Miyabi -japanilainen lihaveitsi GYUTOH 6000MCT 24 cm, vaahtera

Code: MB34073241
Sale Sticker Outlet
Brand: MIYABI
€348 –29 %
Miyabi -japanilainen lihaveitsi GYUTOH 6000MCT 24 cm, vaahtera
€348 –29 % €244
Varastossa (1 pcs)

"Jokainen japanilainen kokki uskoo, että hänen sielunsa tulee osaksi veistä siitä hetkestä lähtien, kun hän alkaa työskennellä sen kanssa. Sieluasi ei saa koskaan laittaa astianpesukoneeseen!"

Detailed information

Product detailed description

"Jokainen japanilainen kokki uskoo, että hänen sielunsa tulee osaksi veistä siitä hetkestä lähtien, kun hän alkaa työskennellä sen kanssa. Sieluasi ei saa koskaan laittaa astianpesukoneeseen!"

Masaharu Morimoto, japanilaisen keittiön asiantuntija ja kokki

Erittäin terävä japanilainen veitsi GYUTOH tekee vaikutuksen aidon japanilaisen muotoisella vakaalla terällään. Veitsellä on poikkeuksellinen leikkuuvoima, ja se sopii erinomaisesti lihan viipalointiin. Korkeampi kärki on optimaalinen kehto-/liukutyyliseen leikkaamiseen.24 cm pitkä terä, pehmeä siirtymäsuoja ja tukeva ergonominen kahva takaavat, että leikkaaminen on täysin hallinnassasi. GYUTOH -veitsi on saavuttanut suosiota myös länsimaisten kokkien keskuudessa.

Tekniset tiedot: terän pituus 24 cm, kahvan pituus 14,2 cm, paino 0,234 kg

MIYABI 6000MCT veitsisarjassa yhdistyvät täydellinen toimivuus, ainutlaatuinen muotoilu ja esteettisyys. Niiden vaikuttavia ominaisuuksia arvostavat kaikki ammattilaiset ja innokkaat ruoanlaiton aloittelijat. Japanilaiset veitset ovat ainutlaatuisia lähinnä terän ja kahvan muotoilun vuoksi. Jokainen yksittäinen veitsi on aitoa käsityötaitoa Sekin "veitsien kaupungista". Äärimmäisen kova Micro Carbide MC63 -jauheteräsydän on kapseloitu kahteen teräksen kerrokseen. Tsuchimen erityinen terän viimeistely on käsin taottu, ja sen kuvioitu pinta luo toiminnallisen ja alkuperäisen ilmeen. Tsuchimea verrataan Japanissa kuuhun, joka heijastuu meren pinnalla. Näin syntyvät painaumat estävät tehokkaasti viipaloituja ainesosia tarttumasta kiinni, ja veitsi on erittäin tehokas. Teräksen entistä parempien ominaisuuksien saavuttamiseksi käytettiin ainutlaatuista CRYODUR®-karkaisuprosessia, jonka aikana teräs jäädytetään -196 °C:ssa. Tuloksena syntyneen materiaalin äärimmäinen kovuus on 63 Rockwellin kovuus. Veitsi on symmetrisesti käsin leikattu. Honbazuken perinteinen käsin teroitus on todistettu satojen vuosien ajan mestariveitsien valmistajien tekemällä työllä. Kyseessä on monivaiheinen hiontaprosessi, jossa veitsi teroitetaan ensin pystysuoralla ja vaakasuoralla pyörivällä hiomakivellä ja lopuksi terä kiillotetaan nahkaisella hoonaushihnalla. Eksoottisesta Cocobolo Pakka -puusta valmistettu vankka kahva on paitsi täydellisen tasapainoinen myös mittasuhteiltaan vakaa. Puun tumma sävy antaa ylellisen vaikutelman. Käytetty luonnonmateriaali symboloi täydellisesti japanilaista luonnon kunnioittamista. Kahvan hienostunut koristelu piilee aasialaistyylisissä yksityiskohdissa - ruostumattomasta teräksestä valmistettu logojalka, mosaiikkikuvioinen koristetappi sekä kultainen ja punainen viiva tuovat vahvan esteettisen kokemuksen.

