Miyabi -japanilainen lihaveitsi GYUTOH 5000FCD 24 cm

Code: MB34681241
Sale Sticker
Brand: MIYABI
€300 –30 %
Miyabi -japanilainen lihaveitsi GYUTOH 5000FCD 24 cm
€300 –30 % €209
Varastossa (3 pcs)

"Keittiö, josta ei löydy hyvää veistä, ei ole keittiö."

Detailed information

Product detailed description

"Keittiö, josta ei löydy hyvää veistä, ei ole keittiö."

Masaharu Morimoto, japanilaisen keittiön asiantuntija ja kokki

Erittäin terävä japanilainen veitsi GYUTOH tekee vaikutuksen aidon japanilaisen muotoisella vakaalla terällään. Veitsellä on poikkeuksellinen leikkuuvoima, ja se sopii erinomaisesti lihan leikkaamiseen ja viipalointiin. 24 cm pitkä terä, leikattu suojus ja mukava D-kahva takaavat, että leikkaaminen on täysin hallinnassasi. GYUTOH -veitsi on saavuttanut suosiota myös länsimaisten kokkien keskuudessa.

Tekniset tiedot: terän pituus 24 cm, kahvan pituus 11,4 cm, paino 223 g

Ruoanlaiton nautinto alkaa valmistelutyöstä, jossa veitsellä on vertaansa vailla oleva johtava rooli. MIYABI 5000FCD -sarjan japanilaiset veitset opastavat sinua tyylikkäästi kaikissa ruoanvalmistuksen rituaaleissa. Veitset, joissa on perinteiset kahvat ja vaihteleva damascene-terämuotoilu, on kehitetty painottaen eleganssia ja maksimaalista käytännöllisyyttä.

Ydin on valmistettu FC61-kaksoiskarkaistusta kromiteräksestä. Vielä parempien ominaisuuksien saavuttamiseksi käytettiin ainutlaatuista CRYODUR®-karkaisuprosessia, jonka aikana teräs jäädytetään -196 °C:ssa. Tuloksena syntynyt materiaali on poikkeuksellisen kovaa. Damascene-ilme luodaan 48 ylimääräisellä ruostumattoman teräksen kerroksella, ja jokaisen veitsen kuvio on ainutlaatuinen. Honbazuken perinteinen käsin teroitus on todistettu satojen vuosien ajan mestariveitsien valmistajien tekemällä työllä. Kyseessä on monivaiheinen hiontaprosessi, jossa veitsi teroitetaan ensin pystysuoralla ja vaakasuoralla pyörivällä hiomakivellä ja lopuksi terä kiillotetaan nahkaisella hoonaushihnalla. Symmetrinen hionta ja Katana-terä takaavat helpon tunkeutumisen raaka-aineiden läpi. Katkaistu suojus estää sormien liukumisen terään.

D-muotoinen kahva takaa täydellisen leikkuun hallinnan ja tehokkaan tuen viipaloimisen aikana. Eksoottisesta Cocobolo Pakka -puusta valmistettu vankka kahva on paitsi täydellisen tasapainoinen myös mittasuhteiltaan vakaa. Puun tumma sävy antaa ylellisen vaikutelman. Tumman kahvan eleganssia korostavat hienostuneet koriste-elementit. Koristeellinen koristeviiva on tehty punaisella, joka Japanissa symboloi intohimoa, vilpittömyyttä ja innostusta. Hienot yksityiskohdat mosaiikkineulan ja logolla varustetun ruostumattomasta teräksestä valmistetun jalustan muodossa kuvastavat Kaukoidän tunnelmaa. Veitsen täydellinen tasapaino tuo mukavuutta ja ehkäisee käden väsymistä. Veitset MIYABI 5000FCD tyydyttävät täysin japanilaista alkuperää olevien tarkkuusvälineiden halusi.

