Miyabi -japanilainen vihannesveitsi SHOTOH 4000FC 13 cm

Code: MB33951141
Brand: MIYABI
€165 –27 %
Miyabi -japanilainen vihannesveitsi SHOTOH 4000FC 13 cm
€165 –27 % €119
Varastossa (1 pcs)

"Keittiö, josta ei löydy hyvää veistä, ei ole keittiö."

Detailed information

Product detailed description

"Keittiö, josta ei löydy hyvää veistä, ei ole keittiö."

Masaharu Morimoto, japanilaisen keittiön asiantuntija ja kokki

Erittäin terävä japanilainen pikkuveitsi SHOTOH, jossa on ohut mutta kestävä lyhyt terä, sopii erinomaisesti vihannesten ja hedelmien puhdistamiseen, kuorimiseen ja viipalointiin. Poikkeuksellisen hienon teränsä ansiosta tämä veitsi on myös täydellinen väline lihan vartaaseen pujottamiseen. Lyhyt terä ja mukava kahva mahdollistavat tarkasti ohjatut leikkaukset. SHOTOH on yksi Japanin suosituimmista ja yleisimmistä veitsistä. Kestävä kahdeksankulmainen kahva istuu hyvin käteen ja lisää otteen turvallisuutta.

Tekniset tiedot: terän pituus 13 cm

Ruoanlaiton nautinto alkaa valmistelutyöstä, jossa veitsellä on vertaansa vailla oleva johtava rooli. MIYABI 4000FC -sarjan japanilaiset veitset opastavat sinua tyylikkäästi kaikissa ruoanvalmistuksen rituaaleissa. Perinteisillä kahvoilla varustetut veitset on kehitetty painottaen tyylikkyyttä ja mahdollisimman suurta käytännöllisyyttä ja turvallisuutta.

Terä on valmistettu FC61-kaksoiskarkaistusta kromiteräksestä. Vielä parempien ominaisuuksien saavuttamiseksi käytettiin ainutlaatuista CRYODUR®-karkaisuprosessia, jonka aikana teräs jäädytetään -196 °C:ssa. Tuloksena syntynyt materiaali on poikkeuksellisen kovaa. Honbazuken perinteinen käsin teroitus on todistettu satojen vuosien ajan mestariveitsien valmistajien tekemällä työllä. Kyseessä on monivaiheinen hiontaprosessi, jossa veitsi teroitetaan ensin pystysuoralla ja vaakasuoralla pyörivällä hiomakivellä ja lopuksi terä kiillotetaan nahkaisella hoonaushihnalla. Symmetrinen hionta ja Katana-terä takaavat helpon tunkeutumisen raaka-aineiden läpi. Katkaistu suojus estää sormien liukumisen terään.

Kahdeksankulmainen kahva antaa täydellisen hallinnan leikkaukseen ja tehokkaan tuen viipaloimisen aikana. Eebenpuu on luonnostaan kestävää ja mittasuhteiltaan stabiilia sen korkean rakeisuuden ansiosta. Kahvan koristeellinen tappi on kunnollinen ja koristeellinen menetelmä. Veitsen täydellinen tasapaino tuo mukavuutta ja ehkäisee käden väsymistä. Veitset MIYABI 4000FC tyydyttävät täysin japanilaista alkuperää olevien tarkkuusvälineiden halusi.

  • Valmistettu kahdesti karkaistusta kromatusta teräksestä FC61
  • Kovuus 61 Rockwell
  • CRYODUR® - ainutlaatuinen menetelmä pakastekovettamiseen/karkaisuun
  • 2-kertainen terä

 • Leikkaussuoja lisää käyttöturvallisuutta

 • Aito, kapea japanilainen muoto
 • Terä Katanan reuna
 • Symmetrinen leikkaus
 • Honbazuken ainutlaatuinen kolmivaiheinen käsihionta
 • Korkea teränpitokyky, korroosionkestävyys ja optimaalinen joustavuus
 • Mukava pakka-puusta valmistettu kahva
 • Kahdeksankulmainen muoto, kyllästetty puu
 • Täydellinen tasapaino miellyttävään veitsen käsittelyyn
 • Koristeellinen tappi
 • Kaiverrettu logo
 • Ei sovellu astianpesukoneeseen
 • Elinikäinen takuu terän valmistusvirheiden varalta

Kauneus ja tarkkuus ovat japanilaisen kulttuurin tunnusmerkkejä, ja tuotemerkki kunnioittaa samaa filosofiaa MIYABI japanin Sekissä, joka on ollut japanilaisten ruokailuvälineiden keskus 1300-luvulta lähtien. Japanilainen perinteinen veitsivalmistaja on yhdistänyt tarkan käsityötaitonsa saksalaisen tuotemerkin ZWILLING J hyväksi havaittuihin valmistusprosesseihin ja standardeihin. A. HENKELS. ZWILLING -yritysryhmä pystyi näin laajentamaan valikoimaansa valmistamalla omia aitoja japanilaisia veitsiä aivan japanilaisen veitsiteollisuuden sydämessä.

Japanilaisten miekkojen valmistus on ollut nousevan auringon maassa perinne jo vuosisatojen ajan. Samuraimiekkoja ihailtiin ja ihaillaan niiden ainutlaatuisen tyylikkyyden, terävyyden, kauneuden ja teknisen täydellisyyden vuoksi. Tarkasti valmistetut MIYABI -instrumentit, joissa on aidot japanilaiset terät, ovat tämän perinteen arvoinen jatkaja. Veitsien upea, lähes "kirurginen" terävyys säilyttää käytettyjen raaka-aineiden rakenteen . Ole yhtä vaativa kuin japanilaiset kokit, ja tavoitteesi on aina täydellisen näköinen ja maukas ruokalaji.

Suositukset ja ylläpito:

 • Älä käytä veitsiä erittäin kovien ainesosien, kuten pakasteiden, leikkaamiseen
 • Älä altista veistä pitkäaikaiselle kosketukselle veden tai suolan kanssa
 • Vältä veitsen taivuttamista
 • Terävyyden säilyttämiseksi veitsi on suositeltavaa pestä käsin miedolla pesuaineella käytön jälkeen ja kuivata välittömästi
 • Suojaa terä iskuilta
 • Jos et käytä veistä pitkään aikaan, on suositeltavaa kääriä se kuivaan kankaaseen tai sanomalehtipaperiin. Sanomalehtipainokoneessa käytetty musteöljy suojaa terää mahdolliselta korroosiolta
 • Terä voidaan pyyhkiä öljyllä kastetulla liinalla osana hoitoa, mikä lisää korroosionkestävyyttä
 • Säilytä veitsi turvallisessa paikassa

Additional parameters

Category: Japanilaiset veitset
Weight: 0.18 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: MIYABI 4000FC
Koko: 14 cm
Tuotetyyppi: Japanilainen ja santoku-veitsi
Terän pituus: 14 cm
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Špičkový japonský výrobce nožů
✓ Spojení japonské nožířské tradice s německou společností Zwilling
Luxusní výjimečně ostré nože
✓ Široký sortiment příslušenství k nožům

104382

Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.

Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.