 • Erittäin kova Micro Carbide MC63 -jauheteräksinen ydin
 • Kovuus 63 Rockwell
 • CRYODUR® - ainutlaatuinen menetelmä pakkaskarkaisuun / karkaisuun
 • 3 kerrosta terästä
 • Tsuchime-terän pinta - käsin työstetty
 • Aito, kapea japanilainen muoto
 • Symmetrinen leikkaus
 • Honbazuken ainutlaatuinen kolmivaiheinen käsihionta
 • Korkea teränpitokyky, korroosionkestävyys ja optimaalinen joustavuus
 • Ergonominen ja mittasuhteiltaan vakaa kahva, joka on valmistettu eksoottisesta Cocobolo Pakka -puusta
 • Täydellinen tasapaino miellyttävään veitsen käsittelyyn
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalka logolla
 • Ei sovellu astianpesukoneeseen

Kauneus ja tarkkuus ovat japanilaisen kulttuurin tunnusmerkkejä, ja tuotemerkki kunnioittaa samaa filosofiaa MIYABI japanin Sekissä, joka on ollut japanilaisten ruokailuvälineiden keskus 1300-luvulta lähtien. Japanilainen perinteinen veitsivalmistaja on yhdistänyt tarkan käsityötaitonsa saksalaisen tuotemerkin ZWILLING J hyväksi havaittuihin valmistusprosesseihin ja standardeihin. A. HENKELS. ZWILLING -yritysryhmä pystyi näin laajentamaan valikoimaansa valmistamalla omia aitoja japanilaisia veitsiä aivan japanilaisen veitsiteollisuuden sydämessä.

Japanilaisten miekkojen valmistus on ollut nousevan auringon maassa perinne jo vuosisatojen ajan. Samuraimiekkoja ihailtiin ja ihaillaan niiden ainutlaatuisen tyylikkyyden, terävyyden, kauneuden ja teknisen täydellisyyden vuoksi. Tarkasti valmistetut MIYABI -instrumentit, joissa on aidot japanilaiset terät, ovat tämän perinteen arvoinen jatkaja. Veitsien upea, lähes "kirurginen" terävyys säilyttää käytettyjen raaka-aineiden rakenteen . Ole yhtä vaativa kuin japanilaiset kokit, ja tavoitteesi on aina täydellisen näköinen ja maukas ruokalaji.

Suositukset ja ylläpito:

 • Älä käytä veitsiä erittäin kovien ainesosien, kuten pakasteiden, leikkaamiseen
 • Älä altista veistä pitkäaikaiselle kosketukselle veden tai suolan kanssa
 • Vältä veitsen taivuttamista
 • Terävyyden säilyttämiseksi veitsi on suositeltavaa pestä käsin miedolla pesuaineella käytön jälkeen ja kuivata välittömästi
 • Suojaa terä iskuilta
 • Jos et käytä veistä pitkään aikaan, on suositeltavaa kääriä se kuivaan kankaaseen tai sanomalehtipaperiin. Sanomalehtipainokoneessa käytetty musteöljy suojaa terää mahdolliselta korroosiolta
 • Terä voidaan pyyhkiä öljyllä kastetulla liinalla osana hoitoa, mikä lisää korroosionkestävyyttä
 • Säilytä veitsi turvallisessa paikassa

Additional parameters

Category: Japanilaiset veitset
Weight: 0.4 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: MIYABI 6000MCT
Koko: 24 cm
Tuotetyyppi: Japanilainen ja santoku-veitsi
Terän pituus: 24 cm
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Špičkový japonský výrobce nožů
✓ Spojení japonské nožířské tradice s německou společností Zwilling
Luxusní výjimečně ostré nože
✓ Široký sortiment příslušenství k nožům

104382

Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.

Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.