino 0,182 kg
MIYABI 5000MCD veitsisarjassa yhdistyvät täydellinen toimivuus, ergonomia ja ainutlaatuinen muotoilu. Jokainen yksittäinen veitsi on aitoa käsityötaitoa Sekin "veitsien kaupungista". Perinteinen käsityötaito ja nykyaikainen teknologia ovat johtaneet siihen, että kaupallisesti tuotettujen veitsien laatu on korkein mahdollinen. Erittäin kova Micro Carbide MC63 -jauheteräsydän on kapseloitu 100 eri kovuusluokan teräksen kerrokseen. Erityinen terän viimeistely antaa terälle kerroksellisen rakenteen, joka antaa jokaiselle veitselle alkuperäisen , ainutlaatuisen Damascene-kukkakuvion. Teräksen entistä parempien ominaisuuksien saavuttamiseksi käytettiin ainutlaatuista CRYODUR®-karkaisuprosessia, jonka aikana teräs jäädytetään -196 °C:ssa. Tuloksena syntyneen materiaalin äärimmäinen kovuus on 63 Rockwellin kovuus. Veitsi on symmetrisesti käsin hiottu "V"-muotoiseksi 19°:n kulmassa. Honbazuken perinteinen käsin teroitus on todistettu satojen vuosien ajan mestariveitsien valmistajien tekemällä työllä. Kyseessä on monivaiheinen hiontaprosessi, jossa veitsi teroitetaan ensin pystysuoralla ja vaakasuoralla pyörivällä hiomakivellä ja lopuksi terä kiillotetaan nahkaisella hoonaushihnalla. Kiilamaisen leikkuureunan ansiosta terä tunkeutuu helposti ruokaan. Klassinen D-kirjaimen muotoinen kahva on valmistettu Masur-koivusta. Puun rakenne ja puun jyvä on jokaisessa kappaleessa ainutlaatuinen. Käytetty materiaali symboloi täydellisesti japanilaista luonnon kunnioittamista. Kahvan hienostunut koristelu piilee aasialaistyylisissä yksityiskohdissa - ruostumattomasta teräksestä valmistettu logojalka, mosaiikkikuvioinen koristetappi ja punainen viiva tuovat vahvan esteettisen kokemuksen.
- Erittäin kova Micro Carbide MC63 -jauheteräksinen ydin
- Kovuus 63 Rockwell
- CRYODUR® - ainutlaatuinen menetelmä pakkaskarkaisuun / karkaisuun
- 101 kerrosta terästä
- Damascene (kukka) muotoilu
- Aito, kapea japanilainen muoto
- V-muotoinen kiilaleikkaus
- Honbazuken ainutlaatuinen kolmivaiheinen käsihionta
- Katana Edge
- Korkea teränpitokyky, korroosionkestävyys ja optimaalinen joustavuus
- Masur-koivusta valmistettu mukava D-muotoinen kahva
- Täydellinen tasapaino miellyttävään veitsen käsittelyyn
- Ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalka logolla
- Elinikäinen takuu terän valmistusvirheiden varalta
- Ei sovellu astianpesukoneeseen
Kauneus ja tarkkuus ovat japanilaisen kulttuurin tunnusmerkkejä, ja tuotemerkki kunnioittaa samaa filosofiaa MIYABI japanin Sekissä, joka on ollut japanilaisten ruokailuvälineiden keskus 1300-luvulta lähtien. Japanilainen perinteinen veitsivalmistaja on yhdistänyt tarkan käsityötaitonsa saksalaisen tuotemerkin ZWILLING J hyväksi havaittuihin valmistusprosesseihin ja standardeihin. A. HENKELS. ZWILLING -yritysryhmä pystyi näin laajentamaan valikoimaansa valmistamalla omia aitoja japanilaisia veitsiä aivan japanilaisen veitsiteollisuuden sydämessä.
