Miyabi -japanilainen lihaveitsi GYUTOH 5000MCD 67 20 cm, vaahtera

Code: MB34401201
Brand: MIYABI
€587
Varastossa (1 pcs)

"Nauttiaksesi ruoanlaitosta sinun on ensin hankittava todella hyvä veitsi."

Detailed information

Product detailed description

"Nauttiaksesi ruoanlaitosta sinun on ensin hankittava todella hyvä veitsi."

Rokusaburo Michiba, japanilaisen keittiön asiantuntija ja kokki

Erittäin terävä japanilainen veitsi GYUTOH tekee vaikutuksen aidon japanilaisen muotoisella vakaalla terällään. Veitsellä on poikkeuksellinen leikkuuvoima, ja se sopii erinomaisesti lihan leikkaamiseen ja viipalointiin. Korkeampi kärki on optimaalinen kehto-/liukutyyliseen leikkaamiseen.20 cm pitkä terä ja mukava D-muotoinen kahva takaavat, että leikkaaminen on täysin hallinnassasi. Suojan erityinen muoto tukee täydellisesti veitsen aasialaista otetta. GYUTOH -veitsi on saavuttanut suosiota myös länsimaisten kokkien keskuudessa.

Tekniset tiedot: terän pituus 20 cm, kahvan pituus 11,4 cm, paino 196 g

MIYABI 5000MCD 67 -malliston työkalu on oikea ehdokas henkilökohtaiseksi veitseksi koko elämän ajaksi. Huurteisten teräkukkien kimalteleva damascene-kuvio on ainutlaatuinen ja symboloi yksilöllisyyttäsi. Elävä kuvio heijastuu löyhästi puiseen kahvaan, mikä luo taideteoksen, joka herättää kunnioitusta ja nöyryyttä.

Jokainen yksittäinen veitsi on aitoa käsityötaitoa Sekin "veitsien kaupungista". Perinteinen käsityötaito ja nykyaikainen teknologia ovat johtaneet siihen, että kaupallisesti tuotettujen veitsien laatu on korkein mahdollinen. Erittäin kova Micro Carbide MC66 -jauheteräsydän on kapseloitu 132 eri kovuusluokan teräksen sisään. Erityinen terän viimeistely antaa terälle kerroksellisen rakenteen, joka antaa jokaiselle veitselle alkuperäisen ja ainutlaatuisen Damascene-kukkakuvion. Vielä parempien ominaisuuksien saavuttamiseksi teräs karkaistaan ainutlaatuisella CRYODUR®-prosessilla, jonka aikana se jäädytetään -196 °C:ssa. Tuloksena syntyneen materiaalin äärimmäinen kovuus on 66 Rockwellin luokkaa. Veitsi on symmetrisesti käsin hiottu "V"-muotoiseksi 10°:n kulmassa. Honbazuken perinteinen käsin teroitus on todistettu satojen vuosien ajan mestariveitsien valmistajien tekemällä työllä. Kyseessä on monivaiheinen hiontaprosessi, jossa veitsi teroitetaan ensin pystysuoralla ja vaakasuoralla pyörivällä hiomakivellä ja lopuksi terä kiillotetaan nahkaisella hoonaushihnalla. Kiilamaisen leikkuureunan ansiosta terä tunkeutuu helposti ruokaan. Klassinen D-kirjaimen muotoinen kahva on valmistettu stabiloidusta vaahterasta. Tunnustettu runsas puukuvio on ainutlaatuinen jokaisessa kappaleessa.

Käytetyt materiaalit edustavat luonnonvarojen keskittynyttä voimaa. Puun väri heijastaa aikaa ja elementtejä ja kertoo oman tarinansa. Kultainen mosaiikkikuvioinen sipuli muistuttaa ikonisten japanilaisten miekkojen koristeellista suojusta, mutta aasialainen kohokuvioitu jalka valjastaa veitsen energian kuvaannollisesti.

 • Erittäin kova Micro Carbide MC66 -jauheteräsydän
 • Erittäin korkea hiilipitoisuus
 • Kovuus 66 Rockwell
 • CRYODUR® - ainutlaatuinen menetelmä pakkaskarkaisuun / karkaisuun
 • 133 teräksen kerrosta
 • Damascene (kukka) muotoilu
 • Aito, kapea japanilainen muoto
 • V-muotoinen kiilaleikkaus
 • Honbazuken ainutlaatuinen kolmivaiheinen käsihionta
 • Katana Edge
 • Korkea teränpitokyky, korroosionkestävyys ja optimaalinen joustavuus
 • Mukava D-muotoinen kahva on valmistettu stabiloidusta vaahterapuusta
 • Täydellinen tasapaino miellyttävään veitsen käsittelyyn
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kohokuvioitu jalka, jossa on logo
 • Elinikäinen takuu terän valmistusvirheiden varalta
 • Ei sovellu astianpesukoneeseen

Kauneus ja tarkkuus ovat japanilaisen kulttuurin tunnusmerkkejä, ja tuotemerkki kunnioittaa samaa filosofiaa MIYABI japanin Sekissä, joka on ollut japanilaisten ruokailuvälineiden keskus 1300-luvulta lähtien. Japanilainen perinteinen veitsivalmistaja on yhdistänyt tarkan käsityötaitonsa saksalaisen tuotemerkin ZWILLING J hyväksi havaittuihin valmistusprosesseihin ja standardeihin. A. HENKELS. ZWILLING -yritysryhmä pystyi näin laajentamaan valikoimaansa valmistamalla omia aitoja japanilaisia veitsiä aivan japanilaisen veitsiteollisuuden sydämessä.

Japanilaisten miekkojen valmistus on ollut nousevan auringon maassa perinne jo vuosisatojen ajan. Samuraimiekkoja ihailtiin ja ihaillaan niiden ainutlaatuisen tyylikkyyden, terävyyden, kauneuden ja teknisen täydellisyyden vuoksi. Tarkasti valmistetut MIYABI -instrumentit, joissa on aidot japanilaiset terät, ovat tämän perinteen arvoinen jatkaja. Veitsien upea, lähes "kirurginen" terävyys säilyttää käytettyjen raaka-aineiden rakenteen . Ole yhtä vaativa kuin japanilaiset kokit, ja tavoitteesi on aina täydellisen näköinen ja maukas ruokalaji.

Suositukset ja ylläpito:

 • Älä käytä veitsiä erittäin kovien ainesosien, kuten pakasteiden, leikkaamiseen
 • Älä altista veistä pitkäaikaiselle kosketukselle veden tai suolan kanssa
 • Vältä veitsen taivuttamista
 • Terävyyden säilyttämiseksi veitsi on suositeltavaa pestä käsin miedolla pesuaineella käytön jälkeen ja kuivata välittömästi
 • Suojaa terä iskuilta
 • Jos et käytä veistä pitkään aikaan, on suositeltavaa kääriä se kuivaan kankaaseen tai sanomalehtipaperiin. Sanomalehtipainokoneessa käytetty musteöljy suojaa terää mahdolliselta korroosiolta
 • Terä voidaan pyyhkiä öljyllä kastetulla liinalla osana hoitoa, mikä lisää korroosionkestävyyttä
 • Säilytä veitsi turvallisessa paikassa

Additional parameters

Category: Japanilaiset veitset
Weight: 0.56 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: MIYABI 5000MCD 67
Tuotetyyppi: Japanilainen ja santoku-veitsi
Margin: E

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Špičkový japonský výrobce nožů
✓ Spojení japonské nožířské tradice s německou společností Zwilling
Luxusní výjimečně ostré nože
✓ Široký sortiment příslušenství k nožům

104382

Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.

Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.