Miyabi -japanilainen veitsi NAKIRI 5000FCD 17 cm

Code: MB34685171
KULINA WEEKEND
Brand: MIYABI
€286
Varastossa (2 pcs)

Erittäin terävää japanilaista nakiriveitsiä käytetään nousevan auringon maassa pääasiassa vihannesten ja hedelmien nopeaan ja helppoon leikkaamiseen. Siksi se on saavuttanut suuren suosion kasvissyöjien ja vegaanien keskuudessa.

Detailed information

Product detailed description

Erittäin terävää japanilaista nakiriveitsiä käytetään nousevan auringon maassa pääasiassa vihannesten ja hedelmien nopeaan ja helppoon leikkaamiseen. Siksi se on saavuttanut suuren suosion kasvissyöjien ja vegaanien keskuudessa.

Jokainen yksittäinen veitsi on Sekin "veitsien kaupungin" mestarillisen työn tulos. Perinteinen käsityötaito ja nykyaikainen teknologia ovat luoneet kaupallisesti valmistettujen veitsien korkeimman mahdollisen laadun. Erittäin kova FC61-jauheteräsydän on kapseloitu 48 teräksen kerrokseen. Terän erikoisviimeistely antaa terälle kerroksellisen rakenteen, joka antaa jokaiselle veitselle omaperäisen ja ainutlaatuisen kuvion.

Teräksen entistä parempien ominaisuuksien saavuttamiseksi käytettiin ainutlaatuista FRIODUR®-pakkaskarkaisutekniikkaa. Tuloksena syntynyt materiaali on erittäin kovaa ja korroosionkestävää. Veitsi on symmetrisesti hiottu V-kirjaimen muotoon 19°:n kulmassa. Jokainen kappale leikataan käsin perinteisellä Honbazuke-tekniikalla, joka on todistettu mestarileikkureiden satojen vuosien harjoittelulla. Kyseessä on monivaiheinen teroitusprosessi, jossa veitsi teroitetaan ensin pysty- ja vaakahiontakivellä, minkä jälkeen terä kiillotetaan nahkaisella teroitushihnalla. Kahva on valmistettu tummasta puusta.

  • Erittäin kova FC61-jauhe-teräsydän
  • FRIODUR ® - ainutlaatuinen menetelmä pakastekovettumiseen
  • Damascene-teräs, valmistettu 48 kerroksesta
  • V-muotoinen kiilaleikkaus
  • Kolmivaiheinen käsinhiontaperinne Honbazuke
  • Katana Edge, täydellinen tasapaino
  • Korkea teränpitokyky, korroosionkestävyys ja optimaalinen joustavuus
  • Mukava "D"-muotoinen kahva tummaa puuta
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalka logolla
  • Elinikäinen takuu terän valmistusvirheiden varalta

Additional parameters

Category: Japanilaiset veitset
Weight: 0.38 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: MIYABI 5000FCD
Tuotetyyppi: Japanilainen ja santoku-veitsi
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Špičkový japonský výrobce nožů
✓ Spojení japonské nožířské tradice s německou společností Zwilling
Luxusní výjimečně ostré nože
✓ Široký sortiment příslušenství k nožům

104382

Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.

Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.