Miyabi -japanilainen leipäveitsi 5000MCD 23 cm

Code: MB34376231
Brand: MIYABI
€547
Varastossa (3 pcs)

"Jokaisen kokin veitsi on kurkistus hänen sieluunsa."

Detailed information

Product detailed description

"Jokaisen kokin veitsi on kurkistus hänen sieluunsa."

Rokusaburo Michiba, japanilaisen keittiön asiantuntija ja kokki

Japanilainen leipäveitsi, jossa on pitkä ja riittävän vahva terä, on ihanteellinen leivän ja leivonnaisten viipalointiin. Hammastettu terä tunkeutuu helposti leivonnaisten rapeaan kuoreen, leikkaukset ovat puhtaita ja tarkkoja. Perinteisen käytännöllisen muotoilun ansiosta tämä veitsi on ihanteellinen jokapäiväiseen käyttöön keittiössäsi. Mukava kahva sopii täydellisesti käteen.

Tekniset tiedot: terän pituus 23 cm, kahvan pituus 11,5 cm, paino 0,190 kg

MIYABI 5000MCD veitsisarjassa yhdistyvät täydellinen toimivuus, ergonomia ja ainutlaatuinen muotoilu. Jokainen yksittäinen veitsi on aitoa käsityötaitoa Sekin "veitsien kaupungista". Perinteinen käsityötaito ja nykyaikainen teknologia ovat johtaneet siihen, että kaupallisesti tuotettujen veitsien laatu on korkein mahdollinen. Erittäin kova Micro Carbide MC63 -jauheteräsydän on kapseloitu 100 eri kovuusluokan teräksen kerrokseen. Erityinen terän viimeistely antaa terälle kerroksellisen rakenteen, joka antaa jokaiselle veitselle alkuperäisen , ainutlaatuisen Damascene-kukkakuvion. Teräksen entistä parempien ominaisuuksien saavuttamiseksi käytettiin ainutlaatuista CRYODUR®-karkaisuprosessia, jonka aikana teräs jäädytetään -196 °C:ssa. Tuloksena syntyneen materiaalin äärimmäinen kovuus on 63 Rockwellin kovuus. Veitsi on symmetrisesti käsin hiottu "V"-muotoiseksi 19°:n kulmassa. Honbazuken perinteinen käsin teroitus on todistettu satojen vuosien ajan mestariveitsien valmistajien tekemällä työllä. Kyseessä on monivaiheinen hiontaprosessi, jossa veitsi teroitetaan ensin pystysuoralla ja vaakasuoralla pyörivällä hiomakivellä ja lopuksi terä kiillotetaan nahkaisella hoonaushihnalla. Kiilamaisen leikkuureunan ansiosta terä tunkeutuu helposti ruokaan. Klassinen D-kirjaimen muotoinen kahva on valmistettu Masur-koivusta. Puun rakenne ja puun jyvä on jokaisessa kappaleessa ainutlaatuinen. Käytetty materiaali symboloi täydellisesti japanilaista luonnon kunnioittamista. Kahvan hienostunut koristelu piilee aasialaistyylisissä yksityiskohdissa - ruostumattomasta teräksestä valmistettu logojalka, mosaiikkikuvioinen koristetappi ja punainen viiva tuovat vahvan esteettisen kokemuksen.

 • Erittäin kova Micro Carbide MC63 -jauheteräksinen ydin
 • Kovuus 63 Rockwell
 • CRYODUR® - ainutlaatuinen menetelmä pakkaskarkaisuun / karkaisuun
 • 101 kerrosta terästä
 • Damascene (kukka) muotoilu
 • Aito, kapea japanilainen muoto
 • V-muotoinen kiilaleikkaus
 • Honbazuken ainutlaatuinen kolmivaiheinen käsihionta
 • Katana Edge
 • Korkea teränpitokyky, korroosionkestävyys ja optimaalinen joustavuus
 • Masur-koivusta valmistettu mukava D-muotoinen kahva
 • Täydellinen tasapaino miellyttävään veitsen käsittelyyn
 • Ruostumattomasta teräksestä valmistettu jalka logolla
 • Elinikäinen takuu terän valmistusvirheiden varalta
 • Ei sovellu astianpesukoneeseen