Japanilaisten miekkojen valmistus on ollut nousevan auringon maassa perinne jo vuosisatojen ajan. Samuraimiekkoja ihailtiin ja ihaillaan niiden ainutlaatuisen tyylikkyyden, terävyyden, kauneuden ja teknisen täydellisyyden vuoksi. Tarkasti valmistetut MIYABI -instrumentit, joissa on aidot japanilaiset terät, ovat tämän perinteen arvoinen jatkaja. Veitsien upea, lähes "kirurginen" terävyys säilyttää käytettyjen raaka-aineiden rakenteen . Ole yhtä vaativa kuin japanilaiset kokit, ja tavoitteesi on aina täydellisen näköinen ja maukas ruokalaji.
Suositukset ja ylläpito:
- Älä käytä veitsiä erittäin kovien ainesosien, kuten pakasteiden, leikkaamiseen
- Älä altista veistä pitkäaikaiselle kosketukselle veden tai suolan kanssa
- Vältä veitsen taivuttamista
- Terävyyden säilyttämiseksi veitsi on suositeltavaa pestä käsin miedolla pesuaineella käytön jälkeen ja kuivata välittömästi
- Suojaa terä iskuilta
- Jos et käytä veistä pitkään aikaan, on suositeltavaa kääriä se kuivaan kankaaseen tai sanomalehtipaperiin. Sanomalehtipainokoneessa käytetty musteöljy suojaa terää mahdolliselta korroosiolta
- Terä voidaan pyyhkiä öljyllä kastetulla liinalla osana hoitoa, mikä lisää korroosionkestävyyttä
- Säilytä veitsi turvallisessa paikassa
Additional parameters
| Category: | Japanilaiset gyuto-veitset |
|---|---|
| Weight: | 0.54 kg |
| EAN: | 4009839275982 |
| K překladu: | CZ AUTO |
| Tuotesarja: | MIYABI 5000MCD |
| Koko: | 16 cm |
| Tuotetyyppi: | Japanilainen ja santoku-veitsi |
| Terän pituus: | 16 cm |
| Kpl setissä: | 1 ks |
| Margin: | E |
| Valmistaja: | MIYABI |
| Margin-category: | B |
Be the first who will post an article to this item!
|
✓ Špičkový japonský výrobce nožů |
![]() |
TradiÄŤnĂ japonskĂ˝ vĂ˝robce nožů Miyabi spojil preciznĂ Ĺ™emeslnĂ© zpracovánĂ s osvÄ›dÄŤenĂ˝mi vĂ˝robnĂmi postupy a standardy nÄ›meckĂ© spoleÄŤnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. VĂ˝sledkem tĂ©to vzájemnĂ© spolupráce jsou luxusnĂ, krásnĂ© a vĂ˝jimeÄŤnÄ› ostrĂ© noĹľe, stavĂcĂ na tradici japonskĂ©ho noĹľĂĹ™skĂ©ho umÄ›nĂ.
NoĹľe Miyabi si berou to nejlepšà z japonskĂ© noĹľĂĹ™skĂ© tradice a nÄ›meckĂ©ho inĹľenĂ˝rstvĂ. VyrábÄ›ny jsou v japonskĂ©m Seki, vyhlášenĂ©m centru noĹľĂĹ™skĂ©ho Ĺ™emesla, a od roku 2004 se dĂlna stala součástĂ spoleÄŤnosti Zwilling J. A. Henckels. KromÄ› jedineÄŤnĂ©ho Ĺ™emeslnĂ©ho zpracovánĂ je znaÄŤka svÄ›tovÄ› proslulá svĂ˝mi ostrĂ˝mi ÄŤepelemi, kterĂ© uhranou na prvnĂ pohled. Jejich vĂ˝roba probĂhá pod dohledem skuteÄŤnĂ˝ch mistrĹŻ, kteřà svĂ© znalosti dÄ›dĂ z generace na generaci. KromÄ› samotnĂ˝ch nožů v Miyabi vyrábĂ i pĹ™ĂslušenstvĂ: dĹ™evÄ›ná krájecĂ prkĂ©nka, bloky z bambusovĂ©ho dĹ™eva a brusnĂ© kameny ÄŤi brousky.