 • Erittäin kova ydin kaksinkertaisesti karkaistusta kromiteräksestä FC61
 • Hienokarbidi 61 HRC
 • Kovuus 60 Rockwell
 • CRYODUR® - ainutlaatuinen menetelmä pakkaskarkaisuun / karkaisuun
 • 49 kerrosta terästä
 • Damascene-terän muotoilu - vaihteleva kuvio eri kulmista katsottuna
 • Erittäin pyöristetty terän muoto
 • Leikkaussuoja lisää käyttöturvallisuutta
 • Aito, kapea japanilainen muoto
 • Terä Katanan reuna
 • Symmetrinen leikkaus
 • Honbazuken ainutlaatuinen kolmivaiheinen käsihionta
 • Korkea teränpitokyky, korroosionkestävyys ja optimaalinen joustavuus
 • Ergonominen ja mittasuhteiltaan vakaa kahva, joka on valmistettu eksoottisesta Cocobolo Pakka -puusta
 • Täydellinen tasapaino miellyttävään veitsen käsittelyyn
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalka logolla
 • Ei suositella pestäväksi astianpesukoneessa
 • Elinikäinen takuu terän valmistusvirheiden varalta

Kauneus ja tarkkuus ovat japanilaisen kulttuurin tunnusmerkkejä, ja tuotemerkki kunnioittaa samaa filosofiaa MIYABI japanin Sekissä, joka on ollut japanilaisten ruokailuvälineiden keskus 1300-luvulta lähtien. Japanilainen perinteinen veitsivalmistaja on yhdistänyt tarkan käsityötaitonsa saksalaisen tuotemerkin ZWILLING J hyväksi havaittuihin valmistusprosesseihin ja standardeihin. A. HENKELS. ZWILLING -yritysryhmä pystyi näin laajentamaan valikoimaansa valmistamalla omia aitoja japanilaisia veitsiä aivan japanilaisen veitsiteollisuuden sydämessä.

Japanilaisten miekkojen valmistus on ollut nousevan auringon maassa perinne jo vuosisatojen ajan. Samuraimiekkoja ihailtiin ja ihaillaan niiden ainutlaatuisen tyylikkyyden, terävyyden, kauneuden ja teknisen täydellisyyden vuoksi. Tarkasti valmistetut MIYABI -instrumentit, joissa on aidot japanilaiset terät, ovat tämän perinteen arvoinen jatkaja. Veitsien upea, lähes "kirurginen" terävyys säilyttää käytettyjen raaka-aineiden rakenteen . Ole yhtä vaativa kuin japanilaiset kokit, ja tavoitteesi on aina täydellisen näköinen ja maukas ruokalaji.

Suositukset ja ylläpito:

 • Älä käytä veitsiä erittäin kovien ainesosien, kuten pakasteiden, leikkaamiseen
 • Älä altista veistä pitkäaikaiselle kosketukselle veden tai suolan kanssa
 • Vältä veitsen taivuttamista
 • Terävyyden säilyttämiseksi veitsi on suositeltavaa pestä käsin miedolla pesuaineella käytön jälkeen ja kuivata välittömästi
 • Suojaa terä iskuilta
 • Jos et käytä veistä pitkään aikaan, on suositeltavaa kääriä se kuivaan kankaaseen tai sanomalehtipaperiin. Sanomalehtipainokoneessa käytetty musteöljy suojaa terää mahdolliselta korroosiolta
 • Terä voidaan pyyhkiä öljyllä kastetulla liinalla osana hoitoa, mikä lisää korroosionkestävyyttä
 • Säilytä veitsi turvallisessa paikassa

Additional parameters

Category: Japanilaiset veitset
Weight: 0.42 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: MIYABI 5000FCD
Koko: 24 cm
Tuotetyyppi: Japanilainen ja santoku-veitsi
Terän pituus: 24 cm
Margin: D

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Špičkový japonský výrobce nožů
✓ Spojení japonské nožířské tradice s německou společností Zwilling
Luxusní výjimečně ostré nože
✓ Široký sortiment příslušenství k nožům

104382

Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.

Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.