Kauneus ja tarkkuus ovat japanilaisen kulttuurin tunnusmerkkejä, ja tuotemerkki kunnioittaa samaa filosofiaa MIYABI japanin Sekissä, joka on ollut japanilaisten ruokailuvälineiden keskus 1300-luvulta lähtien. Japanilainen perinteinen veitsivalmistaja on yhdistänyt tarkan käsityötaitonsa saksalaisen tuotemerkin ZWILLING J hyväksi havaittuihin valmistusprosesseihin ja standardeihin. A. HENKELS. ZWILLING -yritysryhmä pystyi näin laajentamaan valikoimaansa valmistamalla omia aitoja japanilaisia veitsiä aivan japanilaisen veitsiteollisuuden sydämessä.

Japanilaisten miekkojen valmistus on ollut nousevan auringon maassa perinne jo vuosisatojen ajan. Samuraimiekkoja ihailtiin ja ihaillaan niiden ainutlaatuisen tyylikkyyden, terävyyden, kauneuden ja teknisen täydellisyyden vuoksi. Tarkasti valmistetut MIYABI -instrumentit, joissa on aidot japanilaiset terät, ovat tämän perinteen arvoinen jatkaja. Veitsien upea, lähes "kirurginen" terävyys säilyttää käytettyjen raaka-aineiden rakenteen . Ole yhtä vaativa kuin japanilaiset kokit, ja tavoitteesi on aina täydellisen näköinen ja maukas ruokalaji.

Suositukset ja ylläpito:

 • Älä käytä veitsiä erittäin kovien ainesosien, kuten pakasteiden, leikkaamiseen
 • Älä altista veistä pitkäaikaiselle kosketukselle veden tai suolan kanssa
 • Vältä veitsen taivuttamista
 • Terävyyden säilyttämiseksi veitsi on suositeltavaa pestä käsin miedolla pesuaineella käytön jälkeen ja kuivata välittömästi
 • Suojaa terä iskuilta
 • Jos et käytä veistä pitkään aikaan, on suositeltavaa kääriä se kuivaan kankaaseen tai sanomalehtipaperiin. Sanomalehtipainokoneessa käytetty musteöljy suojaa terää mahdolliselta korroosiolta
 • Terä voidaan pyyhkiä öljyllä kastetulla liinalla osana hoitoa, mikä lisää korroosionkestävyyttä
 • Säilytä veitsi turvallisessa paikassa

Additional parameters

Category: Japanilaiset veitset
Weight: 0.6 kg
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
Tuotesarja: MIYABI 5000MCD
Tuotetyyppi: Leipäveitsi
Margin: B

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Špičkový japonský výrobce nožů
✓ Spojení japonské nožířské tradice s německou společností Zwilling
Luxusní výjimečně ostré nože
✓ Široký sortiment příslušenství k nožům

104382

Tradiční japonský výrobce nožů Miyabi spojil precizní řemeslné zpracování s osvědčenými výrobními postupy a standardy německé společnosti ZWILLING J. A. HENCKELS. Výsledkem této vzájemné spolupráce jsou luxusní, krásné a výjimečně ostré nože, stavící na tradici japonského nožířského umění.

Nože Miyabi si berou to nejlepší z japonské nožířské tradice a německého inženýrství. Vyráběny jsou v japonském Seki, vyhlášeném centru nožířského řemesla, a od roku 2004 se dílna stala součástí společnosti Zwilling J. A. Henckels. Kromě jedinečného řemeslného zpracování je značka světově proslulá svými ostrými čepelemi, které uhranou na první pohled. Jejich výroba probíhá pod dohledem skutečných mistrů, kteří své znalosti dědí z generace na generaci. Kromě samotných nožů v Miyabi vyrábí i příslušenství: dřevěná krájecí prkénka, bloky z bambusového dřeva a brusné kameny či brousky.